Принц Уилям приключи военната си кариера

Принц Уилям приключи кариерата си на пилот на спасителен хеликоптер и напусна военната служба, за да може да се посвети на задълженията си като член на кралското семейство и на благотворителна дейност.

Обратно в новината

Коментари - Принц Уилям приключи военната си кариера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко правилно Дир-а го слага в "Розовите" страници!

quettzy

Всъщност причината за напускането на Уили е съвсем тривиална. След като се оказа, че първородния му син не е от него, Уили се е заел да дебне Катрин и да не й позволи да му слага рога повече. Пред кралицата дори е казал, че ще се опита да осемени Катрин, та поне един истински наследник да има. А междувременно си търси любовница, с която да се съешава за кеф, както баща му с камилата.

За психиатър си, то бива ама ти наистина си приключил тотално. Еб.. ти болната фантазия.

"Quetzy"се разписа!Чакаме включване от "Roxana" и всичко ще е наред!А дано нИ закаснИеи...

Един тъпир ни стига, моля те.

quettzy

Ти колко си злеееее ...

Най-безполезната професия е военната. И понеже тези паразити са безполезни се навират на всякакви авторитетни длъжности в обществото и само пречат с военното си възпитание на развитието.

Ами най- полезен ще бъде ако спре да харчи парите на това общество.

"Това" общество е много по- добре организирао от нашето. И със сигурност - в пъти по- малко злобно. Има си поданици, те решават дали и колко е полезен принца. Много важно какво мисли по въпроса някакъв български прошляк.

Много е смешно, когато започнат да превъзнасят тези кралски пъпеши

Мързел, омръзна му да работи.

Ааа, работливо е момчето, просто събра точките за пенсия :))

Защото Вие ако бяхте на негово място глава нямаше да повдигате от работа.

Тоя глезльо по цял ден нищо няма какво да прави освен да си гледа кефа.

Не бе, сега започва да мисли как да бъде полезен. Според мен голямо мислене ще падне, години ще му трябват, за да се сети, че чеп за зеле не става от него.

Нима е свършил работния ден, та пак почна да плюеш по Катрин и Уилям?... Дай малко информация кога спиш и ядеш (понеже вече сутрешният режим от 3 часа висене пред огледалото, гладене и фитнес го научихме), та да знаем кога да не четем дир-а...

Много ми е интересно с какво може да бъде полезен на обществото този паразит. Досега не е бил, та оттук нататък ли ...

Ти пък с кво си полезен? Освен да си първа плюнка, навсякъде друго можеш ли?

quettzy

Аз мога. А ти?

И сега отивам да си разплета чорапите...

Всъщност Уили приключи военното си обучение. Ако се наложи някога да си плюе на петите, да го направи по най-бързия начин - във въздуха. А също приключи и циркът с добрия принц от народа, дето ходел на работа.

също беше пилот Пилот беше и сестра му Жени Живкова, но сега работят за обществото.

Да. Те са пилоти, колкото аз съм принцеса.

Да де, той и тоя шмиргел е същия - принц. Дейба принцовете дейба-а-а-ааа! То поданици не останаха бре! ей го и нашия принц симеон-Хасан утре ще порастне и ще трябва и него да го отглеждаме както дядко му, крадливото мадридско старче.

Владко си изкара ШЗО в Плевен като пич!Легни стани като всички останали! За разлика от Станишев, Никито Младенов и прочие сган!От Владко и чеп не става, ама да сте го видяли по ТВ-то - не!