Актрисата Диана Димитрова: Лицето продължава да ме заплашва

Призна, че отношенията й с нападателя са били повече от приятелски, но това било тайна

Обратно в новината

Коментари - Актрисата Диана Димитрова: Лицето продължава да ме заплашва | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С.О.С. СЕЛЯНКАТА СИ ОСТАВА СЕЛЯНКА ОМРЪЗНА МИ ОТ ПРОСТИ КУЧКИ

Абе все професори и високоморални драскачи се извъдихте тука кво ви пука за тия комплексирани актьорчета те живеят в друго измерение и са далеч от проблемите на обикновения българин,Всичко е само тъпа реклама.

Тук се оказа има много експерти психолози психиатри и психопати.

И много СПЕЦИАЛИСИИИИ

Това някаква шега ли е ? Преди 5 години ? Тази жена или е с биполярно или с шизофрения.

ами (нерегистриран) Интересното е, че скандалът стана публичен, само защото някой станал "лице" в ПЛАТЕНА кампания срещу насилието.

Като повечето ит нейния бранш,

Тук има 1-2 приятелки/познати на въпросното лице(Димитрова). Ще изкарат децата виновни,само и само да защитят психично болната и сексуално обърканата си дружка. Мислете с главите си драги съфорумци.

боже по то да биеш жена е голямо мъжкарство още повече че си бил с тази жена

Kaзва, че я е изритал силно с мъжка обувка в лицето и има синина около окото?! Съвсем нежно синя , но ако ритникът беше в окото, то сега нямаше да има око и щеше половината и лице да е черно синьо. Това ме смушава , а иначе не ги знам и двамата какви са и на какво с а способни. Може и да е грим

Евала Майк Тайсън Профи си

Кажи ве пендел? Какъв ти е проблема? Щом нападаш човека и защитаваш онова същество диана си некъв сбъркан п.....т.

Има една тънка граница която не трябва да се преминава. Семейството е най-важното нещо в живота на един човек, а да кажеш на бащата, че ще си легнеш с дъщеря му при положение, че ти спиш с него, трябва или да си ненормален или много тъп. За съжаление тази жена никога няма да разбере значението на думите "семейни ценности". Всеки баща би защитил дъщеря си още по-малкото ако е непълнолетна. В случая прокуратурата да разследва не само кой я е ударил, но и какви закани е отправила тази жена относно непълнолетно лице. И да отвратен съм от жени като тази, мазни интригантки, които провокират и не знаят кога да спрат.

той сам е трябвало да каже на дъщеря си....Ей това българина с тези деца...мамини златни...как им свети и така до 40 г...то пък дъщеря му все едно е малко момиче (на 20 г). Като сте такива моралисти...си го дръжте в панталона...,за да не пречупат все крехките ви дечица, или мислете преди да правите нещо. Каквото и да става...все децата се намесват....това ви е най-сладкото оправдание за всичко.

Тогава е била на 15 или смятането не ти е силна страна.

При всички положения г-н/г-жа "Правилно" мисленето ви е доста извратено. 1 Жена спи със самотен баща на 15 годишно момиче. 2 Жена казва на въпросният мъж, че ще си легне с дъщеря му след като той не иска повече да спи с нея. 3 Жена яде бой заради необмислени приказки. Няма нищо по-нормално от развитата хронология до момента. А вие смятате какво, че е трябвало ? И подлагате под съмнение моралната гледна точка на бащата? Ами замислете се под вашия коментар и въпросът с морала отпада.

толкова тъпи изказвания:)ако всички де млатехме за приказки какво щеше да се случи...това не е оправдание

Не думай...

интервюто, което излъчиха с нея беше някакво фиаско Светослав Иванов се чудеше какво става и гледаше и не вярваше на ушите си жената се държа супер неадекватно сякаш е на някакви субстанции или е с психически отклонения

Трябва да си легна с нея, за да мога да я преценя като жена. Едва на сутринта истината ще стане ясна.

тя трябва да поиска да си легне с теб, и едва тогава можеш да си легнеш с нея.

Сексът си е секс какво има да преценяваш?!

Какъв й е проблема на тази? Нещо не е ясна. Мълчала, мълчала... и сега се изсрала. Да беше си казала тогава. Май си просиш още бой. И то заслужено. Досадна муха кенефка!

Това, че е възможно да е бита и то пред свидетели е унизително и гадно. Дори и да не е имало свидетели пак е зле, защото след като е имало физическо насилие, който и да е човека явно е неуравновесен. Не мисля, че някой има право да посяга на друг след вербална провокация, да и тегли една майна и толкова. Какви са тия неандерталски реакции, като те дразни някой ще му счупиш главата ли? Единственото насилие, което мога да оправадая е при самозащита, ако някой физически ви заплашва живота да се защитите първосигнално. Не може някой да те дразни вербално и ти да го ступаш, че да вземе да млъкне. Вероятно е имало някаква вербална дрязга преди самия тупаник. Оня, който налита на бой е по-слаб психически, защото няма силата да реагира с 3 изречения да затапи отсрещната страна. Защо сега го споделя публично тя си знае, но при всички положения ония свидетели тогава до един са мишкували да не би да им изстине работното място ако се намесят в тоя скандал. Позорно е ако си видял някой да бие друг и да си затраеш все едно нищо не е станало...така сме повечето хора, не ни касае, че да сме съпричастни. Пожелавам и да излезе истината наяве без излишна драма и който каквото е направил да си понесе отговорност!

