Кейт Мос отчаяно се бори за брака си

Кейт Мос ще лети до САЩ, за да се срещне със съпруга си Джейми Хинс в отчаян опит да спаси брака им.

Обратно в новината

Коментари - Кейт Мос отчаяно се бори за брака си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво значи купонджийски живот? Тая разтурена ли е? Излиза от къщи облечена и се връща на ръзсъмване гола? Може и венерическа болест да ти натресе.

Винаги някой близък на двойката, разказва някакви неща, които обикновено не се случват пред други хора, пък били те и близки. Все едно някой ходи след тях с камера. И интересно, защо близък на двойката ще иска да издава личните й работи на целокупното човечество. Крайно време е журналистите да измислят нещо по-правдоподобно. Напънете се, бе, вие ли сте най-тъпите хора?

тия отчаяни борби най-често са отлагане на неизбежното, и то с цената на много взаимно късане на нервите

Кейт Мос защо се бори отчаяно за брака си, като може съвсем спокойно да си смени съпруга?

Почги всички големи български поети без Иван Вазов за загинали от насилствена смърт Христо Ботев Димчо дебелянов Алеко Константинов Пейо Яворов Никола Вапцаров Петя Дубарова Черната статистика на една нация

Как може човек да се бори отчаяно за брака си? Отношенията между хората могат да бъдат пълноценни само ако има доверие между тях. Това е основата на здравият брак. Ако го няма доверието, смисъла от такава борба е твърде съмнителен. Човек който не може да се довери на себе си, не може да носи отговорност и да спечели доверието на другите. Такъв човек не може да гради нормални отношения с хората.

Няма поезия. Милиони да даваш, задника да си даваш. Няма.Това е.

Не разбирам защо българската реч се е занемарила до такава степен, че дори и статиите са директен превод от английски. В българския език няма изказване - "Те все още се грижат един за друг". It just doesn't make sense. Тях още ги е грижа един за друг - по-добре, но такива шльокавици от езици, хайде да си имаме уважението

Когато няма смисъл в един брак, защо човек трябва да се бори?

Не мога да рискувам сигурноста и живота, моя, на мои близки и на децата ми заради някаква поезия и писаници. Унищожих ги.

Ти да ни се Калин Терзийски?

Мога да ти кажа, че рискуваш живота на децата ти и близките, ако живееш в близост с тях.

Какво чакаш кво ме гледаш

Няма Поезия, нали им казах преди година че всичко унищожих. Няма кой да ги възстанови. Иди се оплачи на Арменския поп.

Телефони трябва да се ползват за изясняване на тези проблеми. Моят е Сони-Ериксон и си търся SD-карта 2GB, но такива вече не се продават.

Не един, два парцела купих по 1 декар и един 1 декар и 600 кв. м., общо три. Нивите ги продадох, няма нищо в тях.

много е трудно да възприемеш края, но историята помни много по най драми. колкото и да се опитват пукнато ли е

Петрол.

Питат ме за какво ми е този тревясал парцел ? Ами има "Черно злато" в него, открива се с дълбока радиестезия. Иди бий една дълбока сонда в среда на на парцела да видиш какаво ще стане.

"Те все още се грижат един за друг" Това вероятно е превод на "They still care for each other." :P

"Те все още се грижат един за друг" Това вероятно е превод на "They still care for each other." :P Ха ха ха Не бих се изненадал.

Да са чували за ресторант "Шампиони" в центъра на Букурещ собственост на Надя Команечи и мъжа и ? По шорти, фланелка и джапанки отидох в ресторанта. Обслужване на най-високо ниво. Айде Забрани ми де, Изгони ме де ? "New York Times"

Отишла е твърде далеч с решението да говори със съпруга си!