Британският принц Уилям и Кейт Мидълтън се ожениха

Британският принц Уилям и Кейт Мидълтън се ожениха в Уестминстърското абатство на пищна церемония, която привлече огромен зрителски интерес по цял свят и вдъхна нов живот на монархията.

Обратно в новината

Коментари - Британският принц Уилям и Кейт Мидълтън се ожениха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО КРАСИВИ И ЕСТЕСТВЕНИ И ДВАМАТА ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЪЛГИ ГОДИНИ! А КОЛКОТО ДО ОТРИЦАТЕЛНИТЕ КОМЕНТАРИ НЕ СЪМ ИЗНЕНАДАНА ! ГЛЕДАХ СВАТБАТА С НАЙ ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ И ТРЕПЕТ

не е първото обикновено момиче, което се омъжва за принц. А в Испания -Летисия. Въпреки,че по професия е била журналистка- тоест са я давали по ТВ, тя също е била обикновена- няма "синя кръв"

Браво, Кейт!!!!!!!!!! Искам да кажа, че благородно завиждам на тази страхотна жена за постижението - представям си какво е чуството да се изправиш пред олтара пред 2 милиадра зрители когато до сутринта си била обикновено момиче и да станеш принцеса... е това е приказка, признавам че не можах да откъсна очи от екрана - Кейт беше прекрасна, много, много красива и нежна!!

Дали си тази, за която си мисля? Мила моя, само роклята ли ти направи впечатление, не разбрахте ли всички, че това е вековна монархия, а не пенкилер държавица?! Държава без традиции е като дърво без корен, затова сме като механичен набор от случайни връзки на улични песове. Ахкате и охкате като идете там, но къто се върнете - пак свинщини, мърсотия и завист. Ще се роди ли някой да тури край на безумието на самоунищожението? Дори и сега сме по-зле от Япония след земетръса или Германия след войната.......Без да сме водили войни, забележете. Поне малко кумова срама да видим, все е нещо.

Младоженците да са живи и здрави. До там. Не се ли замисляте колко кръв са изпили, колко народа са разсипали англичаните за да избиват комплексите си с подобна реклама? И очакват вашите ах и ох, ах и ох за да продължат съществуването си.

Чудя се, дали Симеон Сакскобурготски е бил сред присъстващите гости на кралската сватба?

Мили хора, в България днес беше работен ден, така че който не иска да гледа сватбата, можеше съвестно да си върши работата. Всички вие обаче сте влезли в този сайт и изказвате компетентно мнение - значи поне сте разгледали снимките. Тогава не пишете, че не ви интересува и не се оправдавайте, че ви заливат с информация за сватбата, аз се опазих да не гледам нито минута от никой от сезоните на Биг брадър - значи е възможно. Освен ако не ви радва да се самонаказвате със събитие, което не ви е приятно, разбира се. Има хора, на които е било интересно да видят сватбата, уважете факта, че са различни от вас и не ги обиждайте.

Айде сега псевдопатриотите дето все си се гордеят,че са бг,да видят какво се случва в Лондон и какво се случва в мизерната кочина СФ.Световната аристокрация,протокол,бляскавост,велики монархии,сигурно забелязахте чистотата на града,въпреки милиона хора/вкл. и"селяни",дошли да наблюдават свадбата/и...мръсотията и смрадта,помиярите и хората,приличащи повече на клошари,чалгата и псувните...Даже тука каква злоба се усеща--ами просто като хората по света просто добронамерено им пожелайте щастие,нищо повече...Та мисълта ми беше за "гордостта"...така и не можах да намеря причина за нея.Плюхте царя...ама видяхте ли го къде беше...плюхте и Стоичков,дето цял свят го знае...май само това е повод за гордост,поне за мен.

Momata barana li e :D

Благодаря на Великобритания, че подари на света една приказка на истина, една положителна емоция. Очите ми се нагледаха, душата ми се напълни. Да са живи и здрави и много щастливи младоженците и техните близки. Успех им желая!

Хубава кралска сватба- все едно с какви очи и как я гледаме ние, ,,простосмъртните".Селянията ,,лъсна"обаче като маймунски задник по българските медии.Кой ли не се произнесе и какви ли не глупости не издрънка днес?!Голямо крякане падна, голямо квичене!И най- много простотия беше при вездесъщата компетенция и пенкилерка- Гала.И защо всички селянки от,,хайлайфа" български се бяха набучили с пера по простите тикви? Трънката трендафил няма да стане!