Добри бузки е направила от шамарите!

Много харесвам Вергов като външност и като излъчвянеи има някаква откровеност в него, но ака това се окаже той ще ми падне в очите...мякар ме той сам си казва че софшйски дриш..льо:)глезен

Няма да има никакъв СЪД щото тия ДВАМЦАТА ще се разберат НО ЩЕ ОСТАНЕ САМОРЕКЛАМАТА ИМ!!!!!!!!!!

Няма как да се отрече ,че нормалният мъж ,независимо от възрастта харесва жени.Дали е бил семейно верен ,това е тема на друг коментар.Винаги съм бил в обществото на умни ,високо-образовани,културни и с прекрасно възпитание жени ,винаги съм се чувствал разбран, е понякога е имало различни недоразумения.Вярно е ,че почти всяка жена ,кога по-продължително време има контакт с един мъж,започва с малки незначителни стъпчици да го манипулира в желаната от нея посока.Те са толкова фини ,толкова добре "поднесени", че мъжът смята ,че някакво решение е негово лично,а не подсказано.Е, има и други жени ,които поставят нещата по по-остър начин.Но трябва да се подчертае ,че никога ,ама никога един мъж не трябва физически да посяга на жена -това е отвратително.В контекста на коментарите до момента ,оставам с чувството ,че е обявена някаква продължителна хайка на мъже,върви към тяхното демонизиране.Може би е целта е, обществото ,което се състои от два пола да бъде превърнато в някаква сива, безволева маса ,лишена от съпротивителни сили.Може би целта е да се разчисти място в общественото и половото разделено пространство,в което да нахлуят на различните американогейски ,полови недоразумения и едва ли не да им се делегират всички права за управление на общественият живот.

Вашият коментар ми се струва напълно акуратен и вероятно сте извадил късмет със социалната среда, в щоято сте движил/ите. Но си представете следното. Вие сте мъж в средата на 40-те си години, не красив, но особено харизматичен, алфа, с дълбок прочувствен и век глас, очи като огледално езеро. Жените ви харесват, винаги сте се радвал на относителна свобода и пълна дискретност. В обкръжението ви се появяват всякакви жени - свенливи, нахакани, красиви, ледени, дащни, възпитани, простакеки и т.н. Изведнъж се появява някакво същество, сравтително симпатично, с което си партнирате пред камера. Играе го мила и възпитана млада дама с дълбок поглед и много скромен произход, чаровна (уж), млада с тежко детство. И вие се чудите - Я, какво диво и рядко цвете е дала китната добруджанска земя. Чак невъзможно такава прелест да е отраснала в запустяло село насами румънската граница. Прехвърчат флуиди, откровен флирт, нататък го знаете. Веднъж, два пъти, тя почва да си въобразява, че вашето внимание към нея е специално. Позволява си неща като за официална половинка пренебрегвайки това, че нямате чувства към нея, а било просто нагон - интересно, но дотам. Нелекуваните й травми са я направили психопат. Отхвърлянето Ви я кара са изпада в истерии и отключва отвратителна вербална пасивна агресия отвъд нормалното. Розата се е оказала най-обикновен магарешки трън. Изпускате си нервите защото ги е изпилила и след 5 години решава да приложи максимата "revenge is a dish better served cold". За мен нещата са психопатологично отклонение. Вината му е била, че не е разчел сигналите. Има искреното ми съчувствие.

Дааааа , добър психологически разбор . А сега си представете мъж който има дете от жена с която не са подписали . Та въпроса ми към вас е , какъв разчетен сигнал искате от този мъж /???????/ да разбере . Това не е ли силната страна на жените а не на мъжете ???????????!!!!!!!!!!!!!!! Не трябва ли жената да дава ясни сигнали ЗА и ПРОТИВ дадена връзка !!!!!!!!!!!

