Как се облече Кейт за вечерния прием

Кейт избра вечерна рокля без презрамки на дизайнерката Сара Бъртън за партито в Бъкингамския дворец след сватбата си.

Обратно в новината

Коментари - Как се облече Кейт за вечерния прием | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Охх,много модни разбирачи тук,много нещо.Алоо това не ви е селска вечеринка или напиване в чалга бар,това е КРАЛСКО събитие.Роклите са прекрасни,Кейт и Уилям са страхотни сладури!Дано бъдат много щастливи и винаги така влюбени.А на вас с тъпите коментари-да го дуте и завиждайте,че не сте принцеси!

Точно така!

Явно ,пишещите тук,харесват чалга визията!Кейт е една много финна и нежна жена!Не е селяндурка,като тези ,които не я харесват-това сте ,Вие,плюещите тук!

98% от коментарите са написани от прости и некомпетентни хора. Кейти и Уилям бяха страхотни, перфектна сватба, без грешки. Всичко в Кейти беше красиво- роклята, грима, косата, .........перфектна. Вие какво искате да облече къса рокля, да и се виждат бедрата и циците ли? Ей, хора това е бъдеща кралица и настояща пронцеса, тя не може и не е проста, за да се облича като БГ фолк певица, това което 99% от БГ харесвате. По добре си мълчете, че ми се повръща от тази БГ завист и мизерия.

Както си иска..Нас какво ни вълнува ??Някой знае ли как ще се облека днес аз ?? С мерак..

Ейй, балкански ни бил вкуса... Балкански е вкуса на някои, не и моя, хайде стига демагогия! Наистина от тази снимка роклята не изглежда добре върху нея, прави я направо призрачно слаба. Ръцете й са направо страшни за гледане, а главата изглежда несъразмерна - отново заради изключителната слабост. Иначе роклята е прекрасна, но ми се струва, че е била шита в момент, в който Кейт не е била толкова ужасно слаба.

АХ! ЕХ НАСТАНА РАДОСТ И В НАШИТЕ ДУШИ! СЪПРИЧАСТНИ СМЕ И ПРОСТО КЕЙТ Е НАШИЯТ ВЪЗДУХ И ЖИВОТ. КАКВИ ВЪЛНЕНИЯ САМО ИМАМЕ -ЩАСТИЕТО ДА СЪИЗЖИВЕЕМ ВСИЧКО С ПЪЛНА СИЛА!

АХ! КАКВИ ТОАЛЕТИ, БЛАЗЕ Й НА ТОВА ПРЕКРАСНО МОМИЧЕ, ТОЛКОВА Е ВЕЛИЧЕСТВЕНА, ТОЛКОВА Е БОЖЕСТВЕНА, ТОЛКОВА Е НЕЗЕМНА КРАСАВИЦА! БЛАЗЕ Й! ЗАХЛАСВАМЕ СЕ ПО НЕЖНИЯТ Й ПОГЛЕД, ОЧАРОВАТЕЛНАТА УСМИВКА, ЛЕБЕДОВАТА ШИЯ, КАКВИ САМО РАМЕНЕ, КАКВА ГРАЦИОЗНА ПОХОДКА И СТОЙКА! СНОЩИ Я СЪНУВАХ, КАК ЛЕЖИ В ЕДНО ЦАРСКО ЛЕГЛО, А СТАЯТА Й -ГАРДЕРОБ ОТВОРЕНА ШИРОКО И ОТТАМ НАДНИЧАТ ХИЛЯДИ ТОАЛЕТИ - МОДНИ, ЕЛЕГАНТНИ, ФАНТАСТИЧНИ, ЗА СУТРЕШНАТА Й РАЗХОДКА ДО ТОАЛЕТНАТА, СЛЕД ТОВА ТОАЛЕТ ЗА "ДОБРО УТРО" НА ЦЕЛИЯ КРАЛСКИ ДОМ, СПЕЦИАЛНИ ОБУВЧИЦИ, МНОГО ЦВЕТЯ И СТРАХОТНИ АРОМАТИ, ТОАЛЕТИ ЗА ПЪРВОТО СУТРЕШНО КАФЕ, ТОАЛЕТИ ЗА ДЕСЕРТА, ТОАЛЕТИ ЗА ТОАЛЕТНАТА, ЗА БАНЯТА, ЗА ВТОРОТО КАФЕ, ЗА ТРЕТОТО, ЗА ВТОРАТА ЗАКУСКА, ЗА РАННИЯТ ОБЯД, ЗА КЪСНИЯТ ОБЯД, ЗА ГРАДИНАТА, ЗА АСАНСЬОРА, ЗА ...... ПРОСТО СТРАХОТНО Е ВСИЧКО! ВСИЧКИ У ДОМА НЕ СПИРАМЕ ДА ГОВОРИМ, ДА КОМЕНТИРАМЕ И ДА СЕ РАДВАМЕ НА ТОВА НЕЗЕМНО ДЕТЕ! ЗАРЯЗАХМЕ ВСИЧКО ВКЪЩИ И СМЕ САМО НА ТЕЛЕВИЗОРА И ИНТЕРНЕТА, ЗА ДА НЕ ПРОПУСНЕМ НЯКОЯ НОВА НОВИНА! БРАВО, БРАВО!

Кейт има всички финансови възможности да се натруфи до немай къде. Чест и прави, че е избрала да бъде семпла в тоалетите си в този така важен за нея ден, а не да демонстрира с облеклото си :"Вижте ме коя съм". На коментиращите със завист и злоба във форума може би не им е ясно, че точно по това се различава изисканата дама от селското плашило. Ами злобейте си - Катрин е принцеса, избрана от съпруга си по любов, заради личните си качества, а вие ще си останете селски плашила.