на всички тук пожелавам един ден да видите нещо подобно на живо...беше невероятно...нещо от което може само да учим...

Целият свят се стече да гледа това бляскаво нещо само ние българите коментираме с половин уста - дай Боже всекиму такава обич- нека България почете някого така - хем умиление - хем пара влиза - хем уважение - а ние голи , боси а иначе даваме акъл - Видяхте ли принцовете как стоят на фона на общата еуфория - сравнете с нашите дрисльовци - ей затова ще сме на задната порта на Европа,въпреки че имаме право да я отваряме.

Големи терзания изпитвах дали ще се съберат младите и сега адски ми олекна :)

Много красива сватба !Да са живи и здрави !

през това ми е,че некви се прецакали

Вие не знаете ,но царските особи винаги правят такива богати сватби!От хиляди години насам!Защото имат власт,значи и Пари!От нашите кожи!Който не вярва,да си види гърба!

Много хубава двойка са, да са живи и здрави, много любов им желая!

Най-красивата и романтична сватба. Сякаш беше някаква вълшебна приказка!

Катето каква фамилия ще й дадат, направо Сакс Кобург-Готта, или за парлама Уйндзорова? Да ги имам в благородниците. Като им поразрови човек родословията, ще му се изправят косите. Все пак сватбата си е сватба и трябва да е много смерла, за да намери сили и влезе в това гнездо на оси, но да помни мама Даяна.

Всичко хубаво им пожелавам, но нормално ли е да има ПРИНЦОВЕ, ЦАРЕ И ПРИНЦЕСИ през 2011 г? Синя кръв няма - само това ще кажа..

Първо, пиши на български език, ако го знаеш малко поне. Второ, не си греда, а направо плосък панел, при това кух отвътре. И трето, но /явно/ не последно - защо се издаваш откъде си, не беше нужно, то си личи. Затова /не го приемай като четвърто/ - просто се изкъпи и не си викайте "честито". А сега - бегай край чушкопека.

Няма по-завистливо животно от СЕЛЯНИНА.

А ти не плюй в кладенеца, от който пиеш вода!

Не чак толкова отдавна, кралете са били истински владетели, завоеватели, военни командири, духовни водачи и просветители, политици и държавници. В днешно време, кралете са нищо повече от едни хрантутняци, живеещи на гърба на народите си. А тъй наречената бритнска кралска фамилия е една от най- уялите се. Не мога да разбера как някои хора (включително и българи) продължават да робуват на личности, водещи се за знаменитости.

много сладка двойка,ама най се иэкефих на целувката,желая им много любов

Обадиха ми се точно когато бях в банята да се похвалят. А пропо`, не смятате ли, че мъничко вече прекалявате?

Млък,иначе те връщам на село!

Гледах в захлас, каква красота, каква тържественост! Невероятно, роял, много роял!!!.Принцесата е толкова красива в своята естественост и семплост, толкова добре стои, лъчезарна и земна, истинска!!! Да са щастливи младоженците! ( Тук гледам селяндурите пак се изказват, трайте си, моля ви)!

Докато зяпаше в монитора получи ли оргазъм?

Това е едно позитивно събитие на фона на всичките злини станали в света, защо не му се порадвате :( Толкова е тежко всичко, отделете 2 секунди да се усмихнете на любовта, вместо само да плюете!

само така хляб и зрелища

Въх, подмокрих са!

Защо не си стоя на село-там с прасето ще си чишкате заедно-но прасето е по-умно от тебе ,то си върши работата само в единия край на кочината ,а ти където ти падне!

Днес Гала, тази уникално тъпа и куха женица, се опита да ,,коментира" сватбата на Кейт и Уилиям в присъствието на отбор тъпаци, педали и всякаква друга паплач.Беше уникално тъпо,просташко,пошло, отвратително.Пропусналите могат да го видят в ,,Господари на ефира".Галино, заслужи си скункса!!!

Да,Гала беше много смешна.И гостите също-супер нелепи.Само ни пречеха да се наслаждаваме на сватбата.

