Феновете погнусени от голата Мадона

Последната скандална постъпка на Мадона - разсъбличането й на сцената на концерта й в Истанбул, при което тя показа голите си гърди, й навлече доста критика от страна на феновете й.

Обратно в новината

Коментари - Феновете погнусени от голата Мадона | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хм.....ето, че и аз останах провокирана....

Я по-добре се връщай на село и веднага почвай да копаш нивата, че да не мислиш за такива глупости и най-вече да не пишеш същите!

Е извинявайте много, ама кое според вас е по-гнусно: Да гледате голите гърди на Мадона, или шапката от хлебарки на Лейди Гага?

Има една поговорка керв3ана си върви , кучетата го лаят.Така,че на Мадона и дреме на оная работа за коментарите около нея...

Ами имаме си поговорка за това: по-добре на хората в устата отколкото на хората в краката. Явно усеща, че отива на хората в краката ...

Много се кефя на провокацията на Мадона, която е направила в Турция. Ислямизацията заля цяла Европа и Америка. В крайна сметка, както нас ни провокират мюсюлманите с облеклото, което носят, закриването на лицето на жените и гадния си консерватизъм, така и ние трябва да отвърнем да удара. Не мисля, че някой фен би бил погнусен от Мадона. Макар и на 50, тя има по-хубаво тяло от повечето 20-годишни момичета. Според мен хората трябва да й се възхищават за находчивостта и интелекта, която притежава. Ако само провокацията правеше някой известен, хора като Мара отварачката или Васко-Азиса, щяха да се световно известни звезди.

+1

Или влагаш много ирония в казаното или си най-глупавият човек на света. Очаквам отговор, за да реша кое от двете е.

Дано баба Лили да не го е видяла!

Nina

много глупав и излишен коментар!

Страхотно шоу, има замисъл и гърдите и изглеждат перфектно. Къде пък ги намерихте тези възмутени фенове, за които пишеше!? Пак журналистически глупости.

АМИ КАТО НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ ПОНЕ ДА СЕ ПОКАЗВА

Не мога да не се възхитя, че няма корем, целулит по ръцете, които са невероятно стегнати - изобщо де всички бабички (възрастни дами може би е по-правилно, все пак не сме вече в ориента) да бяха такива. У нас масово има тлъсти жени на 25-30 години с неприятни тресящи се горни части на ръцете вместо трицепси, които най-обичат да се обуват в тесни панталони с ниска талия, от където преливат желеобразни грусни шкембета, паласки......гледайки ги отзат какви... още огромни задници и гърбища на етажи имат (от врязалия им се в сленинестите, а не мускулести гърбове сутиен) просто се чудя кой се чифтосва с такива слоници и как изобщо се размножават?! А Мадона си е цар на провокацията, обича винаги да прави/казва това, което най-ще провокира въпросната публика. Спомнете си у нас, на концерта си, говори, че не сме толерантни към циганите, за което бе освиркана.

Поредното доказателство, че нацията ни или затлъстява или изпростява. Ти някоя си си точно от вторите, защото за първото по нета е трудно да се каже.

Не разбрах коментара ти - какво общо имаха тлъстите жени на 25-30 , които според тебе не могат да се чифтосат с голите цици на Мадона???

Не си било в щатите,пиленце,че да видиш на кое се вика слон. Грозни и дебели,а най вече прости жени има навсякъде.Ето и Мадона не е изключение.Цицата,която показа беше увиснала,стара и направо жалка.Да не се стиска,ами да вземе да се тунингова.

Някои остаряват, като катедрали, а други като галоши.Въпрос на личен избор.А Мадона си е простичка и и отива.Кофти е само, че не може да пее, но хамериканците няма как да знаят за това.

Докато гледах видеото, феновете до сцената никак не звучаха погнусени, така че да не се правят на вода ненапита пост фактум .

Беше тъпо, но тя винаги го прави.Нито е певица, нито дама.

..и тая яко е изперкала...

Дреме й на детеродния орган на Мадона. Това е жената, разбила най-много табута в областта на шоу бизнеса. Никой не може да й казва как, какво и кога да показва... Евала! И на 53 е страхотна! За разлика от онзи траверс "Лейди" Гага, която е два пъти по-млада и 3 пъти по-свлечена... Представям си какъв шар пей ще е на годините на Мадона...

