Актьорът Боб Оденкърк е получил инфаркт

Звездата от сериалите "В обувките на сатаната" и "Обадете се на Сол" припадна на снимачната площадка във вторник ибе откаран в болница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано се възстанови. Много добър актьор!

бил е ваксиниран март

Миналата седмица почина майката на една съседка, също ваксинирана през март. Диагностицирана с някакъв гаден тумор, преди две години прогнозата беше, че ѝ остават между година и шест и година и девет месеца живот. Е, изкара две години ... а реакцията на съседката-антиваксърка беше "Васината я уби" ... Въпросът ми към Вас е - ако Боб Оденкърк се беше задавил докато похапва октопод (примерно), дали причината щеше да е във ваксината?

Също както биха записали задавения от октопод, преболедували умрял от ковид. Инфаркти и инсулти зачестиха по ковидно време, но не е от ваксината, от стреса е.

Хубаво е, че ще се оправи.

... във вторник ИБЕ откаран в болницата ... е какво го мислите като ИБЕ откаран в болницата мед сестрите?!

Бас държа, че е ваксиниран точно преди това. Тробози, както датския футболист и много други.

Бас държа, че антиваксърите виждат във ваксините (специално тези за COVID) причина за всеки здравословен проблем. А хора на неговата възраст са получавали инфаркти и много преди тези ваксини. Дядо ми например получи инфаркт на 60 (преди 28 години) ... на една колежка баща ѝ - на 56 (преди 6 години) ... а един мой съученик още се възстановява от инфаркт, който получи на 38 (преди 5 години).

Бас държа, че про-ваксърите смятат, че преди ковид никой не е умирал от грип ...

Prost narod.zaslugava si mutrie da doidat na vlast.

Хаха, това е смешно, за всеки който знае нещо за инфарктите. Атеросклерозата почва още от детска възраст поради неправилно хранене.

Ей Ем Си (AMC).Не... Ей Ем Ес.