Хакери пуснаха видео на Меган Маркъл по монокини

Американската актриса и годеница на принц Хари стана жертва на хакери.

Обратно в новината

Коментари - Хакери пуснаха видео на Меган Маркъл по монокини | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците са виновни нали? Хаха

"Моното" и е отвратително ...

Ха сега де - доброволно се хвърлила гола на плажа и после - жертва на хакери (?!?), демек друг и е виновен, че САМА се е разголог.зила. Това е в духа на политическите смешки Me too, в които актриси отиват доброволно в леглата на филмови режисьори и след 20-30 г. пищят Олеле, изнасилиха ме! ;)

Да не я мислим Мегън. Зад нея стои английският кралски двор и цяла Англия. Хакерите сигурно мислят, че някой ще им плати, ама не ми се вярва. И сте прави за това, че англичаните харесват по-тъмни хора за съпрузи. Нали преди години си внесоха пакистанци и индийци за подобряване на генофонда, че го бяха закъсали със здравето, заради браковете с роднини.

Ми не, не стоят. Още с появата си, простакесата настрои срещу себе си баш кралските роднини до един, като нападна с обиди една родена принцеса, Принцеса Майкъл оф Кент. Със сигурноЗ целта е да сринът Хари, както сринаха и Уилямчо. Крие се, но репутацията на Уилямчо е сериозно увредена покрай уейти кейти. Кейтката успе да направи толко ноо скандали, че никой не я зима насериозно. Аристократите отказвът да я поздравът даже. Изолацията й е извън съмнение. Тя ходи саму ако съпруга й е поканен некаде, извън това, не оди никъде, защото никой не я кани нея. Строго непопулярна, за разлика от Даяна, която секи канеше и народа я обичеше и следваше. И на тая ше и видът сметката. Предишната хамериканка (при това бела и интелигентна) която успе да се омъжи за краля, Уолис Симпсън, също не беше аресвана. остана си презирана и подритвана. Тфа е полжението, американки без родословие, немът шанс при британците.

Руксане, намираме се в България. Пиши на български.

Лошите, как кой?

Дават снимки променяни с компютърна програма- Фотошоп и никой няма до нея. Ако застане до някой англичанин, веднага ще си проличи че е черна циганка.

Търсих нецензурирана версия, ма нема. Мн бързо действат да трият в мрежата тия от крал. палат.

Бабата го е пуснала. Имала го е от първия ден, в който унуката се е гаджосал с църното.

Бати куката

за какво пускате новина за нещо, което не искате да покажете ?!?!

плъх, къде го намериха?

Къв е тоя супер неизвестен наркомански джендър, който пропагандирате?

От това видео оставам с впечатление, че женицата няма нужда да се охарчва за сутиени.

... за сметка на плата за гащи, де...

WTF!?!?