ДО Непускаща::""" Ако трябва да съм точен, от психоанализа нищо не разбирам,нито съм Фройд ,нито Юнг , а по сексуално психически аномалии съм чел само в Август Форел ,но той е живял в друга социално -икономическа и културна епоха.Твърде възрастен съм и това ме прави консервативен.Като инженер в областта на цифровата телекомуникации ,основно всичко се базира на двоичната система /бинарна/ ,ако го пренесем в биологичният свят това отговаря на жена-мъж. Ще Ви разкажа една приказка за едно момче от елитна столична гимназия , което когато говореше с момиче , гледаше някак в земята, защо го беше срам да я погледне.Беше отличен ученик,но никога пълен и доста добър джудист.Влезна в най-елитният факултет /ФРЕ-факултет радио -електроника// на тогавашното ВМЕИ "Ленин"/сега ТУ/. Преди есента да замине за казармата , родителите му го заведоха на море, във почивният дом на министерството ,в което баща му беше началник управление.Тогава му се случиха две неща ,които разбъркаха подреденият му момчешки свят.Един ден когато влизаше да поплува ,спря за малко ,защото водата му се виждаше студена.Изведнъж чу женски глас зад гърбът си,който го викаше, беше майката на една момче,с което се гмуркаха за рапани и миди. Както като се обърна изведнъж ,майката на момчето го попита дали тренира нещо и той чисто сърдечно си призна ,че от 3 години тренира джудо и тогава се случи нещо, което го разтърси ,жената ,като нейна реминисценция направи изказването ,че така е предполагала защото има много хубаво тяло и сигурно момичетата го много го харесват харесват.Ако не беше изгорял от слънцето, то това момче сигурно щеше да е като божур червено,защото майка му ,винаги му казваше ,че е свит и незабележим.Другото ,което му се случи е, че се запозна с едно чешко момиче,което беше с родителите си по линията на международният обмен между сходни министерства в същата почивна станция. Престраши се да го покани в дискотеката на този ,леко затворен комплекс ,но се чувстваше силно притеснен ,от погледите на познатите и не можеше да се отърси от чувството ,че леко се подсмихват. Един ден поиска пари от баща си ,за да излязат на външно заведение.След веселото прекарване на вечерта се разхождаха по брега, гледаха лунната пътека, слушаха мекият плясък на мъничките вълнички на нощното море.Разговаряха на някакъв смесен англо-руско-чешко-български език. Смееха са на дребни неща ,хвърляха камъчета в морето,от време на време рамената им се докосваха и за момент разговора някак смутено за кратко замлъкваше. Някак си не им се бързаше към почивният комплекс.В един такъв на кратко мълчание ,момичето изведнъж застана с лице пред него, и властно ,и може би малко твърдо го прегърна през врат,а и се притисна в него, като го целуна силно и продължително.Това не му се беше случвало никога преди това.Мълчаливо се прибраха до почивната .Момчето цяла нощ се въртя в леглото и всичко преживяваше от начало.Сутринта и двамата бяха малко гузни и мълчаливи ,но някак с времето тази бариера изчезна.Та това беше незабравимо лято . В школата ,ако не заспеше веднага ,мислеше за тази случка ,но образът на момичето избледняваше с времето.Така минаха две години.А след това стандартните неща,учене ,тренировки,изпити и т.н.Почти веднага след уволнението от казармата една разведена ,млада жена ,някъде към 10 години по-възрастна от него ,го въведе в дебрите на секса.

На някои жени им личи, че са изтрещели. Тази само като я видите е като червен банер.

До "Непускаща " Не вярвам да си жена и не обичам да ме мапипулират . По отговора ти съдя че е невъзможно жена да не разбере разликата от ????? или ?????? ...!!!!!!!!!

Амбър Хърд от Али Експрес.

Амбър Хърд от битака в Силистра.

абсолютни глупости там е лъжа а тук вероятно не е

Кое не е същото? Вероятно е имало физическо съприкосновение....но тази обратна тетка малко е пресолила манджата... И Амбър Хърд нямаше медицинско от първата ситуация,за която тя говореше. Само некви снимки. Накрая какво се оказа? 1. По снимки не могат да осъдят никой.. 2. Нараняванията и се оказаха много незначителни... 3. Всъщност тя е била агресора( и ситуацията тука е такава,макар и нейната агресия за е чисто психологическа). 4. Има повече свидетели на нейния тормоз,от колкото на физическата саморазправа. 5. И Хърд я налазиха некви НПОта ,метоо-та и тн. 6. Като гледам мненията в интернет и в обществото, повечето са на страната на Вергов. Баш си е като Амбър, само че Амбър Хърд от Али Експрес или Амбър Хърд от пазара в Силистра.

Абе, хора! Не разбрахте ли, че деленето не е мъже срещу жени, а здравия разум срещу врякащото за права безумие?

info Ти попадна в капана на медийна кампания , не забеляза ли !!!!!!!!!!! Прочети какво съм ти написал .

Каквото и да си си казали , те си правят реклама на ваш гръб напълно безплатно !!!!!!!!!!!!!!!!! Пука им какво си мислим за тях !!!!!!!!!!!

Айде сега, Дианче, като си толкова смела и самоуверена, да излезеш и да си признаеш какво точно му каза на Юлиан тогава! Защото много хора знаят. Жалка си.

Ха ха ха ха а ЮЛИЯН ще излезе като защитник на мъжете срещу ДЖЕНДАРИЗМА !!!!!!!!!!!!!!!!!

Вербалната провокация не оправдава насилието. Време е да се научи всеки неуравновесен комплексар да се научи да не си развява оная работа безразборно, да си държи юмруците в джобовете, а краката на земята, а не да ги размахва във въздуха... че ще го помислят, че е от онези "винаги готов" за онождане.

