Кейт Мидълтън носи годежния пръстен на принцеса Даяна

Британският принц Уилям е дал на бъдещата си съпруга Кейт Мидълтън годежния пръстен на покойната си майка Лейди Даяна.

Обратно в новината

Коментари - Кейт Мидълтън носи годежния пръстен на принцеса Даяна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да бълвате против тях, е факт, че са много симпатични, интелигентни и приятни. Тя е красива, елегантна и изискана. Нещо, което не може да се види по нашите ширини пълни с прости и елементарни боклуци, благоговеещи пред чалгата.

ТОЧНО ТАКА!!!

Да не са работили за тия 20 мил. ? Атрофирали от кръвосмешения през вековете "аристократи". Ако Бил Гейтс беше такова леке като тия , ще ожени дъщеря си за 200 мил долара , пък нека го настигат.

Е, това е класа, висше общество и аристокрация! А пръстенът не е само на Даяна, този модел е много стар, френски, и се казва "Маркиза", сигурно е изработен преди няколко века и е част от съкровищата на британското кралско семейство. Класически годежен пръстен, на сватбата комплъктът се допълва с подобни обеци и пандант. Не се притеснявайте, съдбата на Даяна не е заключена точно в този пръстен, тя едва ли го е носила след раздялата си с Чарлз, а нещастията й започнаха, когато се забърка с арабина Доди, иначе доста добре си живееше, само дето мъжът й не я обичаше, ама това не е чудно в европейските кралски семейства и се предполага съпругата да е подготвена и да има и други цели в живота, освен мелодрами със законния съпруг ... Тя не се оказа на висотата на положението си, и се хвана с един мюсулманин напук на всички - така не става. Нищо лично, просто не можеш да си жена на английския крал /бъдещ/ и любовница на един арабин, син на търговец, пък дори и толкова богат, колкото Ал Файет. Това момиче изглежда по-умно и е много по-образовано. Да са живи и здрави, и пръстенът много й отива.

Толкова ли нямат пари за нов пръстен? Защо изобщо са и взели годежния пръстен, веднъж даден годежен пръстен не се връща!

Във вашето село традициите може да са такива. Статията се отнася за хора, които са на светлинни години от теб. Гледай си мотиката и чалгата и не си пъхай носа там където нямаш работа.

Чалга мразя, мотика на живо не съм виждала,само на картинка а София отдавна не е село!

к'ви са тия бе? и каква е ползата от съществуването им? семейство паразити, само защото някой ги определил за "манарси" се мислят че са нещо повече от хора. дори като институция не значат отдавна вече нищо повече от един атрофирал орган в едно изключително странно общество. от два три дена взеха да ни 'изнасилват' с тая новина по всички медии и аз се се чудя да разбера от какво значение е това събитие за хората по света и все стигам до извода че е поредната безмислена и повтаряна до затормозяване абсолютно нищо незначеща за никой, още повече за нас в българия "новина". Ако им кажем честито, ще обещаят ли повече да не ни съобщават за 1800 път, че са се сгодили?

На такива, като теб много неща не са ясни. То е до култура и интелект, които ти видно е не притежаваш. Това, което можеш с известни усилия да напраниш е да се научиш да пишеш правилно. Пък и ако си чувал нещо и за пунктуация и там може да хвърлиш известни усилия 321

Уф ! Научи се да пишеш!

Очарователни са. Дай Боже тази двойка дае по-щастлива от родителите си!

Кейт Мидълтън е страхотно красива.

Много са мили и двамата, дано да са и много щастливи. Но това с пръстена... може да традиция, но нещо не ми се харесва.

Много са сладки :)

пръстена не пренесе съдбата на Даяна ...

СУПЕР ПЕРВЕРЗИЯ....