17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам учителката по български на този тройкаджия списващия статият да му види “нутрициологията”, бахахаха! Абе Дир-ници, с конкурс ли ги избирате тези, бе?!? Бахаххха! Бегом на село и в трети клас! Седни си, слаб!

Адел изглежда по скоро измъчена и бюста и ужасно еувиснал ,не че е хубаво да си дебел

А пее ли все още, това е по-важно.

Беше откровено дебела! Не е нужно да си Ваня Костова, да не говорим колко е зле за здравето.

Не, бате, вече не пее добре.. то пеенето идва от тлъстините и като отслабнеш и започваш да пееш фалшиво.

Пак си е дебела

от цялата еуфория покрай визията и и думичка няма за това, че от Хелоу, итс ме, не се е чувала нова нейна песен

Лесно се отслабва трудно се задържа.

Да увеличи кардиото и не спира, че за два месеца може да качи 50

Само да не стане като Мария Калас, която след като отслабва драстично губи гласа си и не може повече да пее по начина, по който е пяла преди това.

За певиците днес има две възможности или да има мощен глас и да може да пее или да има визия и да може да свири. Трети път на реализация не се предвижда, но както виждаме може да има трансформации и плавно преливане.

Предполагам сега се чувства добре, харесва се като се погледне в огледалото, но отстрани изглежда някак си толкова изтощена, състарена, изгубила красотата си. Преди въпреки килограмите си в лице беше наистина хубава жена. А сега..няма го това излъчване. Абе, важното е да е добре и щастлива. Направи си парите, а ние остава само да коментираме.

Антипатична ми е.

Каквито кариерата и таланта, такова и тялото! И трите бавно, но неотклонно изчезват така, както и са се появили от нищото. Всде пак от домакиня и готвачка звезда вече не става.

Защо трябва да се стремиш да отговаряш на нечии очаквания и за красота? Защо е необходимо всичко да е толкова еднакво, по стандарт...шаблон? Къде отива красотата на индивидуалността? Светът е красив, защото е шарен...Ако във всички магазини на света продават само боб (защото така е модерно) и всички си купуват този боб (защото така е модерно), какво става с удоволствието от живеенето...А, да - внушава се, че това е удоволствие и щастие...

абсолютно подкрепям но да си дебел е антиздравословно първо

Някои хора стават скелети от глад, щото нямат пари да ядат даже веднъж дневно. Други поради това, че се чудят какво да правят с парите си.

Голямо браво ! - под 0.0001 процент от хората на Земята могат да направят това. Сега обаче за нея започва още по-трудната битка - да задържи постигнатото. Лошото е, че тялото й с нокти и зъби ще се бори да си върне предишните килограми - основната обмяна сега е силно намалена (ще трябва да се храни много по-малко от преди), хормоните на апетита (лептин) също са занижени - ще умира от глад. Предполагам, че нивата на кортизола са високи след такъв шок - ще спомага лесно натрупване на мазнини. Желая й успех !

къде ги видя тия скелети ? Познаваш ли някой ? Или учанайката на вуйната на братчед ти ти каза това ?

Мъжете. А - имаш избор - дебела и самотна вечер пред телевизора да набиваш чипс, защото така "изразяваш себе си"

Споко, тя си има пари, може да си направи какъвто бюст иска

Такова драстично сваляне на тегко се ппстига единствено и само с НЕЯДЕНЕ. Има хора, които тренират всеки ден и пак не могат да свалят повече от 5 кг. Може и си е сложила пръстен на стомаха, с което намалява апетита и консумацията на храни с повече от 30 %.

Тази ми е всякак неприятна дебела или не. Отрязала си е стомаха, няма друг начин. В лице изглежда ужасно, като болна.

Причината е точно в околните, които не пропускат да жегнат, да подхвърлят коментар или направо злобно да обсъждат. Иначе си прав, уеднаквяването тече.