Не не ама да. Боят е лекарство бе .като всичко. Дозата прави отровата. Да краен вариант е но аз лично не го отричам в умерени граници според ситуацията.. все едно да ти отрежат ръката да не покажеш среден.

Наистина ли сте толкова тъпи и жалки - ти и тези, които търсят и намират някакво основание в побоя на едно лице, на мъж над друго - особено по-слаб и беззащитен - дете, жена, старец, човек в недобро състояние,…И над когото и да е било всъщност? Да ти го обясня така, кретен - дори и да му е казала нещо, каквото и да му е казала - има си цивилизован начин за реакция и отговор, бе човекоподобно! Няма право да я удря (и рита, особено в главата). Така прани само боклук и психопат, или садист - много прост човек без задръжки и култура, без никаква (емоционална) интелигентност!

Някои предпочитат България да си остане джунгла, за да раздават лесно и бързо "правосъдие". Другото, да си свободен, т.е. със свободна воля, спазващ правата и задълженията към другите в обществото, с цивилизован поведение е трудно.

И да казваш верни неща , ти личи че нещо не ти достига щото имаш ограничение !!!!!!!!!!! Не забелязваш ли че те ИЗПОЛЗВАТ А ??????????!!!!!!!!!!!!!!!! Поне малко ама много малко да ти достигне до мозъчето и щеше да РАЗБЕРЕШ !!!!!!!!!! Няма да има никакъв СЪД щото тия ДВАМЦАТА ще се разберат НО ЩЕ ОСТАНЕ САМОРЕКЛАМАТА ИМ!!!!!!!!!!

верно и тоя е прав да бие така ли

Кога съм казал че е прав да бие ??????? ХАЙДЕ МАЛКО ПО СЕРИОЗНО , ЧЕТИ !!!!

Абе хора не виждате ли че ви правят за пет стотинки !!!!!!!! Това са артисти и работата им е да се правят на добри и лоши , каквото си искате . Но вие си продължавайте МЪЖ / ЖЕНА и си драскайте . Има толкова пропаднали и не говоря за тази професия . Наркомани,пияници,крадци,мошенници и така нататък !!!!!!!!!! Обществото ни е ГНИЛО , А ЗАЩО Е ТАКА СИ ОТГОВОРЕТЕ !!!!!!!!!!!!

Рибата се вмирисва откъм главата.

Ама тая " ГЛАВА " ние си я избрахме бе !!!!!!!!!!!!!!!!

Дребният планктон не избира в паста на коя акула ще изчезне.

Да си чувал за ДЪРВЕН ГОСПОД , е това заслужават щом лъжат и не е никак късно даже !!!!!!!!!!!!!!!

100 процента Вергов е биел и жена си, а защо не и дъщеря си. Едва ли Диана Димитрова е първата му жертва.

Джендърите тихоо

100% си дърта недоклатена леля…. Или мазен педал

Не сте на мода бе хемафродит

Баце май е леля,която иска да е мъж. Виж как веднага се обиди. Абе много обидчиви тези феминистки. А уж искат да ги приравняват с мъжете... Жалка история..

Докога ще четем тая история и ще слушаме за тази? Да излезе и публично да каже най-накрая ето този беше, той ми направи еди какво си и тн. Защо не си е извадила медицинско преди 5 години и защо чака 5 години преди да се сети пак за тази история? Е те тия въпроси и задайте и или да се разрешава тоя случай или спрете да пишете за тази, че аман вече! НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД КОЙТО И ДА Е! Независимо дали мъже, жени, деца, животни и тн. Историята тук обаче става прекалено мъглива с всеки изминал ден и замирисва все повече на гнило. Май е имало боц-боц и после шут и като се е усетила, че е използвана и е станала поредната бройка и е започнала с истериите и заплахите. Онзи простия пък понеже са му слаби нервите я е "разкрасил набързо" с няколко шамара, после по някакъв начин я принудил или излъгал да си замълчи и сега изведнъж всичко избухва с нова сила. Въпросът е защо 5 години по-късно се отваря пак кацата с лайната и дали това не започва да прилича на изнудване.

Изобщо не е интересно !!!!! Той си има дъщеря без да е подписвал , ходи с жени и е необвързан . Направо е разпуснат и с жени които си сменят мъжете като носни кърпи . Какво му е интересното , утайките / морални / на обществото пък било и то в тази професия . Безразборен секс , бой и така нататък . Я не ми ги хвалете , жалко че младите им подражават !!!!!!!!!!! БОКЛУЦИ .

морализмите ги намали

Абе да се шибат , каквото искат да си правят !!!!!!!!! Какво ме интересува !!!!!!!!!!! Е сега намалих ли го МОРАЛИТЕТА бе готин ????????????

Интересното е, че скандалът стана публичен, само защото някой станал "лице" в ПЛАТЕНА кампания срещу насилието.

