Албумът на Адел обърка плановете на известни певци и групи

Известни певци и групи промениха датите на излизането на албумите си, за да избегнат вероятността да се конкурират с новия диск на Адел.

Обратно в новината

Коментари - Албумът на Адел обърка плановете на известни певци и групи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

номер 1

Чак пък стрес... Аз издавам моя "Dark Sky Island" на 20-ти Ноември. Да се шашка втора класа.

Адел има хубав глас, обаче песните и станаха скучни. Има един хубав албум, 23. Просто стилът и е такъв, скучен, нищо интересно не предлага. Същото не мога да кажа за ACDC, rock on guys.

галена префалена е ама аиде

Най-лесната работа е да пуснеш някакъв слух или на напечаташ некролог на някого.

И после ходи да доказваш, че нямаш сестра, :-)

Това е най- красивия и гласовит хипопотам, който сме виждали.

Да, но има глас. Външният вид, не е от значение. Всеки човек може да е пълен или слаб, по важното е какво има в главата си.

Като почне да пее като Роберт Плант и да свири на китара като Джими Пейдж, тогава ще я призная

За сведение на списващия, дискове не излизат вече доста години, а грамофонни плочи от още повече...

Кво да ти кажа... и дискове и плочи излизат редовно. Ама плочата не е за всеки.

ХАхахаха, а какво бе , касетки ли излизат ? АА да , за тия , които сте на село , излизат само Mp3ки за крадене от замундата

И не само на село... и не само...

Аз пък купувам само плочи. Изглежда само за мен ги правят?

На Лили Иванова кога излиза албума?

Да, но има глас. Външният вид, не е от значение. Всеки човек може да е пълен или слаб, по важното е какво има в главата си. За сцената, да, правилно, дрехите са от значение. Специално за Лили Иванова. Прекрасен глас, но дрехите - не.

много спецове, много нещо... сега, истината е една. и каква ли е тя? ми, Адел се продава. И то в рекордни тиражи. А това означава, че хората я харесват. Тея дето малко отбират от енглиш, са напълно наясно защо. наще тупанье, тукашните всезнайковци, естествено я намират за дебела, пцуела и такива ми ти работи. добре! ПРАВИ СТЕ! и затова живеете в България! и затова сте бедни. такива и ще си умрете. чао!:-)

фак ю есхол

адел съкс

Живеем в България, защото тук ни харесва. Ийт шит!

Ей такива хлебарки като теб я докараха до чалгата.Това прасе е нещо средно между чалгарка, Веско Маринов и лигавнцето Крисия.ахкаме и охкаме за един рекламен продукт.Да, била е атрактивна с няколко песни и пред пенсионерите и снобите, но до тук.Гледали сме ги такива еднодневки-Спайски, Тату и да не изброявам.Набарал е някой менъджър от музикалния бизнес на прасето гъдела и юруш бате.А да живееш в България е превилегия на силни и стабилни хора.Климат като този и природа не се срещат на всякъде.Аде Трайко Китанчев , че такива като теб съм ги бодкал толкова много, че ако събереш шортите им на куп , не можеш да го вдигнеш.

Началник

никой не коментира Природата и климата на това красиво място България. коментират се ХОРАТА. кофти хора сме българете. профани. некадърници. затова и бедни. на тея дето не попадат в обобщенията ми, се извинявам. те си знаят кои са и защо. на останалите - а дано успеете, ама надали. гласувайте за себеподобните, дето 9 милиона българе ги стопиха до 6! аливедечи, скапаняци!

Chefo77

Извинявам се, нямам музикално образование и нямам представа от точното разделение на различните видове глас ... ако мога така да се изразя. Изказвам мнение като слушател - не е толкова равен, мощен, звучен, наситен, и не "покрива" така добре октавите, както на споменатите 3. Абсолютно лаишки изказ, предполагам, но се надявам да ме разберете какво се опитвам да кажа :)

Невероятен, доминиращ глас! В момента тя е Номер Едно.

Skyfall и е наистина много добра песен, дори само заради нея си заслужава отличията. Но други които съм се опитал да слушам са били безлични - очевидно не дразнещи но не и нещо запомнящо се.

Боже, боже, колко мъка има по този свят.

Има талант това момиче, но поведението й е под всякаква критика. Гледала съм интервютата й - псува, държи се арогантно и неприемливо за млада жена, особено с претенции за класа (а класа в пеенето й има много). Падна ми доста в очите с това, но дано е направила някой приятен албум.

Като добавиш и свинските й размери...

Просто е типична англичанка. Но - има невероятен талант. При нейни изпълнения на живо не може да не се разплачи човек.

таа па коза кой я слуша!

Тази жена я слушаме много от нормалните хора! А ти си стой на село и си слушай козите!Егати идиота, дошъл от горите и пита за козите! Бегай си там в гората и не се обаждай!

На мен Адел не ми допада.

Сега, адел да вземе да отслабне малко. А за пеенето добро е ама не ме кефи, по добри певци има кво ч хвалчт толкова. Е всеки си има свой вкус естествено.

за музика ,а не за кино или видео.Така ,че по-добре слушайте ,а не гледйте.Видеото и телевизията превърнаха в кич голяма част от музиката,не давйки възможност за изява на много наистина талантливи изпълнители, само заради външният им вид. За сметка на това ефирът е пълен с несметно количество извратени ,силиконирани и некадърни ,но за сметка на това безскрупулно - пробивни певци и певици.

