Актрисата Кейли Куоко не иска да плаща издръжка на съпруга си

Звездата от сериала "Теория за Големия взрив" подаде молба за развод преди дни

Обратно в новината

Коментари - Актрисата Кейли Куоко не иска да плаща издръжка на съпруга си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той ако беше истински мъж, сам щеше да се откаже от издръжка!!! Само че "такава порода" отдавна вече няма, останаха само мрънкащи, комплексирани кифлоци!

Точно американско семейство, женени 2018, събрали се 2020, и след няколко месеца се развеждат. Голям пример, но не за подражание .

Ако имаше железен предбрачен договор, нито един съдия, не би дал и цент на Мук Кук, или както там се казва... конярчето.Явно нищо такова няма, или ако е имало, вече го няма. Хубавите ябълки, само отвън са хубави...

Е, как да иска момичето, тоз урунгел няма ли друг източник на доходи?

Аз съм за равноправието на половете! Богатите жени трябва да плащат издръжка на бившите си съпрузи и да им дадат половината си имущество. Жените трябва да бъдат рекрутирани в армията при война. Трябва да получават еднакви присъди с мъжете, когато вършат престъпления. Трябва да има полов паритет в мините, строежите,ТЕЦ-овете, ЕРП-тата, В и К.

Ти на какви хапчета си ма пръдло?

Супер, викам и правата за бременност и майчинство да са еднакви, както и заплащането на труда. Военната служба отдавна не е задължителна и има равенство. Няма присъди само за жени в НК. И съм сигурна, че в мина не сте влизали. Откъде се пръкнаха такива смешни комлексари?

До калина Първо, става въпрос за рекрутирането по време на война, а не за казарма. Второ, жените родилки, убили бебетата, си получават 2 г. затвор според НК. Също така майките, продаващи бебетата си, се водят жертви, а не съучастници. Въпросът за половия паритет го повдигате именно феминистките, затова давам такъв пример. Джендър пей гап е феминистки мит. Вие никога не сравнявате конкретни мъже и жени в дадени фирми на конкретни длъжности за единица отработено време. Вие сравнявате средни заплащания в страната като цяло.

Н’огу й убава! Винаги с радост я гледам.И за сетен път се убеждавам,че: ,,убавите ябълки прасетата ги ядът” Щото вижте го тоС хубостник!Искал издръжка… Мааму стара…

Не искала...

как така няма да плаща издръжка?

Значи ако богат мъж се развежда трябва да си даде половината имущество. Но акос е развежда богата жена - не искам да давам. Ми не е честно.

Да бяхте подписали един предбрачен договор. Тази госпожа гледам има даже един предишен брак, така че трябва да знае как стават работите.

тя била подписала, дори бил "железен", според източниците на ДИР-а . Ама това инфо го пише малко по-надолу от заглавието - признавам, че изчетох цялата боза :)))

Не си представям, ако беше обратното какъв рев щеше да бъде.