17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мерилин Менсън си е опасен и страшен, но младостта и' я е подвела..

Е нали са имали връзка от 2006 до 2010, а твърди че е изнасилена от него през 2007 ... от ли не схващам или някой си съживява кариерата ??

МЕРИЛИН МЕНСЪН ВЕЛИК МУЗИКАНТ И АРТИСТ!!

Това ако не беше смешно, щеше да е жалко. Нещо като подхлъзнала се и се набола. За едни кинти иде реч.

Га еди кифтетата напреки ни рива, га клива бадемте кат мисир, па ни рива! Га пи виското кат чушмяна вуда не та ба гнус, а? А сия ривеш...

близането се води изнасилване? Тоя Мейсън има ли друго "оръжие"?

Добре, как е станал този хм.. инцидент. Тъй на сухо изведнъж влезнал... Или някой се е била овлажнила и сега търси под коня теле.

Оля се вече тая. От година две поне реве как я бил тормозил като били гаджета, ама чак сега се присетила и за тая случка. Хайде няма нужда.

мъжа си, че се е оженил за нея и я е е*ал

Да обвиниш Менсън в извреащения и посегателство е все едно да обвиниш куче , че обича кокал. То си му е в душичката

Еб@ли се по това време като гаджета, снимали се заедно в сцена с еб@не за пари, Менсън я опънал пред камерата натурално, тя тогава не мръднала, после прибрала парите и сега след 15 години се сетила да се жалва... Па те това ако не е курвенско, дайте ми друг пример тогава кое е, че явно съм се объркал нещо.

Сега рязко ще ще се вдигнат гледанията на въпросния клип на Мерилин Менсън в тубата..предполагам повечето ще го гледат и със спрян звук:)))

2007 г. тя е била на 20 г., той на 38 г. Изгледах клипа и смятам, че видяното не е плод на добър актьорски талант.

Гледах го, тъпотия някаква, ама тая му се разкрачва гола около уя, намазани са с нещо, може случайно да се е мушнал вътре

Само си припомнете как една грозотия прецака Кубрат Пулев, че уж я насилил, а всички видяхме видеото със сцена, а на балканите си имаме точен термин за такива - гювендия.

Снимките били през 2007 година....!? 15 години от тогава ....!? Явно е идиотка ,та не е разбрала тогава какво става !? По скоро курва ! Вече обедняла решава ,че е "жертва на сексуално насилие" !? Западен свят.... Към това ли се стремим ....!? Гнилоч и бели червеи ! Кой каквото може да изчука ... Къде пари,къде друго !?!

Мъ кинтите зе ли ги душицу за сценката, или начи не ги зе? Я, аку съм съдиа по туй делу тъка шъ питам.

На снимката той изглежда вцепенен, с кокошо "о" , като че ли тя му е напъхала садо-мазо уред в гъзъ, докато го е гушнала любвеобвилно. Кейсът и е смешен

Тези кОрви като застареят,стават още по-големи кОрви!

Списание Ролинг Стоунс са направили чудесен материал на база съдебни документи, интервюта и т.н. Този си е чудовище не само по имидж: https://www.google.com/amp/s/www.rollingstone.com/music/music-features/marilyn-manson-abuse-allegations-1256888/amp/

и това не се е знаело тогава? и не са тичкали при лошото нещо самички?

Жените не желаят нормални мъже- търсят все откачалки... да били различни, да били откачени, а след това се жалват, че ги изнасилвали, пребивали и какви ли не още извращения. Аз бях от нормалните, но трябваха много години и много опити, за да ме оценят подобаващо и все казваха.... къде съм гледала до сега. Така че жените са виновни, че има такива изроди, ако харесват нормални мъже драстично ще изчезнат откачалките!

Абе, и ти си прав. Ама има и много мъже, които все към кОври ги влече. Нормални момичета колкото искаш, но те все по деколтета и минижупи се заглеждат. После реват, че жените били меркантилни... Та, те така

мъжете са по-склонни на компромиси. някои обичат малки гърди.. а да сте чували жена да обича малък уй?

Имали връзка от 2006... Била изнасилена пред камерата през 2007, ама била с него до 2010.. после ако някой тъпан тук тръгне да се обяснява как сме ганьовци и прости, а зад океана са умни...да си сложи котката в микровълнова!

Нали вече го обвини два-три пъти?

Ама че абсурдно обвинение! Била му е гадже и той взел, че проникнал в нея, за което й е било платено. Тая, да фанеш една сопа, па да я възпитаваш докато се умориш. Нагла и алчна курветина...

Мен тръпки ме побиват само на снимка да го зърна, тези безстрашни жени са имали връзки с него за по няколко години. Любовта, ако може да се говори за такава в случая, наистина е сляпа за всякакви физически и душевни дефицити.

Е няма такова лицемерие... Платили са й, и тя е приела, за да се снима гола, имитирайки секс с Мерилин Менсън... И, когато - невероятно, никой не е очаквал ! - той е направил нещо неприлично по време на тези снимки... Тя е решила да му стане приятелка за няколко години. А след това се е сетила, че се чувства изнасилена... Ужас, докъде стигнаха американците за малко слава... Дано някой ден има кой да съди всички такива, съсипали живота на хората заради малко пари...

Клетата бедна девойка. Вързала се е на лафа "само главичката"

Плащайте им на тези проститутки и няма да имате проблем. Пазете си после касовите бележки.

Как па Митьо Пищова никой не го обвини за толкоз години в изнасилване?

Сигурно са били наясно, че ако опитат да го обвинят, той може да свали гащите пред съда и да каже - няма го доказателството Защото не виждам как при неговите килограми ще има нещо, та камо ли "змията".

Щото в щатите ако те признаят за виновен, с обезщетението ще можеш да не се притесняваш повече за насъщния. Тука с обезщетението ще можеш само да си купиш кърпички, с които да си бършеш сълзите за накърнената си чест. Да не говорим, че тия, с които Митьо се хвали, обикновено си изкарват прехраната като държанки. Ако тръгнат да създават проблеми, ще си завършат живота като шивачки в някое студено хале с 500 лв заплата.

Га съ иба ни врика се га се сети . Нали сте си били гаджета .

Га яди кифтетата - ни рива. Га яди шницела напреко - пак ни рива. Га клюца бадемите ка мисирка - пак ни рива.....

В смисъл, е тръгнала с него 2006, пък са снимали клипа 2007?

е парцал, протрита от подритване гюдерия.

не е лоша... но не става много за актриса... в westworld .. беше най-слабата, а уж на нея се разчиташе. Иначе "ожени" се (нарочно "ожени") за путка като М. Менсън и после не се оплаквай... хахха

явно е свършила парите..