хляб и зрелища за тълпата към която принадлежим

само зрелища, хляб няма

Човек когато чете коментарите по никакъв начин не може да се обърка, че са написани от злобни и тесногръди българи. Много жалко, но не може да искаме да живеем в просперираща държава с такава измет в нея.Какво Ви пречи да бъдете по-позитивни и да се зарадвате на нещо хубаво?

Българите са негативни заради ниските си заплати, ако ти не беше тесногръд щеше да го разбереш, не е толкова трудно. И нямаше да наричаш пишештите тук измет също така.....

прав е! измет сте!...сега заплатата ти е виновна. вчера е било несто друго, и така всеки ден. а ти самя запитвал ли си се колко струваш...не вярвам да е повече от 300 лв така че в това отношение сигурно получаваш много по висока заплата от колкото трябва...трябва да си стастлив че ваобще имаш някаква заплата. измет!

Не си прав,не е заради малките заплати,българина е злобен и завислив.Парите не го правят благороден,напротив ,прави ги още по-алчни и безпардонни.

Ти сериозно ли мислиш, че се пи "пишеШТите"?

Стилна и пищна сватба, голяма реклама на леко западаща монархия. Съгласна съм с коментарите за посредсвеността на нашите тв водещи. За роклята обаче съм леко разочарована, очаквах нещо по - пищно като воал. Прекалено обикновена на фона на всички приказки.

Прекрасно събитие, прекрасни младоженци! Предполагам, че това е най-красивата кралска двойка от стотици години насам. А за коментарите по ТВ - простотия!!! В момента, в който булката върви по червения килим в Абатството и представете си какво изпитва, Петя Дикова дрънкаше как Кейт щяла да чисти сама къщата си??! А пък оная, Векилска, очаквала по-скромна булчинска рокля, моля ви се!! Патки прости, това да не ви е сватбата на някоя чалгаджийка!

И ти не си много умна

Достатъчно е, че съм по-умна от теб!!

Не бе не е сватбата на някоя българска чалгаджийка, ами на английска.Семейството и като се напие, ходи да повръща в градинката.Иначе вече са синокръвни- достатъчен повод да им близнеш задника в мечтите си!

Невероятно, на фона на милиадрите хора живеещи в мизерия, под абсолютния праг на бедноста. Голяма красота, казвате. Ами да, те този стандарт го постигат на наш гръб. Защото максимата е, за да са добре те, другите трябва да са зле. Не забравяйте коя нация е основен виновник за варварското разпокъсване на Санстефанска България. Да, на тях не им трябват силни държави, за да контролират света по лесно. И го правят, постоянно и до днес, било то чрез тайните си служби, било чрез директна инвазия. Така, че на тази красота се дължи нашия сив живот. Тя няма да ни подобри стандарта, точно обратното, само ще си цъкаме с език и ще си фантазираме да сме на тяхно място. А в действителност ще сме от другата страна на барикадата и ще се възхищаваме на тези които ни тъпчат.

А ти какво искаш - същото време (в БГ медиите) да бъде запълнено от "новини" за сватбата на някоя мутреса или фолк певица ли? Ако мечтаеш за свят, в който всички са равни, отиди в Столипиново и раздай на "бедните" каквото имаш - със сигурност ще има по-бедни от теб и има какво да им дадеш. И без оправдания те дали работят и дали заслужават - все пак трябва да сме равни.

Приятелю, много бъркаш нещата. Едно е да си изкараш парите с бизнес друго е да ти се полагат. КАЖИ МИ КОЙ ИМА ПРОТВ НЕЩО, ЧЕ БОНО от U2 Е ИЗКАРАЛ ПОЧТИ МИЛИАРД ОТ ПОСЛЕДНОТО СИ ТУРНЕ. и после ми обясни с какво е заслужил принца това внимание?

Не те знам какво си мъж или жена ... но си много тъп завалията.

и аз така, все някои ми е виновен!...този глупак аспарух, дето се е довлякал до тези ширини и направил булгария...наимаше да сам булгарин и нямаше да ме е срам от измети като булгарите дето все нешто им е криво и все някои друг им е виновен...точно като при мене!!! буклуци!

Умно наблюдение и добре написан коментар правиш, но няма как да те разбере празноглавата публика, която се вълнува от подобни събития. По изключение погледнах коментарите в този форум. Нямам какво да си кажа с хората, които пишат тук. Реших все пак да ти кажа, пък и ти знаеш, че имаш съмишленици и те никак не са малко.

