Модният гаф на Джулиан Мур

Джулиан Мур се появи на церемонията по откриването на филмовия фестивал в Кан с обувки, които бяха прекалено малки.

Обратно в новината

Коментари - Модният гаф на Джулиан Мур | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обикновено ходя с налъми и наметната рибарска мрежа :-)))). Така че си гледай работата :-)))))))

Дано да си прав. Така ще мога да спя спокойно, че колежката ми, която ме комплексира и обира погледите става само за една нощ. Уффф, нерде Джулиан Мур, нерде Зигмунд Фройд. Да си имам проблемите.

Оииииии, къФ гаф, направо разреди световния ред!!!!!!!

Ох, мерси, Пешо! Аз съм една от високите, като жирф ставам на токове :)

оф, жирАф естествено

Да имаш пари, и като се виждаш, че нямаш вкус, да не си наемеш качествен стилист...е какво е това! Егати излагацията! Как може с такива сандали, не вижда ли че пръстите и стърчат във всички посоки! И каква е тази рокля - наметнала пердето на баба си!!! Изглежда ужасно!

Ако коментарът беше ироничен и на шега щеше да е забавно. Но ти май сериозно...:)

Защо жените не си купуват нормално изглеждащи удобни обувки...Това няма да ви направи по-малко привлекаателни, мили дами, обещаваме. А и краката няма да си мъчите.

Това мъжете нямате угодия - ако обувките са ниски, били сме лесбийки. Ако са на високи токчета - то тогава сме к.ви. Аман. Принципно високите токчета са оръжие срещу другите жени.

kokobrais

Ще се биете ли с тях?

Ами, може би си намери мъж, който няма конкретни претенции към обувките, които носиш. Иначе ако се кефиш на висок ток, ходи си на висок ток...

Не са й малки - зад петата й остава място, което значи, че просто не си е сложила подложки за високи обувки под пръстите и краката й се плъзгат напред. Но гафът си е гаф!

не са й малки -просто тъпа конструкция на сандалите не може да сложиш толкова високи обувки с две каишчици то се чудя как целия й крак не изскача...да вземе да се гръмне дизайнера на обувките

Господи каква трагедия. А аз съм се запритеснявал за гладните деца в Африка. Ето че може да има и по лоши неща.

друг път - с цъфнали налъми

То да бяха само сандалките с мед да го намажеш.Цялата е едно недоразумение-зверски зъби(ухилила се е като "Челюсти"),цялата е в бенки,които покрива неумело с 300 тона фон дьо тен,краката и криви,роклята-балон тип сенника на баба.А като актриса не ми се коментира даже.Една и съща мимика,независимо какво играе.

Албено Вулева, ти ли си МА?

Май селската се изказа с категоричното обръщение МА. Ама че диалог!!!!

Е чак пък новина...

Не са и малки сандалите, а е скапан модел с лоша извивка на табана, който винаги плъзга стъпалото напред. Има едни малки силиконови подложки за под пръстите, които помагат това да не случва, но не си струва да си мъчим краката заради някакъв дърварски направен чепик.

Заглавието е все едно човек е утрепала.

Много я харесвам!!! :) Красива, талантлива и с невероятно излъчване!

Не само сандалите,тя цялата е моден гаф!

Хм. Според мен е в съвършен тоалет, бижута, обувки (като изглед, не като удобство и направа, явно), стил.

Ясно се вижда, че не са й малки обувките. Просто погледнете снимката, където се вижда и петата й. При такъв модел стъпалото винаги се свлича напред и пръстите изскачат..пък, ако ще и два номера по-големи сандали да обуе! Каква новина само...

Не им е лесно с такива кофти сандали.Който и да ги обуе,ще му изскочат пръстите.

Обаче има силиконови подложки за краката, и това свличане на ходилото се предотвратява. Няма пари за подложки или какво?

Поне аз за пръв път чувам за такива подложки, ти да не ги продаваш,че във всеки втори отговор само за подложки говориш.