Майкъл Дъглас отрече да е свързал рака със секса

Представител на Майкъл Дъглас отрече актьорът да е казал, че причина за рака на гърлото му е оралният секс, който е практикувал.

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Дъглас отрече да е свързал рака със секса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле, а аз мислих да лижа довечера...

Катрин Зита, ако ми поиска такава услуга, няма да и откажа. Такава жена, разкошна жена, а сега няма да може един любовник да си хване. Всички ще бягат от страх, да не им натресе и на тях, това което е натресла на мъжа си. Тоя май нарочно се изгаври с хубавата си съпруга. Тук, в България жените си правят изследвания, прегледи, намаски и какви ли не работи, а там в Холивуд да не си гледат здравето, нещо не ми се връзва. Кой знае по какви смърдящи бърдаци и какви мръсни кур.ви е лизал.

Кви пуйки, кви раци! Аз си хващам котараци с голееееми мустаци!

Журналистите как удобно са пропуснали факат,че папиломен вирус има и на главичката на члена и по същата логика, опасността от свирки е не по-малка.

Ей уникални са тия журналисти! ОТ къде им идват тия глупости в ума!

Сигурно му е писнало на актьора да го питат дали пушенето и пиенето са причина за рак на гърлото... и жълтурците веднага тръгнали да пишат простотии... и да си ги преписват после един от друг...

Майкъл бързия език изби рибата!Сега половината свят ще купуват ваксини а на другата половина няма да им дреме!На стари години пак ще го търсят за да проверят дали е истина това което казва и прави!А вирусите бързо мутират и до колко ги хваща ваксината е друга тема!

Извинете за невежеството ми, но това значи ли, че Катрин Зита има папиломен вирус?

Тя природата за какво е създала езика а те се лижат ли лижат

и за какво го е създала? ми използвай го като добитъка - да сеее... самооблизваш:))) 'айде сега кажете, че и това е забранено от църквата. Горките животинки! Всичките за ада! :))))))))))))

Майкъл, като нищо не разбираш, защо се обаждаш? Щом журналистите са казали, значи е от това... и точка по въпроса.

То от лизане и други болести могат да се хванат.

Luna0102

До Кол: Споко, вируса го имаш вече, не е нужно нито да лижеш, нито да се опрашваш за да прихванеш вируса. Кокошият трън също се получава от папилома вирус, брадавици и един Господ знае още какво, така че дали ще живееш в пълно въздържание или ще си като разгонена кучка, ако ти е писано да умреш от рак, няма да се удавиш.

Айде сега ходи да доказваш, че нямаш сестра :))

точно това щях да пиша и аз