17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А обадилили ли са се на Сол ?

Вие имате ли представа каква жега е там? Те редовно се оплакват от това по клипове "зад кадър". Ню Мексико и Аризона са голям топлик. Сигурно от това е колабирал човекът.

Абе вие нормални ли сте? Човекът загубил съзнание…вие ковид ваксини. Преди тях не губеха ли хора съзнание? От всичко може да е, не само ковид или ваксина. Изненадва ме как всичко може да се обърне на антиваксърство. Иначе дано отново видим образът на Сал Гудман, невероятен актьор е този човек!

Каква е Причината ли - Нарича се Експериментални КОВИД Ваксини! Вие сте Лабораторните Плъ хове и малко от Вас ще оцелеят!!

бил е ваксиниран преди 3 месеца според доста хора в туитър, но дали от нея или не си остава загадка, бързо оздравяване!

Няма как да е припаднал от много работа припаднал е от някой тромб. Я сега да видим колко припаднали има преди ваксина и след ваксина.

Споко ве подписал е информирано съгласие за доброзорно ваксиниране. Инак няма да участва във филма. Опсс ама той и сега не участва.

загубил съзнание в Ню Мексико и откаран в болница в Лос Анджелис - това са поне 11 часа с линейка. По-скоро са го пренесли с хеликоптер.

Много добър актьор, както и другите около него, сериала е супер Дано всичко е ок с него

Ваксиниран ли е или да?

Аман от анти-ваксъри. Стига сте сели дезинформация и глупости по форумите. Вие сте като ЛГБТ общността- никой не ви закача, ама се бутате и досаждате на всички.

Който се ваксинира против Ковид, така няма да се знаят причините… Да пази Господ хората, да не вярват на другите, агетиращи ги за ваксинка.