Познавам доста дебелички женички - и млади, и не много млади и 90 % от тях си имат връзки, мъже, деца, щастливо семейства, добро материално положение. Освен, че правят редовен секс, се радват на живота отвсякъде. Никакви диети. Никакви фитнеси. Мъжете им, също, на някои от тях, са пухкави, на други - не. А всички уникално красиви жени, които познавам-красиви и в лице, и атлетични, слаби, добри в работата си и свестни - са самотни и точно на празници се чудят какво да правят. Това, че слабите и красивите жени са щастливи е голяма лъжа, която социума ни натрапи. Това просто не е така. Красивите жени, особено, ако са умни, добри и свестни стават лесна плячка и жертва на нарцистични успели и не много успели мъже, точно тези жени се разочароват най - много от мъжете, бидейки използвани от тях като трофеи и аксесоари. И точно тези красивици в крайна сметка са сами. Или по-скоро :' Във вода газят, жадни ходят"- сиреч, около тях кна стотици мъже, но ни един от тях не става ни за, сериозна връзка, пък какво говорим за щастлив семеен живот.

Най-вероятно и тя е с операция. Иначе браво, изглежда чудесно!

Тая 200 кг татуирана тя има пари и пак се фана с некъв за пари а не със слаб ибезработен

Има нещо трагично в тази жена. Пее добре, но има трагизъм, пък любови и раздели, едва ли ще приключи добре. Голямата слава е трудно нещо.

Излишно слаба е. Няма как да отслабне и да стане стегната, мусколеста фигура. Конструкцията на тялото се запазва. Добре би било да върне малко килограми за успокоение на феновете.

Бедните хора вече са дебели, щото ядат само ГМО хляб и майонеза, които се отлагат по артериите и разкатават фамилията на обмяната и хормоналния баланс. Дори в Индия и Африка вече бедните са възпухкави.

Позволени са още черния шоколад -> Позволени са още черният шоколад...

Абе стига с тези простотии бе. Без да съм никакъв диетолог, веднага ви казвам как свалих от 120 до 75 килограма. Точно 45 килограма надолу. Само месо - пилешко, пържоли, телешки стек + зелена салата или домат и краставица. Може да се яде и сирене, яйца, риба. Никакви въглехидрати. Хляб НИКАКЪВ. Никакъв ориз, картофи, леща, фасул и подобни. За половин година няма да се познаете

Килца се свалят само с едно, като се спре плюскането. Никакви джимове, мимове, секс, мекс, това са приказки под шипковия храст. А Адел и като е дебеличка пак не бих ѝ отказал, но никой не ме пита :-).

Това е много обидно за пълните хора и плюс сайз (както ги наричат в дира) моделите, които претендират, че тлъстото е хубаво...

Само богатите могат да отслабват така, всичко опира до качествено хранене със скъпи продукти

Никога не е била домакиня и готвачка, кариерата й започва още на 19.

Гримът й е ужасен. С чисто лице е по-хубава. Но беше хубава и като по-пухкава, беше някак нестандартна личност, сега е като всички.

Режимът, а?

а толкова хубава беше :(:(

Крайно време беше да спре да плюска. Дебелото не е еститичен а предимно здравословен проблем.

Ти самата си дебелана нали? Гарантирам ти, че никой мъж не харесва дебеланки. Някои обаче нямат друг шанс.

Опира до по-малко плюскане.

Ли ще изкара така...

Отслабна,но това я състари визуално и погрозня.Никаква свежест.

Отслабнала е от любовна мъка, всички се възхищават на новата й визия, но човек, който преживява такъв вид мъка колкото и да промени външно обвивката си, вътре е счупен!На всеки се е случвало след такава мъка да свали от стрес, а и да се опита да се мобилизира, спортувайки.Така, че вероятната причина за новата й визия не е само хранененто и диетата.По - скоро те са следствие на мобилизацията й да преживее мъката и да продължи напред!

Минусът ми е, не защото харесвам дебеланките, а защото визията и стана обикновена. Гримът и е същия както преди, но като дебеличка някак и стоеше по-приемливо. Беше с визия на лелка от петдесетте с момичешко лице. Беше интересна и оригинална. А сега е млада жена с тежък грим, да не напиша друго определение, като всички останали. И не е нито интересна, но то оригинална. Предполагам, че е запазила стария си начин на гримиране освен че и харесва, а и за да я разпознаят феновете. Но не го е преценила правилно.

porednata KRAVAAAA.....

Много жлъч, много злоба в тия коментари. Антипатична била, дебела била... Колкото и да се напъвате едно нещо не може да й отречете-тя успя. Дали става въпрос за отслабване или не, тя успя. Дали с пари или не, тя успя. А какво сте направили вие? Плюете от комфорта на дивана си. Само за такова усилие на волята ви стигат силите.

да отслабва толкова много. 20 кила и стигаше.