Коментари - Принц Хари пак се среща с Челси Дейви | Лайф.dir.bg
назад

Принц Хари пак се среща с Челси Дейви

Британският принц Хари е подновил връзката с бившата си приятелка Челси Дейви, с която се е срещнал по време на тримесечната си обиколка из Африка.

Обратно в новината

Коментари - Принц Хари пак се среща с Челси Дейви | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

принц Хари - голям пич и голям сладур. Как се е пръкнал в това кралско семейство такъв пич - непосредствен, секси, свободен - да е жив и здрав А най-хубавото е - че никога няма да стане крал.

Изглежда е фен на ЧЕЛСИ момчето, няма лошо :D

Браво, страшна пичка. Хубаво е да си крал, както казваше Мел Брукс.

someone

тази като потекло е по-подходяща от кресида, но по физиономията ми се струва, че няма искрени чувства, по-скоро иска пари и титла. кресида имаше по-искренни изражения на лицето. чудно в това кралско семеиство защо няма един човек да ги съветва тези хора за жените, сякаш се хвърлят в дълбокото на сляпо и каквото стане. да подбереш правилния човек до себе си е много тънка работа, цяла наука.

Той не ходи ли на работа?

Момчето изглежда пич. Сигурно шиба яко, като баща си. Не зная обаче дали може и да язди добре коне. Също като баща си. Ама истинският баща.

една "силна, независима и която не се подчиняваше на нормите" вече имаха, що да нямат и втора...?

Затова не можем да работим от вълнение, та трябваше да си ходим от работа още в 11.15 ч. И така ще е, докато вълнението премине. Само да не прерастне в с......ие, но ще ни влязат в положението - принц е, все пак, не сульо и пульо като наште костюмирани селяндурчета, надошли в столицата по институции и учреждения с миекия си акциент!

Гаджето е секси, ама тоя генетичен олигофрен Харалампи е пълен ташак.

Тва е най-якия коментар на седмицата за Кралските търтеи! Поздравления!!!!

та те си плащат да ги следят, бе наивник, нали от това живеят цял живот без да работят.

Да бе точно английските принцове как ли да не тръгнат да си плащат за да ги следят и пишат за тях. Това да не са ти нашенските златотърсачки и набедени звезди. А и да не мислиш, че всички умират от желание непрекъснато да ги следят папараци и да ги коментират милиони хора. Тази пък булка и професия си има и определено за нея ни е нужна слава по таблоидите.

Старата любов ръжда не хваща. А то си е плашещо да имаш сериозна връзка с принц дори без шансове да стане крал. Няма да има миг спокойствие и все ще я следят по петите и ще и коментират всеки жест и дума.