Ти, к'во...ще се годяваш за нея или ще я слушаш как пее?!? Има ли значение кой как изглежда....ако това, което прави ти харесва...(ама откъде толкоз акъл да се досетиш...)

За вас не знам какво слушате, ама аз отивам на концерта "Бах и музиката на Италия".

И какво общо има моята музика с Италия?

Да няма някаква грешка? Да не си имал предвид "Бахти музиката на Италия"?

Тази вечер- зала България.

Тè тава точно имаше предвид человекот, сляп ли си? Един е Бах, и той умря!

Браво на Адел! Да е жива и здрава и още дълги години да ни радва!

На същата дата- 20.11.15 излиза,, Roger Waters The Wall Soundtrack,,. Излизат албумите на TSO и Magnus Karlsson`s Free Fall-,, Kingdom Of Rock,,, който е събрал едни от най- великите вокалисти в рока.

Дари

Значи не е толкова страшно, ако си знаеш, че албумът ти е добър, не се притесняваш от творчеството на останалите :)

Разбира се. Едни са истински звезди, а други са със звезден статус, благодарение на медиите. Адел стана звезда за една нощ и ще и е трудно да запази своя блясък, та затова е това навиране в очите.

Страхотен глас има тая жена много добра певица !

..."най-великата изпълнителка на хилядолетието" ?!?!....тия съвсем са се побъркали.....виж,на "десетилетието", по-става.не знам по какви критерии и класации я превъзнасят тая.Умее да вади глас и нищо повече. Далеч от магията на Арета Франклин, Барбра Стрейзънд, Уитни Хюстън или пък Ани Ленъкс. То и хлапака Джъстин Бийбър в някоя класация сигурно е по-велик от Елвис....и още нещо, характерно за "музикалната" индустрия - още албумът не е излязъл и се започва рекламата- колко ще е страхотен, как ще се продава и как всички са се панирали.....хайде бе!....

Остават ни 40 дни за да разберем, колко велик меломан си и колко смешно е албумчето на Адел ;-)

...май ще трябва да ти обясня, щото не вдяваш.....първо, не съм "велик" меломан, а по-скоро се определям като меломан-ветеран.Имам главозамайваща колекция винилови плочи и слушам музика от 1975 година насам. През главата и "ушите" ми са минали хиляди тави с рок,поп,джаз, класика.Имам достатъчна музикална култура,за да разбера колко тежат повечето от съвременните изпълнители. Второ,не съм казал,че дискът на Адел, ще е "смешен". Но когато всички медии подхванат истерията, че се задава албум на Адел и100 пъти повторят колко велик ще е той....това няма нищо общо с музиката. Едно време великите музиканти си правеха тавите по мазета, тавани и халета и после, след излизането им на "бял Свят", хората заговаряха за тях. Аз на пример се сещам за една певица, която харесвам - ирландката Ения. Тя е световно известна от около 30 години.Има над 100 милиона продадени плочи и всичките и албуми имат Грами. Та, въпросната певица издава албума си на същата дата - 20-ти ноември. Е, и?? Ения, ще се уплаши от някаква си Адел?? Само че нейният албум тихо и ненатрапчиво ще си излезе на пазара, без излишна фанфарност. Сега схващаш ли??...

Адаш, нещо си се объркал/а, то хилядолетието започна преди 15 години. :)

Chefo77

В интерес на истината, когато слушам нейни концертни изпълнения (с цялото озвучение, което има там) и го сравня с прохождащи изпълнители в подобни ситуации, си мисля, че не е нещо особено. Студийните версии са по-добри, определено, но какво би станало ако същите тези прохождащи певици влязат в студио? И не, нищо общо няма между Адел и Селин Дион, Марая Кери, Уитни Хюстън ... Просто издиша пред техните възможности.

Chefo77

Да поясня ( може да не съм бил достатъчно ясен) - когато слушам прохождащи изпълнители, пеещи НЕЙНИ песни ...

вале, що се ядосваш...музиката, спортът и въобще културата и изкуството са по-комерсиални отвсякога...иначе Адел и всички, изброени от теб - харесвам ги накуп...но просто са се родили в различно време...какво да се прави ?!?

...съгласен съм с философското ти обобщение. Просто се дразня от факта, че тази певица прекалено я лансират. Някои казват - "продава се! "...ами то и Азис се продава,но големите продажби не винаги са белег за голямо изкуство. Според мен, критериите в изкуството днес са доста занижени. Например наградата "Грами" се дава много по-лесно. Трябва да призная обаче, че Адел поне записва албуми. Щото повечето "звезди" днес издават по 1-2 сингъла и вече са "световно известни". Но не отричам тотално всичко, което се твори днес.Ако говорим за британски певици....лично аз харесвам повече Леона Люис и покойната Ейми Уайнхаус - това момиче имаше много топъл, галещ ухото глас и харизматично присъствие.Жалко че ни напусна толкова млада. Докато Адел има някакво кръчмарско излъчване- особено с блендата на гласа си..Поне аз така усещам нещата и никого не задължавам с мнението си.

A. а а... Аделчето си е симпатяга. Другата която искрено ме кефи е Beth Ditto от Gossip с нейната Heavy Cross.

еле па да я грабне Емили Санде да я сцепи от глас и пеене

не на адел, а на дъщеря й