17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за сверка на часовника на ламерите.

Големи криви носове, е това ли е красотата??? Кьорави ли са тези, които ги харесват???

Не знам за актьора, но ДАМАТА СИ Я БИВА !

Какви са тези мъжки чебурашки?

От тези само вторият Хенри Кавил е красив в класическия смисъл на думата. А първият Патинсън комай е най-грозен.

Мъжът трябва да бъде мъж, а не красив. С белези от живота и рани в душата, които усъвършенстват характера му. Тези палячовци от снимките не са пример за подражание.

Кание Уест? Хахахахаха, това беше вицът на деня.

Хенри Кавил си е баш мъж, останалите са малко метросексуални и прочее сексуални, ама не баш мъже.

Патисън е много крив, грешни са им критериите. Хенри Кавил е друга работа. Той трябваше да оглавява класацията.

Как пък точно холивудски актьори опреличават и известни личности... Ми да почне да лапа освен, че да му се подуят УСТНИТЕ!

Чудесен пример за състоянието на науката-плачевно!

8-ия и 9-тия би трябвало да ги включат в друга класация- на африкански маймуни.

Ако портфейлът ти е в златно сечение, останалите пропорции губят знаение.

Гледах филма ''Бел Ами" с Робърт Патинсън и си мислех ме можеха ли по-чаровен и харизматичен актьор да изберат за ролята, а те го провъзгласяват за супер красавец. Еми не, не е красив.

Британците са били "най-красивите", а американците са "изключителни", за тях всички други са нищо и никаква маса, с която само се таковат

Тия дето си мислите, че е така никакъв портфейл не може да ви помогне драги. Проститутките могат да бъдат и евтини, и скъпи - а свястната жена цена няма.

Отде ви изравят бе. Сельо от калната махала край блатото се присмял на Идрис Елба, LOL.

Няма по-красив от Брад Пит, просто няма...

Те и индианците са имали много злато, ама испанци и англичани им го взеха и забогатяха, заедно с жените си. Индианците дори НЕ са успели да докоснат англичанка или испанка.

Никой не ти казва, че трябва да си красив или грозен и кому да подражаваш, просто коментират някаква мъжка хубост която за мене поне като мъж не е особено разбираема, знам коя жена намирам привлекателна и коя - не.

Ами да се зема с науката и да си правят каквото си щат! Апропо, имаше снимка на едно с лъскав костюм и цялото орисувано. Това какво е? Има ли име? Мъж!? Пази Боже!

Ален Делон беше недостижим. С възрастта ставаше все по-магнетичен.

Добре, че хората мислят и с онази си част, която е най-далече от науката, та Земята все още е населена с тях.

най-после знаем как са изглеждали древните гърци по които са въздишали древните гъркини. и цялата тази древногръцка мъдрост ни е предоставена съвсем безвъзмездно от козметичния хирург де силва... излиза, че древните гърци не са си губили времето през хилядолетията, а се разпрострянявали най-активно из европа през всичките тези векове... от красотата им е останало много, но от мъдростта - направо нула. :-)))

Може би защото е близо до златното сечение, изглежда като дялан с брадва! Както се казва: почнат, но недовършен!

Къде е Джейсън Момоа???? Сложили ми Патисън за “красив мъж”. Ужас!!!!

Най-красив според мен е Деонте Уайлдър. Мнение просто

И още нещо - черните дето са ги включили тука - не са за тук. Нищо чаровно и магнетично няма в тях. Казах, че най-хубав е Деонте. От белите мъже в класацията липсват Райън Рейнолдс и Крисчън Бейл.

Къде е Том Харди?

И Оливие Мартинез?

Най-красивия е Кабир Беди- Сандокан

На майка си, дет са те родила и нищо повече не ти е дала

Циганският крал Тайсън Фюри е по-красив. А и ще го набие... Уайлдър ще е труден за рисуване. Друго мнение просто

От всичките само един е много готин.

Къде е мястото на члена в цялата работа,защото в древногръцките статуи му е отредено голямо уважение.

Тъпа холивудска реклама, аз тук виждам само педалчета и мамини синчета. Да не са ходили по цял свят с шублера да мерят кой колко са му пропорциите ..

Прости Господи, това правило да бъде прилагано буквално като мерило за физическа красота! Резултатът е повече от ужасяващ!

Извинявай, но ако не си забелязал - древногръцките статуи ( с изключение на сатирите) имат добре развит задник, и много малък член. От практическа гледна точка - много лесно се отчупвали и повреждали, та затова...

А ББ що го няма???????

От мен по-красив - няма! За потвърждение щях да ви дам телефона на една циганка, ама тя скоро се спомина...

Деонте има 8 чавета. От онанисти не се плаши ... факт! Не мнение. Пък и твоя цигански роял на нищо не прилича у фейса ... kisses

Не се наврещя ей.

Сбърках мястото за постване, идеята беше да е за тоя по-долу дето ни в клин ни в ръкав вряска агит врякота си, извини ме.

Поредните измислици-премислици на разни недоклатени журналистки от дамските списания ...

Кристиян. Но и на този сладур ще му втъкна прабългарския бахур.

кви педалчета ?? Така са изглеждали- англичани и испанци когато са завзели Азия, Африка и Америка.. Не ти трябва да изглеждаш като надута с помпа маймуна, за да побеждаваш всякакви африкански маймуни, араби и китайци. Римляните са слагали африкански негри да се бият в клетка и да гледат сеир, докато еданта маймуна пукне... Просто турсктие ШПИОНИ през 2000 г почнаха д аизнервят цяла България, да крадат, да продават отрова- наркотици, да правят от мъжете и жените- проститутки и просяци. Имаше и разни предатели, които им помагаха- Митьовци. Само се чудя тия Митьовци, дали са турци.. Щото Ислямистите- Селджуките, Османците и Турците са се наричали така според името на Главния башибозук ,коойто им е бил Главатар.

Хю Джаксън и Райън Гослин. Малко Брат Пит, и другите не ме впечатляват особено. А Кание с големите си бузи ме кара да се смея

Ха-ха-ха!

Хю Джакман, Брад Пит и после останалите.

Браво мяза на ако утрешно такова но щом науката е рекла