Един умен човек се появи във форума и да вземе да се разсърди и да не иска да си каже две смислени приказки с другите участници в него!...Минавайте по-често, нали трябва да научите празноглавите коментиращи на ум и разум!? Обществото се нуждае от такива, като Вас, любители на смислени коментари, нищо че малко го давате грандоман..., но сте умен, затова Ви е простено! :-)))

е, по принцип и аз съм против наличието на аристокрация - не разбирам предназначението й. всеки би трябвало да има шанс да стане това, което иска да бъде. това не значи, че съм против класовото разделение, но аристократите вършат същите простотии, както и най-долните членове на обществото. и в почти всички случаи не управляват правилно, взимат погрешни решения и докарват на народите си разруха. кое тогава ги различава от нас и за какво са ни? за другото - прав си, но така е устроен светът, винаги има по-силни. а на нас никой не ни е виновен, че сме това което сме. пп: главните букви липсват по технически причини.

да са живи и здрави много касмет лубов да не забравят великаката принцеса даина и винаги да имат килим от рози

ми на мен пък тая рокля въобще не ми харесва, седи като един чаршаф. разочарована съм.... то се говори говори толкова за нея, а за мен въобще не е красива

вероятно нямаш и една стотна от образованието на тази жена. ти да не мислиш, че просто ей така се е доближила до престолонаследника и му пристанала? кой те знае от каква смрадлива панелка пишеш, ама мнооооого знаеш....

пук да не живееш в нещо по-благоуханно? Българската Нефрит :))) Що за безвкусица...

Напълно съм съгласна с Тони Монтана. Един нормален човек да изкаже умно мнение, а не само простотии

Принцесите на Йорк са направо страхотни :)) Ужас...

Красота, красота и пак красота! Дано бъдат щастливи!! А за тези които пак злословят- животът не е само чалгаааа!

Каква красота,колко невероятно красиво нещо в 21 век!!Страхотно беше.Личи си ,че новата принцеса Кейт е мила,неподправена и много земна.Естествена е.Нашите жени от тъй наречения хай лайф пасти да ядат.

Хари е по-готиния брат! Уилам мяза на баща си, пуяка Чарлз

И аз така мисля, даже се скарах с комшийката тя твърди обратното:)

Тук гледам много коментари на прости завиждачи.Ами просто не пишете.

Висша форма на лицемерие,лицемерие което се ражда ,култивира и толерира.Висша форма на цинизъм.Днес по време на обяд гледах бездарната и уникално слаба в главата Гала.Поканила още няколко регенерата и подобни на нея амеби и падаха на мост от "ох какви обеци имала тая..." и "ох какви пръстени имала оная". Това е висша духовна нищета.Тъжно е ,че нямат мерило и критерий.Учете се !Ограмотявайте се, развивайте умения и навици.Тренирайте и упражнявайте и елементарните си дадености от Природата,ще са Ви в помощ.Длъжни сте да го направите ,така ще се научите да разделяте стойностното от пошлото,лицемерието от истинското .Наздраве !

На крива ракета и космоса и пречи!)))

Toni, ами много си прав, както е казал поета "много шум за нищо".

Наздраве! :-))) Нека са живи и здрави младоженците!

Каква гениална "новина", каква суета, каква безсмислица, колко прахосани средства...

Прав си. Друго си е да ни облъчват от сутрин до вечер с новини от сорта кой е убит, кой изнасилен, кой ограбен и пр. На кой му е притрябвал малко звезден прах, блясък и стил?

Прекрасна булка!

Прекрасно, прекрасно и пак прекрасно! Отдавна не се бях вълнувала така.Много е приятно човек да се откъсне от сивотата и да потъне в тази красива приказка. А за Кейт просто нямям думи - такава красота. Желая им много щастие! :)

много добрър коментар, едно светло събитие в обезумеля свят, една приакзака напрвена реална и платена не от британския данакоплатец, както се коментира от някои, а от милионите приходи от туристи от цял свят искайки да видят тази приказка. Браво на бритацните коит са народ на най-могъщата държава в Света, които си пазят и уважават монархията като тяхно културно-историческо наследство