Адел в покои за 40 000 долара на нощ, иконом, шофьор и охрана в Лас Вегас

Глезят я като царица, очаква се да спечели близо 700 000 долара на шоу

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо не ?! После ще дари капачки за 1000$ и всичко ще са доволни, че е такава ГОУЕМА благотворителка.

В момента водя преговори с нея да ми пее на сватбата в с.Долно Уйно лятото.

Турски лири? Не че нещо, но в Англия отдавна не говорят за валутата си като "лира", а в САЩ се използват долари, та не разбрах защо на авторите им е било толкова трудно да обърнат валутата, или поне да я пишат правилно.

Жителите му викат Мумбай - ние... "Бомбай". Цял САЩ нарича Вашингтон "Уошингтън. А, не, няма пък... Какво са два милиарда+ китайци, че да си наричан столицата Бейджин? Щом сме казали, че е Пекин - тъй ще е!

солена вода в леген носиш ли си?

Пекин е името на града на Китайски моето момче. Бил съм там и всеки китаец го наричаше Пекин. Тая простотия Бейджин е някаква американска измишльотина.

Ако съм "твое момче", бая домашно насилие те чака, чичка. И доста разходи, обичам луксозния живот. Няма да издържиш и ще си вземеш въжето и съпуна и ще потърсиш здрав клон, на който да се залюлееш. Не съм в грешка. Ето ти доказателстното от преподавател по китайски и местен жител: https://www.youtube.com/watch?v=_GE4dkpOdPw

Ко речи, ко?

Не мога да разбера милионери, които се навират в тази криминално-бетонна лудница. Певачката поне може да изкара някой лев, но туристите са загадка.

Каква хубава беше преди, тлъстичка, закръглена.... Ох на чичо дебеланката... Сега вече не лови окото.

Господ и дал глас, поклон.... но жалко, че се е превърнала в комплексарка....

Парите развалят човека.

За тия дето ги евеме - като отслабна си беше идеална.

Сериозно питам? Те там тоя апартамент си и го дават безплатно. Тя не е хипи, та да го откаже. Не си го плаща? А и него едва ли го ползва някой повече от два дни в месеца за някой уикенд. Казвам го като хотелиер. Тия акомодации са за разкош. Да кашеш, че ги има в хотела. Какъв е проблемът?

направо го провалят!

Тази все още много дебела свиня пее с ужасно пискливо тенекиен глас. Дори след 5 секунди като я чуя все едно ми стържи в мозъка с отверка. Пък и песните едни бозави и елемнтарни. Ама щом има хора за които това е изкуство, нека да е богато това прасе.

Пичове от Дира, голяма пушилка хвърляте. Фалшиви новини до козирката. Билетите за Адел са от 600 до 900 долара в зависимост от мястото. От 21 Януари до 2 Юли . Пее само в Петъците и Съботите. Ще направи 26 концерта. Правете си труда да проверявате новините, моля !

Елвис, вечна му памет, е имал по ДВА концерта на ден, 6 дни в седмицата месеци на ред. Над 800 само във Вегас! Тая Мис Пиги е продукт на скъпа реклама и тъпаци.

Ако ма наеми за 10 нощи без пари и ще и изляза.

Този израз "тинекиен глас" го чух от баща ми по повод Цветелина Янева. Не мога да издържам да ми вие. Адел е малко по-поносима, но нейният глас е малко тенекиено-цигарен. Но и нея те бих си пуснала. Честър Бенингтэн има лайв кавър на Rolling in the deep. Ами, разликата е къде къде

Взела ли е негъра си или ще потърси друг местен негър?

Аз съм баща ти, дъще!

Хахоха добър опит, но не мина! :D

Това голямо кепе иска пълнене, нормален европейски не може, само джунгла-хобот от Африка ще свърши работа..

И начин да я маскираш пред останалата част от семейството? Стига ли?