И ще кажа нещо на много мъже тук, има жени с много по" мъжко" поведение от мъже..кой разбрал рязбрал

Хайде да ни спестиш своите феми-наци глупости и да си ги задържиш за себе си. Съвременните жени сте 80 % курви и боклуци дето искате всичко наготово и на тепсия понеже имате една шунда и трябва да я позлатите. Хем да имате един глупак до вас да ви плаща всичко и да ви носи на ръце, хем да се оглеждате и да се шибате с който си искате и колко си искате ей така заради адреналина щото с оня първия тъпак ви е сигурно и ей така малко за разнообразие понеже сте имали право и той вече не ви обичал и не бил забавен и интересен и нз си какво. Хем да е красив, хем да е умен, хем да е як, хем да е богат, хем да има палат, хем и "жип" да ви купи, хем и на Луната да ви води, и децата да гледа, и да чисти, и да готви, и по други да не се заглежда, и да не пие, и да работи като вол, и да разбира от всичко и още и още и още. То за работа в НАСА има по-малки изисквания. От патриархалните ценности присъщи на българката не е останало нищо. Навсякъде цари морален упадък и разврат и искате да се получи нещо в България? Аааа забравих - и мъжете са виновни. За всичко. Винаги и по дефолт. Те жените са света вода ненапита. И много искат да ги признават за равни, да са еманципирани и тн ама нещо няма жени в мините, в леярните и тн. Едно време имаше кранистки, трактористки, стругарки. Сега само инфлуенсъри, фризьорки, маникюристки, платени тромпетистки и тн. Преди жените имаха морал, бяха истински жени, красотата и солта на живота. Сега ми е жал като ги гледам как се веят по улиците с тия джуки, силикони и облечени като евтини магистрални феи.

Гомес такъв ти е контингента, всяко стадо си има мърша...огледай се малко..а ако говрим за маникюр и грим и епирация...виж мъжкия род щото става вече страшно

Какво разбирате под "мъжко" поведение?

Видяла е тази "мъжко" поведение... Само некви девствени келеши покрай нея, готови на всичко за да получат една напикана мръвка... Цел живот по гръб, и сега ще ми говори кое било мъжко,кое не било. Намирисва ми на LGBTQ, което значе,че не може да се подписва,като ЖЕНА.

не мисля ме трябва да го обяснявам но ще го направя, харесва ми умереността на въпроса ти...Мъжко поведение сложих в кавички за да покажа че не е присъщо само на мъжете...Стабилност,точност, коректност, великодушие , ...Достойнство...

Аз ще ви кажа моето мнение като жена, кой разбрал разбрал.. Мъжете в наше време са злобни п...за съжаление, разбира се има и изключения..само е достатъчно да прочетеш форума ..задоволство изпитвате да обиждате Диана, а ако е вярно това е важно да се установи.... Един мъж не удря жена и го разберете мъже особена при физически по- голяма сила ....защото е унижение първо за самия него...А яко това е Вергов наистина мноого жалко за него...Интересно ако някой третира така дъщеря му какво ще направи..та даже да е виновна...? Пак ще е големия мъжкар..и ще я защити...това е Двулично

Един мъж е мъж, когато е готов да влезне в огъня,заради дъщеря си,когато е готов да умре ,заради дъщеря си. Когато е готов да мине през всички,било това цяла група мъже или една жена. Никога не бих ударил жена. Повтарям НИКОГА! Съпругата ми може да потвърди. Но заради ДЕЦАТА ми,бих стигнал и много по-далеч. Съжалявам,че покрай теб има такива мъже,които само ТИ си мислиш,че са истински мъже. И няма да е лошо да си представиш и картинката от обратната страна. Ако имаш деца,ще ме разбереш. Въпреки,че се съмнявам да имаш.

Кое да разбера, двойните стандарти на хората ли? Хората Драги, са казали гледай какво правя не какво говоря и как един човек се отнася на към любимити си а към другите..ъндарстенд?

Мда , вече съм сигурен,че нямаш деца.... Пак ще ти повторя ,че истинският мъж е готов на всичко за децата си. Да е бияч на жени, да си продаде душата и тялото, да е лицемер и двуличник също!! Една жена е истинска жена , когато стане майка. Хайде действай , и после говори и се прави на много умна... Капиш.....?????

Това издава само комплексар, който е несигурен в мъжеството си. Мъжество - разбирай като поведение, характер, духовна сила и т.н., в широк смисъл. И по-добре възпитавайте децата си да устояват на всякакви подобни провокации, независимо от пола.

Не се става родител с раждането , а грижата, а това което описваш е жертвоготовност, но е хубаво да е съчетано със справедливост...Какво ли би се случило ако някой така подреди дъщеричката ти, или тя е ангел небесен и не може да сгреши? Какво ще кажеш тогава...плюс това тук хората си го измислят това.и това е манипулация..хайде бъди здрав и дано нямаш такива изпитания...в живота еказяно да си мериш приказките

Да си мъж не значи ,че не може да си комплексар! Сигурно защото знае каква е и на какво е способна,та за това реагирал комплексарски. Не са , само просто провокативни слова. Ти вземи си направи деца, създай семейство и тогава се опитвай да ми казваш как да възпитавам моите.

Обикновено думата мъж се използва за означаване на определено ниво на духовна и физическа зрелост. А такива като Вергов си остават на ниво пубертет с неовладяно поведение, подвластно на емоциите и други стимуланти.

