17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Имал съм удоволствието да ги гледам на живо, уникални тенисисти ! Живи и здрави!!!

Много се кефя на такива мъже,които осъзнават вътрешната красота в една жена,а тя подтиквана от това развива и външната си-Агаси видя,че Щефи е много добро момиче,а както виждам от снимката -Тя изглежда много добре

Титани в тениса! А каква красива двойка са! Щефи Граф направо е разцъфнала, щастието и се отразява много добре! Андре Агаси все същия чаровник! Браво, радват ме такива новини!

95% от мъжете гледат само външността в една жена. Такива като Агаси са едва 5% от всички мъже. И резултатът е едно щастливо и здраво семейство, деца които раснат в дом, в който родителите се обичат и са сплотени.

Статията пак е пълна с граматични грешки! Няма статия без грешки! Шокиращо е, че дори се плаща на редактори с това ниво на образование!!! 100 % че редактора е жена и или спи с шефа или шефа е още по-тъп и не вижда грешките хахаххаах А може инда е просто тъп мъж!!!

Статията пак е пълна с граматични грешки! Няма статия без грешки! Шокиращо е, че дори се плаща на редактори с това ниво на образование!!! 100 % че редактора е жена и или спи с шефа или шефа е още по-тъп и не вижда грешките хахаххаах А може инда е просто тъп мъж!!!

Всъщност тя никога не е била красива. Нито пък той. Обаче са симпатична двойка и явно се обичат истински, иначе не биха останали заедно вече ..... не знам точно колко години :) Обаче някак много ми се иска да чета подобни новини и за известните българи - за това, че децата им са умни и възпитани, да си личи, че родителите са интелигентни и любвеобилни... а не постоянно да ни докладват коя колко силикон си наляла, коя от кого забременяла и чия известна щерка се съблякла гола.

Тези двамата явно са си паснали като дупе и гащи, аз също много им се радвам. И изобщо те са потвърждение на моята убеденост, че щастливият брак е брак между равни и те са идеален пример за това. Еднакво успели, еднакво богхати, с общи интереси, могат да се разбират. Да са живи и здрави. Но това, което най-много ме впечатли е, че не виждам нито един хейтърски коментар. Може би има надежда и за България все пак.

Прекрасна двойка! От биографията му разбрах, че Агаси е много много чувствителна душа, радвам се, че намери партньор с който да са в синхрон и извън публичния шум.

Корекция, двамата общо имат 30 титли от големия шлем, а не по 30 както пише в статията. Граф има 22 титли, а Агаси има 8. Интересното при двамата е, че са от много малкото хора постигали кариерен гранд шлем, т.е. да спечелиш и четирите турнира от големия шлем в една календарна година. Велики спортисти, а както времето показа и велики хора, добри съпрузи, добри родители и хора отделящи време и пари за благотворителност. Респект!