Джесика Симпсън не може да влезе във форма след раждането

Актрисата и певица Джесика Симпсън, която роди преди три месеца, не може да си върне фигурата от преди бременността, макар че се подлага на всевъзможни диети.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ставате като бурета и заприличвате на нищо - това е самата истина след една бременност. Увиснал бюст - отврат, голям гъз като.....и едно туловище е тва сте!

Ти за майка си ли говориш или за собствената ти жена , ако имаш такава , която вероятно ти е родила и дете- глупак!!!!

Прав си! Виж само на какво прилича Ирена Милянкова след четири бременности и раждания! Отврат! Нали?

Пък такива като тебе и без да раждат го постигат.

абе кат' си говорим така вижте си бирените космати шкембета , без бременност. много си е добре жената, пък и да не е - какво от това?

Мацката е актриса, все пак, и за нея формата е важна. Пък е и хубавица. Стискам й палци.

По принцип не беше ли певица ?

Джесика Ан Симпсън е певица и актриса. Има 7 филмови роли (от тях 2-3 пъти е играла самата себе си) и горе-долу толкова диска като певица.

Абе тя не можеше да влезе във форма преди бременността, пък какво остава сега... а гледайте какво ще стане ако роди още едно! На стари години ще е още по-брутално женище!

жената си е много красива- след една година ще си върне формата . Всяка бременност е различна

Е, това ли е най-важното нещо в живота на една жена 3 месеца след като роди? Именно защото медиите манипулират хорското съзнание с това как изглежда жената след като роди и никой не се интересува от това какви грижи се полагат за децата сме свидетели на ширещата се агресия и всякакви безумства сред подрастващите, които се опитват да привлекат вниманието на обществото. Затова толкова много деца са депресирани и нещастни, защото обществото се интересува само от това колко бързо майката си е възвърнала фигурата, а не какво се случва с роденото дете.... Безумие е това, безумие!

Безумие в масови мащаби :(

едното няма нищо общо с другото аман от женомразци

Много жени не могат да си върнат формата три месеца след раждането, но си гледат децата, а не занимават всички с глупости.