Хулио Иглесиас изнесе геройски концерт в ”Арена Армеец”

"Обичам България", заяви за пореден път Хулио Иглесиас. Технически проблеми обаче помрачиха петата му сърдечна среща с българските фенове в зала ”Арена Армеец”.

Обратно в новината

Коментари - Хулио Иглесиас изнесе геройски концерт в ”Арена Армеец” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хулио е ВЕЛИК!!!

Здравейте, на концерта миналата в НДК положението беше същото -озвучаване нямаше....хората ги беше страх да пляскат защото съвсем нямаше да чуят нищо. Жалко за публиката

Никакви музикални концерти в тая зала повече. Тя е спортна и като не става за музика , просто - НЕ СТАВА.

Ще го кажа за пореден път - "Арена Армеец" е спортна, а не концертна зала. Цените, които искат, са безумни за лошата акустика и никаквата видимост, която предлагат в нея (няма видео стени). Жалко, че все повече концерти се организират именно там. Прецакаха ми изживяването на Том Джоунс и тогава се зарекох повече да не стъпя там на концерт.

в бг проблем със звука на живо винаги има. нямам спомен концерт на живо по тв например да е бил ок...и металика навремето в пловдив в един момент просто спря по време на песен, все едно някой дръпна шалтера на зхранването...

Концерта беше отврат-добре че имах интернет на телефона да не умра от скука. Зала Армеец е гадна-май наистина са откраднали 50 милиона при строителството и-евтини материали, недомислен паркинг и комуникации, все едно я е мислил някой от село...Малки неудобни столчета-изръбих се целия и трябваше да търпя допира до съседите...Озвучаването беше като с голям ВЕФ - чуваха се само високите, ефекта за пеене беше прецакан, явно че не е мислено-не знам кой озвучава-но е за уволнение...Хулио е пич, не искате на 70 години да е като на 20...

Ще обидиш нарциса.Трудно го понася.

пълно разочарование!Хулио не се опита да установи контакт с публиката и да я предразположи.Някак си концертът мина вяло и дежурно.Мисля, че българската публика заслужава повече.

Точно обратното. Българската публика беше изключително вяла.

Не знам дали озвъчителя си е от екипа на Хулио, но мисля, че е. Дразни ме фката, че никъде не се споменава дали е негов а пише, че ние пак сме се били изложили. Не е виновна акустика на залата. Искам да разбера със сигурност кой прави озвучаването. Реквизита предполагам си е негов както и озвъчителя.

Очаквах повече....а за озвучаването просто нямам думи,беше отвратително. И все пак това е ВЕЛИКИЯТ ХУЛИО! Ще го очакваме отново с нетърпение...

Очаквам съвсем скоро да се яви някой, който да обвини Бойко Борисов, и то съвсем не на шега :). Зер той я откри тая зала...

Неговите работи са все такива. Колко пъти се сменяха асфалта по магистралите след рязането на лентичките му. Цариградско шосе в София отдавна се казва бул. Дунавси вълни и т.н. и т.н.

Ама оплачи се на Станишев, той ще оправи всичко!

Baila Morena не пя.От концерта със с противоречиви чувства.От една страна си казвам,измерен,озвучаване,години и пр.Но опт друга,колко пъти човек има възможност да отиде на концерт на Хулио Иглесиас..Озвучаването беше ужасно,на няколко пъти Хулио не можеше да вземе някои от тоновете,който е бил ще каже,че на моменти имаше и фалшиво пеене.Много го харесвам,като певец,но вчера бях много разочарована.В самата зала се усещаше напрежение,подкрепяха го,пееха с него на приопевите,ръкопляскания....,но нещата не се получиха.

Изобщо не е пял фалшиво. Някой ти е стъпил на ушите. Никакво напрежение нямаше в залата. Просто публиката не разбра първата част от концерта, защото всички очакваха да чуят най-известните песни. Айде стига критики!!!! Айде да видим някой български певец на годините на Иглесиас да излезе и да направи такъв концерт! Човекът е изключителен майстор и ако не сте го разбрали, жалко за вас!!!

Коментарите сами по себе си говорят как е минал концерта.За мен беше провал.Със заучените реплики "Обичам ,България!" толкова изтъркано стана от страна на всички чужди певци.Ама ти сигурно не си ходил/а за да го проумееш.Номерата му също бяха изтъркани,в началото като се заигра с едната беквокалистка и я целуна.Но явно не си гледал/а други концерти поне на запис да видиш ,колко изтъркано и режисирано е всичко. Стоя зад думи те си на моменти пя фалшиво,не можеше да вземе тоновете на някои песни и не говоря за т.нар. от теб "първа част". Съжалявам,че отидох това е.Очаквах концерт на Хулио иглесиас,а не вечеринка с търсене на радиовълни.Да не говоря,че билетит за 110лв., ме сложиха на едно столче,като в селска читалня.Но това си е вече проблем на организаторите.И е хубаво освен да си екзалтирана фенка на малко над средната възраст,да погледнеш и как стоят реално нещата.

Разочарована съм. През целия концерт се чуваше едно дразнещо съскане от уредбите. Освен това и Хулио не беше в добра певческа форма. А любимата ми "баила Морена" не я изпя.

никога не е късно човек да се ядосва на източния "перфекционизъм".

Такава излагация...., нямам думи! Огромно разочарование беше за мен този концерт. Страшно много харесвам Хулио Иглесиас, само дето снощи на концерта все едно го слушах по някакво радио на къси вълни :) Не знам кой е правил узвучаването, но това беше истинско безобразие!

Да пееш 2 часа без почивка пък е неговата благодарност! Класа и красота!!! По-интернационалният Франк Синатра бих казала :)))

Много зле беше с озвучаването, през цялото време се чуваше едно ужасно съскане от уредбите. Освен това Хулио Иглесиас изглеждаше в не добра певческа форма. А любимата ми песен, която очаквах през цялото време "Баила Морена" не изпя. Разочарована съм!

Baila morena не я изпя...сверете си информацията.

...и да се разстрелят озвучителите.

А тъй! :)))

...и организаторите. Лично, не бих посетил тази "арена" отново.