Кристен Стюарт е най-добре облечената в света

Кристен Стюарт беше определена за най-добре облечената жена в света в класация на британското списание „Глемър".

Обратно в новината

Коментари - Кристен Стюарт е най-добре облечената в света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно проучването е направено от Мира Янова и МБи ем не Би

Агенцията е ЕмБийЕмНеБий, ЕмТъйЕмУнъй. Тъй да се каже Агенция "Уйдурма Ханъм".

По тъпи и злобни коментари не бях чел досега.Всички които пишете тук, виждали ли сте Кристен на живо бе тъпаци. Аз поне съм имал късмета да я зърна, макар и за кратко. Тя е много дребничка, но страшно секси маце и няма нищо общо с това което се вижда на снимки.Злобата в БГ е невероятна.

грозновато е, ама става за някои работи.

Явно си много извратен щом това нещо ти харесва.

Мисля, че те разбирам. Но все пак може би не си прав, като казваш, че "няма нищо общо с това, което се вижда на снимки". Струва ми се прекалено крайно ... Съвсем пък чак нищо общо ли??

Ти па все едно си я виждал. Айде стига с глупостите за злобния българин. Като си толкоз отракан и запознат и намекваш, че си я виждал тая наживо, да си беше направил труда да прочетеш в някой голям чуждестранен филмов форум кво мислят за нея. Повярвай - злобата на българите ще ти се стори нищожна :) Ама откъде толкоз акъл в тебе - ти и останалите като тебе знаете само да ревете колко бил лош българина. А даже не можете да видите в останалия свят, дето е много по-голям от България кво правят.

Кристин бе избрана за най-добре облечено бостанско плашило. Можете сами да видите това от снимките, които колегите са показали :))

доколкото се вижда от снимката е наи добре съблечена, а не облечена.

Стига вече ланиране на госпожицата (ако може да се нарече така). "Здрач" свърши (и слава Богу).

За съжаление имаше продължение - Снежанка и ловецът, аз си нямах на идея коя е тая, чак след филма ми обясниха. А познати попитаха "ама тя вярно ли има само една физиономия?".

първи април беше преди месец

Мислех, че вицовете са в друг раздел.

Не! Не искам да вярвам, че има хора с толкова лош вкус. Та това момиченце не е хубаво, не е чистоплътно и не е облечено добре! Тези в ред ли са?

Това трябва да е най-новия виц. К.Стюарт ходи некъпана и с мазна коса, облечена в някакви парцали винаги, като най-често бельото и е изцяло на показ. За Бога, какво красиво има в това?

Нали всички тия като им видиш снимка направена под кофти ъгъл и осветление, са по-грозни в лицата, с по-грозни крака и т.н. и от нашите певачки снимани дрогирани в дискотеките.

Това е най-новият виц.

Те тия не са виждали жена. Със същия успех биха написали, че тая има различни лицеви изражения в единствения филм с който е позната.

И въпросното изражение е винаги с отворена уста, с което си спечели прякора "mouthbreather4 - дишащата през устата.

Горките хорица от Glamour явно не са добре с очите. Не мога да си обясня по друг начин избирането на тази гротеска Кристен на 1 място при положение, че има много по-стилни жени от нея.

нямам спомен нещо хубаво някога да е излязло от тази шибана англя?