Коментари - Актриса от "Облакът Атлас" почина на 16 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

dofi

"Английската актриса, певица и фотомодел прави своя дебют в киното през 2004 г." Извинете, но нещо не разбирам! Пишете, че е починала на 16 г., то тогава излиза, че е започнала кариерата си на 1 г.?!

Редовно снима от 2011. Във филмите има сцени с бебета и малки деца, така че какво чудно има. Момичето, светъл му път, има кредит в имдб от 2004.

Жалко за загубата на толкова добро ДНК. Красавица

Няма филм "Облакът Атлас". Значението на името на филма е "Атлас на облаци".

атлас - т.е. набор от карти...

Заглавията на филмите не е задължително да се превеждат дословно. По правило заглавието на филм се дава, а не се превежда.

Магнетично момиче!10 пъти се връщам в тази новина , за да видя погледа и усмивката ѝ! Бог да я прости!

Така е. Някои придобиват мълниеносна световта популярност! ...Бързаци. ...На други и 100 години не им стигат за това.

Половината коментари са на скотове, кои осъзнати, кои не. Не е истина как битието промива мозъка, не руснаците, не наркотиците, не американската пропаганда, битието прави скота, животно. Прочетете се бе, скотове и се удавете в безмозъчните си творения. :((( какви наркотици, какви гей/джендър простотии?

Лъчезарно и красиво момиче, сигурно и Господ я е харесал да му краси райските селения!

не може Путин да няма пръст

Ельоменатите са ѝ видели сметката по някоя програма за майнд контрол - пр. "S X Kitten"

Жалко за хубавото...наркоманче! Ако беше от нашето поколение щеше да бъде носена на ръце и щеше да доживее поне до нашите години! Спомнете си за Дженис Джоплин от нашето поколение, и тя горката правеше страхотна музика и пак...наркотиците. А защо? Защото там обществото е напълно покварено и младите невинни душички го усещат още на невръстна възраст и посягат към наркотиците!

И как разбра, че е заради наркотици? Не е изключено, но може и да е била болна.

Щеше да пише ако е била болна. А те от 2 седмици не могат да измислят от какво да е умряла. Най-вероятно се е изгаврил с нея някой дърт педофил, както се гаврят с повечето момченца и момиченца от шоу бизнеса и след това почти всички стават развалина. У нас на децата им вързват конци против уроки, крият ги от зли очи и лоши хора, но има родители, които заради малко повече пари и 5-минутна слава отдават децта си на концесия.

Щом не са посочили причина, явно е предозирала. Иначе щяха да кажат.

Не винаги. При наследствени заболявания често премълчават причиниата. Малко на принципа - срам ни е. Каквато и да е причината, жалко за момичето, животът ѝ още не е започнал... Дано е на по-добро място.

Не е задължително да е наркоманка. Мой приятел почина на 16 г., оказа се, че е имал мозъчна аневризма. Никой не е знаел. Не мога да разбера защо щом някой е певец или музикант, значи задължително се друса като за последно.

Единственото с което помня името "Облакът Атлас", е че ставаше дума за някаква гейска пропаганда, заради което не го и гледах. Освиниха филмите и сериалите с подобни извращения.

Толкова е красива, че бих се оженил за момиче като нея.... Прекрасни къдрави коси и слънчева, лъчезарна усмивка. Бог да я прости.

демокрацията...умират млади. Ако се беше преместила да живее в Русия и Куба да си беше жива и здрава.Е там най много от глад да умре

Да,да, чували сме, че руснаците са ти виновни за малката буба.

няма как някакви ватнци да са виновни за каквото и да е извън границата на Рашка Говняшка - те нямат право да излизат извън границата шетат само разни агенти на ГРУ

Кажи си го направо. Боширов и Петров са я отровили с Новичок.По заповед на Путин. Нали.

Ами,не си далеч от истината

Жалко за това красиво и сияйно дете!

А ако беше грозна? Нямаше ли да е жалко?

Бог да я прости !

Най-вероятно е предозирала.

Малко ѝ е рано за това. Сигурно е била болна от някаква болест.

Не ми цъкайте минусчета, бе запеци! Искам само плюсчета. Да не извадя керестето!

Комлексарчееее,

На колко години е била през 2004, когато е направила своя дебют, ако през 2019 година е на 16 години?

Ами на 2 години.

На 1. Сигурно са дрогирали детето за перверзии. Горкото!

Кретен.

В кой свят живееш? Брат Пит говори за Холивудската педофилска мафия и какви ги вършат с децата-звезди разни платежоспособни господа, които спонсорират и филмите. При това със знанието на родителите им, но понеже има родители болни от звездомания, те са готови на всичко. Бедната душица, кой знае какво е преживяла!