Роб и Кристен ръка за ръка на премиерата на ”Здрач”

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт изглеждаха отново влюбени, преминавайки вчера по червения килим за световната премиера на "Здрач: Зазоряване Част 2" - последния филм от вампирската сага по романите на Стефани Майър.

Обратно в новината

Коментари - Роб и Кристен ръка за ръка на премиерата на ”Здрач” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лелеее, и двамата изглеждат ужасяващо. Хубаво е, че пак са заедно, така поне останалите в Холивуд имат шанс да си изберат по-хубава половинка. А вкусът на Кристен Стюърт към гротескни рокли е всеизвестен.

Тези и двамата са толкова противни!

Писна ми от тези двамата -така също ми писна и от николети и алисии и другите измислени "звезди"... Не мога да разбера как човек може да се интересува от подобни глупости - толкоз ли е празно скучно ежедневието им и празен живота им за да се занимават с подобни "звезди"

роб е доста грозен, мацката е симпатична

За мен "изневярата" с режисьора си беше PR на предния филм "Снежанка и ловецът". Докато това се знаеше, че ще се съберат. Писах го в старите постове. Някой хора за пари са готови да съсипят всичко красиво в живота си :(

Изглеждат влюбени като мраморни статуи в музей

Nina

чист маркетинг и PR: ако няма интрига във филма, то поне да я има извън него! така феновете ще имат повод да висят пред кината и да крещят от възторг!

Тези млади хора кой ги провъзгласи за красавец и красавица

накарали са ги да се съберат за премиерата и после ако пича има някакъв акъл ще зареже тоя миндил. но както е известно влюбените оглупяват така че не се знае.

Нито един от двамата не е влюбен в другия.

Наистина ще му слага рога, един път щом е тръгнало, някои жени не знаят какво искат вечно искат тръпка и приключения, разбирам, може, но живота не е само приключения.

Той е по-влюбен в нея, отколкото тя в него. Ще бере още ядове с нея