И Жени Калканджиева с прическа в стил ”омбре”

И Жени Калканджиева промени прическата си в стил ‘омбре’.

Обратно в новината

Коментари - И Жени Калканджиева с прическа в стил ”омбре” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целуната от слънцето - как в краищата- по-скоро прораснала и небоядисана.....Слънчо целува отгоре.

Изключително красива, лъчезарна и харизматична жена. Има много свежо и жизнерадостно излъчване, а освен това е и страшно чаровна и младолика - изглежда поне с 10-12 години по-млада отколкото е в същност. Хубавият ген си е ген, красотата си е красота, при Жени природата и ги е дала в изобилие, но и качествената, скъпа козметика също е от значение. Не я знам какво ползва, но при нея, тя дава прекрасни резултати.

Мадам!

Да не забравяме все пак че освен гореспоменатото също така тази жена е МАДАМ и е работила за СИК...

Много усмихната Женито. Явно януарската сметка за ток не може да я събори! :} че и за прическа Омбре некой лев останал.....

Завиждам на Жени!- не е честно всякак да и отива! Дълго, късо, право , къдраво, русо,черно , червено... - все добре и стои!

Защо да не забравяме? Защо да го помня? Какво ме интересува. И тук става въпрос за прическа и за женска красота. Какво ме бъзика каде си го е слагала преди време Женито?!? Важното е, че е безспорна красавица!

Аз се гнуся от тази!

как й отива само... та чак я подминава с 200

Отива й... прав, крив, дебел, дълъг... всякакъв... вид прическа. Ако трябва да сме искрени, всякакви са й отивали още от малка ги е отнасяла... прическите.

Харесвам я така, стои й много естествено. През дългите години с черна коса изглеждаше като с перука...

Тоя стил "омбре" май само у нас е модерен....пак сме закъснели с тендициите.

Е сега вече си разплетох чорапите.Ураа една мутреса си боядисала косата.

Мъ да-а, за годините си не изглежда никак зле, даже напротив - никак. Сега даже могат да я предложат и за премиер от льобимата й паратия и всичките женита ще се насъберат там.

Какво ни занимавате с тази? Толкова ли е важно с каква коса е, а и не ме интересува. Аз съм с лилава коса ама няма кой да ме види. Каква тъпотия.

Маман

Тя винаги е била красива, естествена и до сега за мен е една от най-красивите жени в България без добавки по себе си!!! Тя е успяла жена!! Пожелавам й здраве!!!

Мда, черните дрешки къртят. Все едно не си на промоция на LOreal, а на браншово събрание в "Гробищни паркове". Безвкусица.

Тази от снимките ми прилича на ученичка от елитна столична гимназия от 70-те години на миналия век. Нищо ново в прическите.

аз пък съм с прическа тип селски бек.

кво е тва омбре , бре . на кафеното ли му викат вече така .

Личи, че си тъпичка. Като не те интересува, защо си изгуби времето да пишеш? Защо всички селяндурки си мислят, че хората не се интересуват от хубавите жени и техния начин на живот?

Какво ни занимавате с тази смръкла, никаквица с никаквиците жалка.

Голям праз! Туй много важна и голяма новина! Утре, като си сложи перо в ... да не забравите да го отбележите!

А другата й прическа в какъв стил е?

Абе едно време, когато поиска да се отдели от мутрите и да завърти собствен моден бизнес, един случаен натряскан пияница взе, че я преби яко. Само че не я беше ударил нито веднъж по лицето. След този случаен побой тя размисли и се отказа от собствения бизнес с моделите. ЯВНО Е РАЗБРАЛА ПРАВИЛНО БОЖИЯТ ЗНАК!!!

мадам сладурана!

Deep forest

ДОСТА БЕШЕ ПРЕБИТА. ЕДВА ЛИ Е БИЛО БОЖИ ЗНАК. БЕШЕ МНОГО ПО КРАСИВА. ПОСЛЕ СЛЕД ПЛАСТИКИТЕ МАЛКО СЕ ЗАГРОЗИ.НО ПАК СИ Е КРАСИВА И НАЙ-ВЕЧЕ ЧАРОВН И ДОСТА ИНТЕЛИГЕНТНА.ХАРЕСВАМ Я!!! УМНА БЪЛГАРКА ИЗЛЕЗЕ.

герой от филм

Хей Обре, я виж - дърта проститутка

Мнооогоо демоде. Това беше тенденция от преди една година.

какво и харесваш-срам за бг жената- пачавра

ааа ясно ми стана. ама тая що ми прилича на пепепутка

много е хубава жени, станала е одухотворена някак си

С ТАЗИ ПРИЧЕСКА КОГАТО И ДА ОТИДЕ В ЕВРО ПАРЛАМЕНТА,НЯМА ПОНЕ ДА НИ ИЗЛАГА ПРЕД СВЕТА.

тази кучка , колко момичета е направила проститутки - тази сводница - мястото им е в затвора ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ма тя през цялото време си е била адски оДухотворена

Стига с този стил "Омбре", беше на мода 2011 вече не е!

Е, да, ама не ги е направила на сила проститутки. Всеки сам трябва да отговаря за себе си.

И на баба ми петела значи е "модерен".И неговата опашка го докарва този стил"омбре".Модата е преходна-стила е вечен(Коко Шанел).

Знаеме с кои части на тялото е успяла....

Защо триете постове бе! Нещастници продажни!!!

до 6666- и аз ги питам ,защото 2 пати ги трият .пише,че саобщението ще баде видимо след няколко минути и след това к.р.и сега ще го изтрият.