Искам да се погнуся и аз!!! Покажете баба Мади!!!

еее баси, едно зърно само показа...да не се е изсрала на сцената, я :D

хаххаха е това е коментар. Прав си

Как успя с IQ 11 да напишеш цяло изречение?

Spot ON !!!!!

мрусниза,паднала толкова ниско от презадоволяване

Научи се да пишеш, малката, а и да мислиш!!! От друго го е направила, а не от презадоволяване, но това ти няма как да го разбереш, явно!!!...поне не и на този етап от менталното ти развитие!!!

Нищо чудно. Това е една нищо и никаква певачка, без капка талант. Преди нея певиците поне можеха да пеят. Американската мафия наложи това бездарие, само защото безсрамно се галеше за катеричката и имитираше оргазми на сцената, показваше кълки и зърна. Сега като се намери по-откачената Лейди Гага вече нямат нужда от нея и я забравиха. Някой да си спомня някоя песен на Мадона?

Не знам има ли талант или няма ама вече 30 години е на върха - как и защо обясни ти, понеже виждам ги разбираш тия работи с талантите...

то и бритни спирс ужким е там, на чукара, ерго - няма нищо общо с таланта. те двете са приятелки, между другото...

малоумието на такива като теб...

Това писане е доста глупаво и необмислено. Естествено,че се слушат нейните песни и по-новите, и по-старите. Това е все едно да спреш да слушаш песните на Майкъл Джексън! Мадона ще си остане запазена марка на колкото и години да стане, каквото и да направи!

Това, че ти се сещаш само за 'хитовете' на Азис и Ивана, не означава, че Мадона няма хитове, нито пък, че хората са я забравили. Ако само веднъж ти се случи да излезеш от хоремага на мегдана, ще разбереш!

AЗ!

Ами защото е Мадона. Лейди ГаГа да неби да изглежда по-добре като е млада?

Get a live,mate!!

Пише се гет а liFe, умнико. А Пламен е прав.

Колко си прав! Дори и на тази възраст Мадона изглежда по- добре от Гага!

Мен пък ме изкефи, доста се забавлявах, особено мъжете в публиката така се развикаха в екстаз, че имах усещането че ще заколят някой. Иначе като за 55 годишна доста прибрана цица извади де.

Виждала съм нейните гърди на снимки от младините й! Хубави гърди има жената и нищо чудно и сега да са й в добра форма! ;)

ти за ефекти и постпроцесинг не си ли чувала?:)

Ако загърбят тесногръдия си манталитет на строго музикални фенове и погледнат нещата по-глобално, можеше и да се усетят, че провокацията е насочена към ислямизирането.

Абсолютно!! Тя и на концерта в Абу Даби се целува с една от танцьорките с език! Провокира ге тези тъпи религиозни коне с капаци!

да си 'метроебален' вече не е модерно. ще си умрете всичките псевдохомосексуалисти, вече сте антики...

Аха, с един куршум 2 заека: хем провокация към ислямизирането, хем малко скандалност та да си вдигне акциите. Даже повече второто. Само дето е дъртичка за подобни провокации. А интересно, според теб, кого и защо провокира преди 20 години, когато на концерта си в един от големите испански градове си показа вагината? Моето скромно мнение е, че това си е чисто с комерсиална цел и не е никаква провокация, а най-обикновена простотия, която винаги избива под лустрото...дето има една приказка: Калта под ноктите остава за цял живот.

Ооо, вярно, бе! Забравих, че концерта е в Истанбул!!! Точно затова се е разголила- НАПУК НА ФЕРЕДЖЕТАТА ИМ! хихих ЕВАЛА Й ПРАВЯ!!!!!

Ама и ти си един разбирач! Каква ислямизация те гони? Турция е светска държава от много години (С изключение на някои гранични региони, но пък в България все едно е по-различно.) Само в обърканата ти глава може да се появи идеята, че Мадона си няма друга работа, та ще тръгне да създава международни конфликти с провокационното си държание. Освен това, тя не беше ли пратеник на добра воля към Юнеско преди години?

хахахаха това няма как да го каже фен на Мадона!

..мЪдона.. бля. таз баба не е кат' баба Търнър. Първите и, дриско песничи, ставаха, ама сега горката е по-зле от баба Лили. Да, повече продажби, пари етц и пр. но е по-зле.