Мадона е най-великият поп изпълнител

Британският в. "Телеграф" състави класация на най-великите поп изпълнители на всички времена, в която на първо място е Мадона.

Обратно в новината

Коментари - Мадона е най-великият поп изпълнител | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дженис Джоплин?...Грейс Слик?...Лайза Минели?...Уитни Хюстън?...Алсън Краус?...Ани Ленъкс?...Лиса Стенсфийлд?...да продължавам ли...?

Мадона е първата иконата на разврата в поп музиката и има особенна сантиментална стойност за хуманистите. По вкуса им ще познаете и намеренията им. Да я сложат на първо място пред наистина талантливи поп изпълнители е безумие, което е захарактерно за тях. Все пак те държат средствата за масово опростачване и зомбиране на населението в името на царството на греха вавилон.

Мадона може да е всичко друго, но не и изпълнител... Още по-малко е певица... Един прекрасен маркетингов и медиен продукт - добре лансиран и пласиран.

Ха-ха,измислици, премислици. Мадона впечатлява с много слабо пеене, слаби композиции, много слаби режисъорки "умения" и е много слаба като актриса също. Нещо, на което позволиха да се издигне , за да скандализира и популяризира разврат и безсрамност. Тя е просто средство в ръцете на хора, които извличат огромни пречалби от подобни "продукти". След нея следва цяла кохорта от подобни чекнещи се създания. Е, някои поне имат по-добри гласове: Бионсе, Лопес, Гага и т.н. Но във всичко има много малко музика, и много, много бизнес -щоубизнес, нищо повече.

А къде е Уитни Хюстън бе ингилизи? да ви таковам измислените певици.

Това трябва да е някакъв майтап. Материалното момиче го популяризираха защото пееше полуголо с потни танцьори наоколо. Гласовите и данни са пълен ташак, а да сложиш Тина Търнър след нея е престъпление.

Защо ги няма Шер и Бони Тейлър? А Тина е доста над извратенячката.

Този тип класации са с единствено предназначение да пълнят определени площи във вестници или е- страници. Липсата на каквито и да са количествени или качествени критерии при определяне на "кой е по-по-най" наподобява на детинските надхвалвания, чий батко бил "най-голямата работа".

Съгласен съм за Мадона, но е абсурд в тази 'класация' да я няма Шер, определено трябва да е в топ 3. А някои от фигуриращите не искам и да ги коментирам. Адел е добра, но с кариера от по-малко от 5 години да те слагат в топ 10 на вечна класация е нелепо. Същото е и с Ейми. Кейт Буш също е добра, но да я сложиш на трето място си е чисто субективно британско мислене

И за мен Мадона е най-добрата! Няма нещо, което не може да направи, изиграе, демонстрира ... атрактивна, впечатляваща, незабравима! Който е посещавал неин концерт знае за какво говоря. Някои се хващат за това, че пеела фалшиво - ами и вие ако правите предно и задно салто на сцената ... пируети, шпагати ... едва ли ще зацепите точния тон. И Филип Киркоров пее понякога фалшиво, но това не му пречи да е шоумен, също като Мадона. Да не е по-добре да гледаш нашите изпълнители как пристъпват от крак на крак в такта на музиката и си мислят, че забавляват публиката? Само Георги Христов от бълг. изпълнители се доближава до нея.

Ама работата й е баш да пее добре, не да се чекне полугола и да богохулства. На снимката се е закичила с кръст, а по време на концерт се случва да го хвърля и тъпче.

това за кръста къде го видя? щот аз съм фен от 30 години,изгледал съм всичко...и за такова нещо не знам

Видях, видях. Мадам провокаторка си пада, позволи си и тази чудовищна гавра. Тъпчеше Кръста докато призоваваше за подкрепа на педерасти!

Е как няма да е велика, след като е сатаниска. Физиономията й не се нуждае от коментар.

Тина е много по-висока класа. Другата е с нечистоплътен имидж.

Мадона е просто звезда. Не е нужно да имаш невероятен глас, много хора с такъв не могат да направят нищо, за да си звезда е нужен талант да бъдеш такава. Харизма, иновация, всичко в комплект.

Само един тип жена показа Мадона за дългата си кариера- мръсницата. Тя не е певица,а танцьорка, стриптизьорка,шоумен,но не и певица.

Тина е класа и въобще не бива да я слагат в една и съща класация с тази стрийптизьорка Мадона. Дори и това не прави най- добре.

И 100 монахини да й танцуват на пилон по клиповете и концертите, пак няма да стане поп. Не, може, бе, не може жена да стане поп, освен при протестантите, де. Или греша?