Сара Джесика Паркър ще оперира ръцете си

Сара Джесика Паркър е взела решение да се подложи на пластична операция, която да подмлади ръцете й, твърди американско списание.

Обратно в новината

Коментари - Сара Джесика Паркър ще оперира ръцете си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо се потрисам, че има толкова много...хмм, популационни единици, които са отворили тази статия само за да си избият житейската немощ. По доста долнопробен начин, при това.

Повечето писали тук явно са с акъл на второкласници, за да обиждат някого (доста гаднярски, при това) заради външността му. Хора, това ли ви е нивото?

Тъжно, но истина. А сложилите минус на този коментар още повече потвърждават това нерадостно наблюдение - изглежда тези "хора" считат за форма на забавление да обиждат (напълно непозната за тях жена) заради външния вид, че и се мислят за оригинални даже. Долнопробна история.

Ами май това им е нивото, а и възпитанието:(

а ти с какъв акъл си , за да наричаш хора, които не познаваш второкласници? при това може и някой второкласник да има повече акъл от тебе и също да се обиди. мислете преди да пишете.

И не е необходимо да ги познава - с коментарите си повечето тук сами се поставят на нивото на деца от малките класове. Да си с детски акъл, само по себе си, не е обидно, стига обаче да не говорим за хора на физическа възраст 30+.

Ех..грозновата си е, но има някакъв чар, в ''Сексът и градът'' беше готина, особено в по-ранните серии, когато имаше някаква свежест в нея. Сега според мен трябва да спре да се мъчи да пребори времето, щото тия интервенции я правят по-страшна - абе човек трябва все някога да почне наистина да се радва на живота и да спре да се занимава с глупости!!!

Е няма да я поканят да изиграе Хубавата Елена...Излъчването е зловещо, операцията едва ли ще помогне.

Тази леля си е чист рептил/тези гущероподобните/Характеризират се с дълги несъразмерно големи крайници,големи длани и стъпала,конски издължени лица -с много остро изразени скули.Така ни ги налагат вече доста време.В нея няма нищо женствено,но пък си е ярък образец рептил и те си я подкрепят.За не разбралите какво е рептил-има доста в интернет.Тези са ,онези за които в библията пише-вие сте като овце сред вълци/рептили/ или Бог ще отсее овцете от козите.Тя си мяза и на козел.От Янеле кротко ягне,до желанието да ни превърнат всички в този рептил.

Браво!

От коментара ти лъха на психично заболяване:(

Доста грозна и неприятна жена.Дори етикетът,,холивудска звезда"не я прави ,,красавица".

Кривокрак, озъбен вълкодав.Само ще си дава парите за ,,разкрасяване"

Никакъв "Микаленджело" не си ти, ами си най-обикновен махленски простак.

Я дай насам някоя твоя снимка, да се полюбуваме на артистичния ти профил:)

Това едва ли ще и реши проблема.

Трябват и само 3-4 килограма отгоре!

много кокалеста

Не знам красива, грозна крива или права, но вади яко кинти.

Ех, ако имаше филм за баба Яга...

Страшен вълк е това!

Тая дърта, плашещо грозна скочубра е толкова нелепо изсипана в сериал за секс, че прилича на подигравка с овчедушната тълпа. А ръцете и сигурно имат нужда от моторчета и тапицерия...

Не мисля, че лицето й изглежда младо, въпреки интервенциите. Изглежда конско. И изобщо няма нищо красиво у нея.

Боже, да й имам проблемите...

то ако бяха само ръцете й - с вазелин да ги намажеш

Засрамете се. Кой ли ви пита за мнение. Още не е написана някаква новина и почвате да си запълвате свободното време. Пишете за всичко и всички. За България, както и да е. Може да познавате лично този и онзи, но за световно известни личности не съм съгласна.

Ами този сайт е направен с такава цел.За запълване на свободното време.Ти какво искаш да обсъждаме под клюките за известни - цената на петрола на Ню Йоркската фондова борса ли?

чшшшш,ти това не го моеш,ма,затва клюкарстваш и пързиш от злоба че и немаш кинтите и славата.

Витаги съм се удивявал как от това грозновато женище успяха да направят филмова звезда. Ролите й в повечето случаи са на незадоволена, нервна коза, намираща се на ръба на истерията.

Какво да се прави, Холивуд, братче !

А както са казали познавачите, най-големият еврейски празник са Оскарите - тоест, няма нищо чудно в това,че една безспорно грозна еврейка с твърде спорен талант е лансирана от могулите

Старичка е вече, пък и с тази конска физиомутра. Който не си е поживял на младини сега се чуди какво да прави.

Иванов, ти да не я вариш тази жена бе? Много си е добре тя. Световно известна. Може да не е красавица и да е с кривички крака, но явно е чаровна и е успяла да се наложи във филмовите среди.

Не е хубава и е кокалеста, но не виждам какво и е на ръцете

На мен, пък винаги ми е приличала на АЛФ :))) и с това съвсем нe искам да кажа нещо лошо за нея като жена или актриса, просто си ми прилича :)

Да не обиждаме сладкото извънземно.

влюбих се в нея откакто гледах "сексът и градът".Намирамя я за чаровна и уютна женичка със много секси фигурка. Разочарованието ми от нея дойде, когато в едно интервю каза, че по никакъв начин не се оприличава с геройнята си Кари Брадшоу.

Ако си направи "вътрешен лифтинг" (демек, ако понапълнее малко) и ръцете й ще изглеждат по-добре, и краката й, да не говорим за лицето - кожата й ще е опъната като на 20-годишна. И други части които се намират под гърба, също. Иначе за възрастта си изглежда позапазена.

чудно ми е защо богатите или известните хора смятат , че ходът на времето не се отнася за тях и могат да му избягат.

тя първо да си оперира конската мутра и кривите крака, ръцете са най-малко плашещи у нея, не може ли да се погледне в огледало някакво

Тя, стига да иска, ще си оперира всичко изброено. Въпросът е какво ще правят такива като теб с далеч по-сериозен проблем, на които и операция на мозъка няма да помогне. Между другото, не си показала твоя снимка...

Наистина, какво ще си оперира си е нейна работа, но е голяма простотия да обиждаш някого (без значение кого) на основа външен вид.

Не вярвам да мисли, че ще избяга от времето. Просто жената си изкарва прехраната с начина по който изглежда. Ако изглежда зле - няма пари. А всъщност кой определя стандарта за красота?

Елините са го определили - симетрия, хармония и благородство.