Синът на Майкъл Дъглас остава в затвора до 2018

Федералният апелативен съд в Ню Йорк потвърди втората присъда от близо пет години на Камерън Дъглас.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Майкъл Дъглас остава в затвора до 2018 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не харесвам Америка, но се прекланям пред това, че там законите са за всички. Прекланям се и за невероятната организация, която винаги показват в необходимия момент.

Леке

Казах му че , ще го гепят.

оти не му се верва, хак му е , дедовото

Филчев, Велчев, Цацаров и цялата прокурорска паплач да се поучат от американската съдебна система, която налага ДВА ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА присъда на сина на носител на Оскар и наследник в СВЕТОВНО ИЗВЕСТНА кино фамилия, отколкото е предложението на прокуратурата!!!

забележи, че въпреки абсолютно точното ти изказване, има и мижитурки, цъкнали ти "-"

Т'ва са си наркодилърите, които са доволни от Българската съдебна система. Това е моето обяснение поне..

Много тежи това на един родител - ти си добре ако и децата ти са добре.

Много правилно. Какво като е син на известен актьор-милионер. Нека родните съдилища да вземат пример! И забележете - присъдата се натрупва - не се взима само най-голямата. Както я е подкарал може да си стои още дълги години в затвора.

Само по физиономията му си личи, че е доста прост. Пък и на парите на баща му защо му е трябвало да се замесва с наркотици?

Това са закони - сгазил лука и хоп в затвора. Хич не ги интересува кой е татко ти, коя е майка ти. В пандиза и това е! В БГ за подобно престъпление щяха да му свалят обвиненията за липса на доказателства или най - много да му лепнат 3 месеца условна. Хич няма късмет момчето, че не се е родил в БГ.

Искаш да кажеш, че да вкараш наркоман в затвора е особено умно? Но комент! :-)

Той не само, че е наркоман, но е и пласирал големи количества метамфетамин и кокаин! Според теб къде му е мястото на този човек???

Не вярвам, че си толкова тъп !

Не е така, явно Майкъл Дъглас не е от класата на недосегаемите аристократични фамилия в САЩ, които търгуват с наркотици чрез посдтавени лица.

пиши на семеиството му да му смени гражданството, с тази "професия" в бг може да надмине таланта на дядо си и сас сигурност няма да лежи в затвора