Лиъм Нийсън пристигна в България (видео)

Холивудската знаменитост кацна на летището в Бургас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво от това?

Последното заглавие.

ще е под карантина като Найотицин?

Къф е тоа чичак? Ко му е извесното?

Известен е с това, че все го бият или убиват негово семейство или приятели и той лошо си отмъщава

Аууууууууууууу

Идвам заради разоранит дюни.

_stankow

От тях 14 хиляди са писани "с ковид". Дали са починали от ковид или не, не е ясно. Но все пак и други години е имало починали от грип. Е, тогава защо намаляваме с 35 хиляди ? Май не ковида ни е проблемът !

_stankow

Извинявам се, това беше по темата за намалението на населението. Жалко, че коментарите нито могат да се трият, нито да се редактират ! Щеше да е по-добра дискусията с тази опция !

Само да не земе да ни изпотепа и изпопуца? Може да снимат нещо на някой мостик или ако има в подводница, кой знае. Ами ако е дошъл да чака сезона и евтина почивка ол инклузив? Тони Димитрова не му ли изпя някоя песничка за "добре дошъл"? Сериозно, той и Шон Бийн са страшно характерни и запомнящи се, стават за какво ли не, а и човечни едни такива, и ролите им свежи, дори и от един сценарий-боза могат да направят касов хит!

Пристигнал е да стреля лошите в таа държава пък те тук са много и от различни породи.

Със сигурност е дошъл за снимки на филм. А това, че е кацнал в Бургас не означава, че се намира там... само казвам...

тръси водача на листата на герб да му оправи фъфленето

на чичо Добри...

омаза пейзажа

Абе купил си е апартамент на Слънчака, като много други британски пенсионери, и сега идва да провери как е направена шпакловката. :)

и маската ПОД носа му....

Много правилно, тя и без това не му помага за нищо... само му пречи да диша.

И аз това видях веднага,че е под носа маската му...а те писали,че е с маска. Харесвам го,но поне като носи, да е правилно...

Фенке, би ли ми обяснила защо му е нужно да носи маската и на носа? Реално, маската се носи за отбиване на номера. От нея смисъл няма. Хората вече доказаха, че е много по-вероятно да се заразиш от пипане на заразена повърхност отколкото по въздушно-капковия начин. Ако искаш да бъдеш предпазена, са ти нужни, ръкавици + очила + маска която спира кажи-речи всичкия въздух. Ти предпазни очила имаш ли? Не, нали? А ръкавички? Е за чий ти е тогава и маската?

Звезда ! Класа !

И как може да няма информация дали ще снима филм??? Дошъл е на почивка ли? Нали като се снима филм има нужда от разрешения от общини, органи и т.н. ?

E да де, ама това изисква труд да се провери, да се правят телефонни запитвания и т.н., а тук говорим за журналисти от Дир.бг, при това списващи новини в неделя. Мързеливи мухльовци с други думи хахах

Иди да провериш бе, направи си сайт и напиши статия за какво е дошъл.