Като те гледам, ти не знаеш какво е родител. За това си спести съветите ,кое и как ,като става въпрос за родителство.

Насилието е лош пример за децата, издава безсилие и нисък капацитет на родителство. Необходима е намеса на оторизирани органи за спасяване и отделяне на децата от такива семейства и принудително корегиране на поведението на семедарителя. Но, в България нямаме такива отговорни оторизирани органи, а само формализирани. И затова насилието вместо да се възпитава в силна воля за градивни цели, се предава като верижна реакция към следващото поколение като саморазправа и уж разрешаване на проблемите в живота.

Щеше да е по-интересно,ако жена му беше я била.Какво ли щеше да каже тогава: аз н...х мъжа и ,пък тя ме наби.

ако има жена

Хайде сега прокуратурата да си свърши работата, тази да бъде осъдена за клевета и да върви да прави митута на циганките в Сливенския.

+1 Езика и ще стане ,твърд като подметка на зимен ботуш. Ще им оправя леглата на целият етаж и сутрин и вечер.

боже и тва са мъжки приказки..невам думи

Клеветата е престъпление от частин характер и не се разследва от прокуратурата.

Поредната ми-туу-тутка!

Заради такива движения като Меtoo..истинските жертви не могат да бъдат защитени..но в случая вярвам на Диана повече...и ако е направено на Работното място това не в къщш или в хотел....трябва да има присъда

Битката с насилието в обществото се превръща в бизнес. И отваряне на прозореца на Овертон с последващи манипулации за обществото ни, ако се поддаде да приеме като инструмент за тази цел Истанбулската конвенция.

клиничните пътеки и ваксите! И много хора ще изгорят незаслужено (и без дори да подозират)...

И от къде Фантазията ви на форумци го измисляте това, че е заплашила детето му щото така май ви се иска

Каква е тогава причината за неговото насилие над нея?!

не мога да кажа..но това си го измислят хората тук и това е манипулация

Твърдят го свидетели- актьори. Които са на негова страна.

Не подкрепят движението в САЩ за жени дето са насилвани преди 30г..,уж но тук е друг случаю това е на работното място и не се правете на Луди че не разбирате..ако този колега си го позволява и другите мълчат ..това какво ви говори?

lu4ka

… че си го е заслужила!?

дали и кога някой си "го заслужава" , боя и физичеката саморазправа? г-нът който е разал правосъдие е могъл да говори с продукцията да я отстранят заради тормоза , който му нанася, могъл е да се оплаче в полицията и да извади ограничителна заповед срещу нея, могъл е да напише дори само една жалба, такива като ги привикат и пораздрусат малко и се кротват. Но не той решил да бие, а дали щеше да си изпусне така нервите и да бие , ако беше решил , че Кубрат Пулев си "го е заслужил като примерно щипе щерка му за задницата?

че привлича толкова внимание на мен не ми говори никак добре за нея. Да си го съди там, да си намира свидетели, ама това по медиите ми намирисва на парички и сценарий от някъде...

Тъй като съм жена, едва ли ще получа женска солидарност, но се питам, ако на всички защитници на тази особа, синовете им бъдат наклеветени от подобна малоумница, каква песен ще запеят? Че синовете са им боклуци ли, едва ли, жените като тази са психопати, манипулативни и крайно агресивни вербално. И най-обичат да са жертва.

"наклеветяване "е когато не е вярно...а синчетаття ти ще са боклучета

Да разбирам ли, че вие сте светили на Диана?

Много са прости жените, ей. Как може да вярвате безкритично на всяка дума, понеже е казана от жена? Аз на жени не вярвам, в това число и на мен самата. А, синът ми е възпитан да е учтив и възпитан, в нашето семейство кавги няма, камо ли удари, та не мисля, че давам лош пример на детето.

Просто е, научете слинчетата да уважават вас и всички жени. Но не страх, ами уважение. Има разлика. Доста майки не го разбират, и то избива в обратното

И обратното е вярно - момичетата се възпитават на същия "борбен" принцип "Бий, за да те уважават!" п.с. "Бий" - разбирай във всякаква форма, не само физически, но и психически/вербално, донос, интрига, жълта клюка... Може и с платени биячи. При неработеща съдебна сиситема е така!

Аничка много си глупава мила, вярмяшфна човекхне на мъж и на жена...Един ден ще си свекърва...мисли от сега

