Абсолютен рекорд: "Бриджъртън" привлече 82 млн. зрители в Netflix

Тя надмина интереса към другото хитово заглавие в платформата - "Вещерът"

Обратно в новината

Коментари - Абсолютен рекорд: "Бриджъртън" привлече 82 млн. зрители в Netflix | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kalin

Е това етническо феминиско разнообразие прецаква филмите и изкривява историческата истина.Нищо против негри ама 1813 освен роби друго не са били.Гледам рицарски филми или двора на еди кой си крал и там същата боза.Защо се фалшифицира историята за да се угоди на тоя или ония?+

Колко са изгледали целия сериал…? Аз гледах 1ва серия и видях че не струва. С толкова реклами е нормално доста хора да са си го пуснали за малко.

Политиката на Шонда Раймс - Да бута Черни актьори навсякъде, и да промива мозъци с това расово разнообразие. И Белите Американци доволни и омаяни... От тези сапунени помии. Тя също е лезбийка, осиновила деца, така че и тези сюжети ги има в тъпите й сериали. Които слава Богу, не съм гледала никога, освен клипчета. Жалка история - Избиване на Черни Комплекси за ниско самочувствие, като мачкат Белите хора в тия ужким "съвременни" и модерни истории. Ама Белите защо мълчат, не знам... Ще ги нарекат расисти веднага. Да...

В един сериал Legacies негър издърпва меча Ескалибур защото бил наследник на Крал Артур. Да ви го туря на етническата разнообразност. Утре Исус ще стане негър гей джендър според стандартите на Холивуд. Повръща ми се от вас.

Прав си... Особено сега с всичко, което става в медиите и в политиката.

Eй, много се издразниха, че Вещерът е бял мъж с дълга бяла коса и ето какво създадоха. Нетфликс е една от най-критикуваните телевизии, който не вярва да учи езици и да чете и чужди сайтове и форуми.

"Действието се развива през 1813 година в Англия и проследява интригите във висшето британско общество" Та тоя црънчо от снимката, и той ли е част от това висше британско общество ?! My ass!

В 19 век - абсурд. Те англичаните в 21 век едва изтраяха една Меган Маркъл няколко месеца и я пръждосаха на друг континент.

Тъп nigro филм. Едва изтърпях половин епизод.

Приказвайте си, умници, каквото искате. Сериалът има 82 милиона зрители. Целта е постигната. Даже надмината. После се чудите защо някои са богати, а пък вие - бедни мишки.

За коя цел говориш? Не е ясно. Пропаганда, печалба, масова заблуда... ?

Нетфликс плява. Една продукция нямат която да става за гледане.

"Бриджъртън" привлече 82 млн. глупаци да видяр че англиската кралица е черна

Най-гледан не означава добър, най-доброто е малко, бутикови и даже скрито. То и хамбургери се продават на всеки ъгъл, но едва ли са любимата храна на всички, а вредата е безспорна. Вредата от подмяната на историята ще я видим след по-малко от 4 -5 години.

Браво, най-точният коментар! За никакво многообразие не става дума, в сериала има готини главни герои и много секс. Няма никакво значение кой роман са пресъздали, заради друго се гледа.

Season 2 : Bridgerton - Black lives matter

Не става ясно. Гледаме защото е стойностен или гледаме защото проповядва?

Много разсъждавате, пък то си иде реч за по.рното просто

Тази боза даже не съм я чувал, но явно служи за преброяване на либералните балъчета. В началото на 19-ти век половината аристокрация е diverse колкото днешно Сан Франциско - ха, ха. А поне вегани ли са и само електрически коли ли карат?

Най-веселия коментар... :)

Който е чел поредицата на Джулия Куин, едва ли ще седне да гледа и да се наслаждава на този миш маш. Все едно мистър Дарси от Гордост и предрасъдъци да е негър, а Лизи - лесбийка. Пълни глупости. Онези съвсем изтрещяха. Чернокож аристократ по време на Регентството във висшето общество в Англия - да пукне човек от смях.

Вие ако на това смеете, ще паднете ако гледате един от американските филми за Екатерина Велика. Там Граф Сергей се играе от актьор от Нигерия :-)

им излиза по-евтино а и е политкоректно! Ха-ха-хи-хи

Политкоретктна помия......Наличието на аристократи- афроамериканци в Англия по време на Регентството е смехотворно.

То и сега е смехотворно, че по онова време ли? хахах :-)

"Речта, музиката, феминистките акценти и кастингът с голямо етническо разнообразие разбиват клишетата на традиционните исторически сериали." Пренаписваме историята. Така както ни е угодно. Леко и от екрана разбираме какво е било и градиме Новата действителност върху Нова История. Както едно време на Брат пит брата му, направи един филм за Копелетата които сами унищожиха Хитлер и изтепаха с бейзболна бухалка половината нацисти. много тънко се пренаписва всичко, дори и от последните десетилетия

Това е обичайно за Нетфликс и някои от продукциите им наистина са потресаващи опити за безсмислено 'разнообразие", но все пак нека сме честни, че тези филми са художествена измислица и не би следвало да ги имаме предвид като учим "какво е било".

Мисля едно малко и не толкова малко американче и европейче, общо взето не знае какво е станало тогава. И ако един ден се запита какво е било, тогава паметта учтиво му подава единствената информация която има. А именно, че бастардите убиха хитлер