Коментари - Актьор от "Индиана Джоунс" и "Спийд Рейсър" загина с дъщерите си в самолетна катастрофа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във филма има над 250 актьора извън основноя състав

Всички ще омрем..

Какво е "Омрем"?

ше разбереш

И кой играе в Индиана Джоунс???

Дебили, не цъкайте минуси ако нямате аргументи срещу въпроса ми.

Ужасна случка, господ да помогне на жената и семейството им. Няма значение дали са известни или не...

И да не говорим за това че в сайта отново има ТЪПАЦИ които да оплюят човека с малките му деца. Вече няма българи а чукчи кефищи се единствено на смърт и диктатори

На Ким ?

Ако бяхте прочели статията, щяхте да разберете, че не се споменава, самолетът да е бил собственост на актьора, освен това е имало пилот. Може просто да го наел.

lu4ka

Абе какво им обясняваш!? Не четат. Чукча писатель, чукча нечитатель.

просто са видяли холивудски актьор и думата самолет в заглавието и им стига да си пускат малоумния хейт. Но виж ако беше умрял някой нейзвестен актьор от Русия... всички в тоя сайт ще почнат да плачкат

Мохамед Али е летял с парашут на гърба, макар специалистите да казват, че е безполезен при самолетите от гражданската авиация.

Каккъв е бил проблема да го приземи във водата дори и с повреда в двигателя.

Мамък и едномоторен е достатъцно опасна комбинация.При отказ на двигателя няма втори да помага.ь

Кажи това на тези, които се прехласват по изтребителите Ф 16!

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

С Лена я ползваме непрекъснато

Човек като се види с пари хуква като луд насам, натам, с коли, самолети, сякаш ауспуха му се е напълнил с глисти. Хора, стойте си на задниците бе, стига с тоя живот на скорост, защото виждате кво става с тия скорости, с тая жажда за живот и разврат.

Този е летял с дъщерите си на 10 и 12 години, а на тебе разврат ти е в главата. Само фукционално неграмотен като тебе може да обдърка "живот на скорост" с пътническо летене със самолет. Пълен помияр си.

Добре де, ти ако можеш да си позволиш да си имаш частен самолет, не би ли разкарвал децата си насам/натам, не би ли им показвал неща, които другите не са виждали? П.с. ако можеш да пилотираш, друг ли би желал да пилотира? Или предпочиташ в твоята кола, някой друг да те вози, ако имаш книжка?

нито актьорът е пилотирал. Ако прочетете цялата статия, ще видите, че загиналите са четирима - бащата с двете си дъщери и пилотът на самолета. Масово хората ползват такива самолети за трансфер между различните малки островчета.

Затова никога на самолет не се качвайте. Никога.

За съжаление по пътищата има много повече опасни шофьори и неизправни автомобили от колкото в небето самолети. И като бройка и като процент...

и да не се качваме на коли тогава докато не се научите да шофирате безопасно а? Какво ще кажеш?

Пламен Пенев е не по-малко известен.