Юлиян Вергов никога не се е женил за момичето на късмета от "Супершоу Невада" Ирина Ялъмова, днешна менажерка на рекламни сайтове, майка на единствената им 20-годишна дъщеря Алена. Т.е. тяхното е несеризона връзка, нито един от двамата не приема лична отговорност, като удостовери писмено заявките на думите си за сериозно отношение към семейството. През годините той множество пъти й е изневерявал. А през 2015 г.Ирина Ялъмова пък имаше известна в публичното пространство афера с Гъмов, която скоро приключва. 2016 г. се опитват да се съберат, като Юлиян обещал да спре алкохолните делириуми и безразборните изневери, но така и не е успял. Явно Диана се е появила като една от многото му изневери през 2017 г. Той, естествено, не е имал различно отношение спрямо нея, както към всяка друга. В изневерите такива мъже търсят да възвърнат самочувствието си на мъжественост, самоуважението си и уважението/признанието на някоя жена към тях. А пък Диана си е болезнено ранима, като дете на разведени. Отгледана от баба и дядо, с емоционални травми от детството, тревожност, страх от изоставяне и е естествено да реагира болезнено, т.е. агресивно, макар и вербално, когато някой партньор се държи грубо, не зачита нейното човешко достойнство, не намира цивилизован път на комуникация. Явно тя се е опитала да го нарани болезнено с думи. Говорят, че му е казвала, че сексът му с нея е гейски и че, сигурно и дъщеря му е със същите гени, и тя може да се "погрижи" да я направи лизбийка... Ами, вероятно това е причиината за побоя. Та, така, насилието и на двете страни (нито физическото, нито вербалното) нищо не решава, но, за съжаление българската традиция е да се търси уважение посредством бой на принципа "Бий, за да те уважават!" Дори сега, след 5 години, и двете страни продължават да се заканват, той - със заплахи по телефона, тя - със заплахи в публичното пространство, защото вече е известна:) Т.е. и двете страни не разрешават конфликта си, а си увеличават проблемите. Медиите увеличават потока кликбайтове на гърба на "давещите се", съдебната система и разни публични фактори си правят ПР, че уж са работещи и ефективни. А обективни и ефективни медиатори, които да разрешават подобни проблеми в България не се ползват, а се гледа сеир, след това всичко се забравя до... следващия подобен случай. Т.е. обществото ни е незряло и не се е научило как да решава проблемите си в обществена полза.

Е недопустим, но и тя нищо чудно да си го е изпросила. Изглеждаше пийнала и не беше убедителна.

Абе Вергов,кво я чакаш ве смешник. Бой в зъбите и да играе буркана с киселина. Нека после пак заплашва на някой децата. Тъпи журналя, защо и давате трибуна на тази. Или в психото да влиза или да се връща на село. Там да си рисува и да обяснява на доктора или селския кмет ,как щяла да направи децата им обратни.

ало искаш ли да се обадя в полицията Нещастинк..буркан киселина за майка ти

Обади се и в НАСА ако искаш парцальок. Дреме ми къде щяла си да се обаждаш. Но най добре на най близкия психиатър. На майка ми киселина няма да и трябва и без това си изгни вече в гроба, станаха 15 години вече. Няма да свърши работа киселината. Но ти тъпа лесбийки много вземи си намери един мъж да ти го набие в сливиците след кафявата ти точка,че да вземеш да се успокоиш. Тези силиконовите дилда няма да ти свършат работа. Намери си мъж или се метай от някой балкон,че ми хабиш въздуха.

След изгаряне с киселина не се живее, или по-точно се вегетира. Как може на човек, раждан от майка, да му хрумне, ако е с всичкия си, да залива някой с киделина, при каквито и да е обстоятелства? Озлобен жалък клетник, сърдит на всички, а трябва да се сърдиш само на себе си и собствения си мързел.

Ето, майка му как изгнила! Много, много грозно. Защо минаваш всякакви граници? Майка ти не те ли е научила, че дори да те провокира нещо, не е причина да спреш да се въздържаш. Нула задръжки, нула възпитание, киселина, гниене. И дори да си атеист, можеш да проявиш уважение към мъртвите, дори да не го заслужават.

Майка ми ме е учила да защитавам семейството си с всички средства. Ако трябва буркан, ако трябва 9мм. И аз ще изгния....кво от това. Ако вие си мислите,че вие няма да изгниете и ще живеете в "рая"....мислете си. Не ми пречите.

Ми тя родена на 1 април, на всичко отгоре.

Хахахахахахахахахахахаха Всичко е ясно.... Джулия Робъртс от Али Експрес....

Хахаха мале много жалко,като гледам колко феминистки,педали и лесбийки скачат в защита на този парцал.... Сега имам един въпрос към жените(без обратните)... Ако някой заплаши децата ти, семейството ти , и то по начин по който държавните органи няма да могат да помогнат.....какво бихте направили??? Педалите и лесбийките да не отговарят. За тях не се отнася този въпрос. Не харесвам лицето Вергов,най-малко , защото е мръсен чорбар,но в тази ситуация е прав. Даже реакцията му е прекалено мека....като китките на мъжете защитаващи парцала-лесбийка Диана Димитрова..

от къде го измисляте това за децата? що за глупости

Първо, това не е истинска заплаха. Това е обида. Целта и е да провокира. Ако някой говори такива неща, той пада толкова ниско, че е безнадежден иняма смисъл да падаш на неговото ниво и да отговаряш. Нито има смисъл да го биеш. Защото искаш да останеш човек на ниво и да отговаряш на очакванията за себе си, не да ходиш да се биеш с децата и жените. Не е това начина да си спестиш публичност. Който има връзка с някого, дори да е от два дни, винаги някой знае и се разбира. Ако не го устройва, да е мислил предварително.