Абе айде ходете да накъткате кикешките, какво сте седнали да коментирате принцесата.

Леле...Камилчето нещо се е объркала .Дали не се е засилили към банята с тоя пеньоар, вместо към балката зала. На Кейт роклята не е нищо особено и с тази жилетчица отгоре....Ама какво ли разбираме ние от кралски стил.......

Гледам одумвате роклята на Кейт, ама какво да кажем за Камила, дет се е облякла с пеньоара :)))

много харесвам Кетито, но ... личи си , че и двете са селски момичета -"херцогини"

оффф, каква простотия

бъжкиииииииииии - да бех умрела - немаше да знам)))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кейт беше просто зашеметяваща - както в сватбения, така и във вечерния тоалет. За справка на всички селски коментаторки тук - моля вижте коментарите от цял свят в интернет пространството и ще осъзнаете колко сте плоски и ограничени.

Точно така!МНого ясно,че на чалга фенките със селски манталитет чувството за стил и класа им е чуждо.

що не си премериш температурата? да чакам интернет да ми каже какво виждам. това клошче дето си го е метнала кейти на дупето се шие точно за час и половина , но по-важното е че й стои като набучено на кол. сестра й на сватбата беше с прекрасна рокля, нейната също беше прекрасна, но тази... ша ма извиниш

каквото и да облече катерин все е елегантна и красива

Четейки коментарите за кой ли път се убеждавам, че голяма част от българките нямат вкус, усет за красота и култура.

ВСИЧКО Е МАРА ВТАСАЛА,САМО РОКЛЯТА НА ПРИНЦЕСАТА НА УЕЛС НЕ Е ОДУМАЛА!АЙДЕ ГЛЕДАЙТЕ СИ В ПАНИЧКИТЕ,СТИГА НИЩИЛИ СВЕТСКИ КЛЮКИ!

Голям праз!

Много е хубава,обаче да беше избродирано нещо от кръста надолу!Някак си много е обикновено!

Ако беше избродирано нещо, щеше да е като булчинска рокля и за този повод - вечерно парти щеше да е кич. Всичко е перфектно изчислено и елегантно - изчистен и стилен тоалет - бяла рокля за следсватбено празненство. За Камила - ужасен избор, но като се има предвид годините и фигурата й, не чак толкова ужасен.

въпро на вкус. много българки си падат по кича и дори не го осъзнават. както са казали хората-ако беше по-умен, щеше да разбереш колко си тъп.

кое му е обикновеното на 100-те диаманта избродирани на кръста и? или трябва да се избродира още малко та да стане циганиика?

вечерната рокля е наистина уясна,как им е хрумнало на ума да облекат тази красавица с този парцал! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

uzhasna? Na men tochno vechernta roklia mi haresa! Izchistena, stilna, krasiva, izpipana i prsto- zashemetiavashta. Keit ne e osobena krasavitsa, no vinagi elegantna i mislia, che na svatbata beshe strahotna. Tolkova nezhna i sladka.

И как щях да живея, ако не бях узнал за тия подробности/глупости!Няма по-важни новини от тая сватба!Божичкооооо!

Видяхте ли добре снимката на Уилям? Папионката вероятно я бъркате вратовръзка...

Ама стига вече с тези циркове де, вчера цял ден за тях, днес пак - рокли, приеми ....видяхме ги вече, удари момата джакпота за който чака 10 години, това е...

eve, пълни глупости си написала

кеит да не е болна от анурексия-толкова е слаба,ше шак е страчна, талииката и ше се прекарчи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Значи пуска си оная работа в официална експлоатация.Ха честито и наздраве!

Е тая да не кралица на целия свят. Да се облича както си иска. А дали е ходила до тоалетна?

"И самодиви в бели премени...", придружени от камили в пеньоари...

Много добро :)) 6+

На други снимки в нета роклята изглежда по-добре. Но това пухеното отгоре ми идва в повече. Много простее

ако разгледаш други снимки на принцеси и кралици ще видиш, че дрехите им са подобни. вместо просто, може да се нарече семпло.

Аз имам същия пеньоар като на Камила.

Принцът трябва добре да го храни това момиче.

...и за бельото й!?!?!... Тъй де, като сме се прехласнали кретенски по всяка кралска подробност, няма ли да съобщят и за една от най-важните подробности на първата брачна нощ!?!?! Или кралските особи не си консумират браковете, а натоварват с тази мисия кочияшите.

КАК РАЗБРАХТЕ, ЧЕ НЯМА ПРЕЗРАМКИ,А?

Не ми харесва 2-рата рокля. Модела е ужасен и стои като на закачалка (т.е. не е съобразен с фигурата), а елечето е като взето на заем - ръкавите са със странна дължина.....Поне едно цвете да беше сложила в косата си, какво се е пуснала като някоя самодива...ужас!

права си точно така е , стои грозно и неестествено и модела е много кофти и не е съвременен , сякаш е някакъв реквизит от стар гардероб

Много злоба в мнението ти! Да, роклята не е според балканското усещане за мода, няма цветя и други "екстри", но това е обяснимо с конкретния момент! Помисли и може да разбереш, ако причината за негативизма ти е само роклята, разбира се.

е явно не е прието, и подходящо в кралския двор да се обличат като чалга певици или плеймейтки

На място казано!