Никой от вас ли не си е имал работа с истерични и изтерясали жени? Ами то по някога няма друг начин ... за съжаление.

Много кафява история. История на 5 г. която е имало защо да е останала там. Интересно ми е дали е готова да понесе цялото " разкриване" , защото това, което се носи като причина от другата страна е не - по - малко грозно. Става дума за неприлично отношение към момиче от страна на Диана. Дали е готова, се питам? Гледах интервюто и не си отговорих на въпроса ЗАЩО? Все пак между шамар и ритник има доста голяма разлика, съдържаща причината, и ако тя е неприлично поведение от жена към младо момиче. Не знам дали ще получи търсеното. Каквото и да е - и двете страни ще си понесат отговорността. В ефир.

След 5 години ѝ се обадил да ѝ крещи по телефона и да я обижда на село... И един мармот увиваше димитровчета в станиол...

Фалшива! Оттук нататък всеки ще помни тази и слава. Но тя сама си го причини.

Достоен сценарий за нов сериал! "Насилената", примерно.

Извергов да си понесе последствията. Побоят и шутовете не могат да бъдат начин на общуване. За съжаление битият си носи разбитата психика цял живот. После тази жена ще има деца и като ь ядосат, ще избухне и ще отвърне с насилие и тя, защото насилието поражда насилие. Ще има паник атаки, тревожност и какво ли не и всичко това заради един такъв...мъж.

Никой не може да те накара да проявиш насилие спрямо някого, ако не си насилник по природа (дори и да си го е заслужил)! Апропо - психическото насилие и издевателства слагате ли ги в сметката? Не мсеки е готов да върти мръсни номера и да отвръща на психическия насилник със същото! Някои нямат време за същото и вадт шамарите (особено когато са в позиция да ги използват). Опичайте си акъла! Няма дим без огън...

О, я стига! Да научим подробностите, все пак. Иначе женският психотормоз никак не е безобиден. Или него го одобрявате?

Разбързахте се.

Тая е талант! Братя Мормареви - ряпа да ядат!

Насилникът в случая се казва Емил Марков (доц. Захариев от Откраднат живот).

?????

Само не разбрах тази жена защо се свива и не казва името му, може би защото знае че е женен. Аз съм свидетл как жените бягат от добрите мъже, намират им хиляди недостъци че на са достоини за тях и бягат за да са с най-лошите, след това плачат, но на мен мие трудно да им съчувствам. Това е техният избор и следователно и плодовете им са такива като него.

Защото се води досъдебно производство.

Тя не го каза и преди това.

Юлиян Вергов никога не се е женил за момичето на късмета от "Шоуто Невана" Ирина Ялъмова, днешна менажерка на рекламни сайтове, майка на единствената му 20-годишна дъщеря Ирина. Т.е. тяхното е несеризона връзка, нито един от двамата не приема лична отговорност, като удостовери писмено заявките на думите си за сериозно отношение към, семейството. През годините той множество пъти й е изневерявал. А през 2015 г. тя пък имаше известна в публичното пространство афера с Гъмов, която скоро приключва. 2016 г. се опитват да се съберат, като Юлиян обещал да спре алкохолните делириуми и безразборните изневери, но така и не е успял. Явно Диана се е появила като една от многото му изневери през 2017 г. Той естествено не е имал различно отношение спрямо нея, както към всяка друга. В изневерите такива мъже търсят да възвърнат самочувствието на мъж, самоуважението си и уважението/признанието на някоя жена към тях. А пък тя си е болезнено ранима, като дете на разведени, отгледана от баба и дядо, с емоционални травми от детството, страх от изоставяне и е естествено да реагира болезнено, т.е. агресивно, макар и вербално, когато някой партньор се държи грубо, не зачита нейното човешко достойнство, не намира цивилизован път на комуникация. Явно тя се е опитала да го нарани болезнено с думи, говорят, че му е казвала, че сексът му с нея е гейски и че, сигурно и дъщеря му е със същите гени и тя може да се "погрижи" да я направи лизбийка... Ами, след това това е причиината за побоя. Та, така, насилието (нито физическото, нито вербалното) нищо не решава, но, за съжаление българската традиция е да се търси уважение посредством бой на принципа "Бий, за да те уважават!"

Това прилича на продуктово позициониране и реклама в интерес на няколко НПО-та. Много пари очакват тези НПО-та от държавата, ако се гласуват ИК и закони за Уж насилие срещу жени. Това са проекти за милиони за анализиране на насилието, за превенция, за защита, за образование в детската градина и училищата (за различните полове), за семинари, конференции, и още куп бла-бла дейности с цени по-високи от тези за самолетите. И те като Борисов твърдят, че никой друг не може да свърши по-добре от тях тази работа и си заслужават високите тарифи. Затова е цялата истерия, за едни пари, за които и тази актриска си е заложила името, а вие си въобразявайте, че става въпрос за криминално деяние.Лъжат ви, както обикновено за едни пари, власт и влияние.