Хит в маникюра - нокти като аквариум

Най-новата мода в маникюра е лакирането със специално масло и лъскави прашинки, които ги правят да приличат на аквариум.

Обратно в новината

Коментари - Хит в маникюра - нокти като аквариум | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пластика акварюм не е вече хит, във връзка с приближаването на есента от село горно-долно имат едно много практично и разбира се последен писък на модата предложение- ноктопластика мотика - за голяма работна ръка като тази на снимката, да копаят момите с ноктите, досущ като с мотика - справки и записвания - при сийчето, тя разбира от ноктопластика, от мотики и още много други неща

Жени, не си причинявайте това. Дори да имате перфектната ръка с най-изящните и тънки пръсти не бива да я "украсявате" така - ужасно грозно е. Какво остава за една не толкова изящна, широка длан с къси пръсти, лоша пигментация, както на първата от снимките... Фокусирате и насочвате вниманието върху несъвършенствата и вместо да прикриете дефектите ги подчертавате, а и като цяло, както и да изглеждате - визията ви става пошла и евтина. Едва ли има по-грозeн тренд от това в последните години.

Мишева, оправи заглавито "акварУИм"!

Arcadium

Ура! За редактора.

Много грозни,като на вампир.

Благодаря за хубавата статия ,техниката наистина е интересна.С огромно съжаление за пореден път установявам , че на голяма част от сънародниците ми основната черта е ОПЛЮВАНЕТО....Плюем по всичко което ние насреща ,не ценим ничий труд и изкуство.....Жалки хора в жалко положение....

Когато нещо не е хубаво няма как да кажеш че ти харесва,това не е оплюване а изказване на мнение и това че то не съвпада с твоето поради селския ти кичозен вкус е само твой проблем.Няма нищо изискано и елегантно в тези нокти .

ужас

Не разбирам защо на жените им харесва да се загрозяват и да изглеждат страшни. Какво извратено самочувствие е това? Или криворазбраната свобода на отвързаното куче?

Не на жените, а на една много малка част от жените, моля, не ни обиждайте така. Ходя с класически цветове и изряден маникюр, ако ме накарат да се покажа в този вид на улицата ще умра от срам.

Моля да ме извините. Но аз пак оставам с неразбирането. Може би въпрос на ниво?

Само номер 3 и 6 ми харесаха. Другите са много претрупани, наистина пълен кич!

Ужасен кич.

Arcadium

Какво е "акваруим"?

Това е неграмотността на моя колега журналист :)

Ако си с малко мозък това направо може да ти осмисли живота.

Но струва 15 долара...

На всяка една нормална жена няма начин да й допадне такъв циркаджийски кичозен маникюр, но на Антония Петрова-Бередин и на Пенка "Карибското тяло" със сигурност - да!

зловещо

На английски този тип оформяне на ноктите се нарича "гето маникюр", това е достатъчно красноречиво.

Гнус! Какво се тъпче под ноктите, бедна им е фантазията! Тези с орловите нокти как си служат с ръцете или ги ползват само за ..... едни сюжети от филми за възрастни ?! А върхът е мъжкият маникюр на кутретата! Отивам да повърна!

много са интересни и хубави, благoдаря за хубавата статия!

Негърски кич в покранините на Европа. Долнопробна история! Трябва да си много проста, за да минеш на такъв маникюр! МНОГО!!!

ЯВНО НЯКОИ ПЛАЩА ЗА ТАЗИ РЕКЛАМА. А НАШИТЕ КИФЛИ СА ГОТОВИ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ТОЗИ ,, ХИТ,,

КАКТО СЕ КАЗВА ПО НОКТИТЕ ЩЕ Я ПОЗНАЕШ

Още една причина да се радвам , че не съм жена...

защо смяташ че всички жени си правим ноктите? Аз се занимавам със спорт и няма как това да се случи, а и най-малкото никога не бих си причинила да се правя на кукла барби. Въпрос на вкус.

Който се съмнявам дали би могъл да бъде понесен дори и от родната ни Сашка Васева! Негърките обаче много си падат по такива ноктаци.

Не мога да разбера, на кого изобщо му е хрумнало да публикува тази галерия, с най-отвратителните ръце и нокти и това всичко, да бъде наречено - хит !

От 22 снимки, само една става. Пълен кич, но е показана нова техника. Не съм съгласна с част от коментарите, щом имаш дълъг маникюр все едно ръцете са ти завряни отзад. Всичко си правя без проблем, въпрос на избор.

Oбичам те !

Пишеш за естествения маникюр . При тази и други техники се използват допълнителни пластинки, които се залепят върху естествения нокът- ноктопластика. Тези пластинки правят груб не само маникюра, а и цялата ръка. Все пак ръката на жената би трябвало да изглежда нежно и приятно, а не като зъби на кофа на фадрома. Отиват ми само перлени лакове в много бледо или тъмно- червен, който избягвам. Първите вървят за всеки момент и за всяко облекло и не са натрапчиви. Все пак искам да ме гледат в очите- не в ноктите:)

А бе с тези нокти как си бъркат в носа?

По-чудното е как си мият катериците!?

Фащат маркуча и си плакнат катеричоците...

Страшен кич като за панаирски маймуни. Нищо повече.

По тъпа статия отдавна не бях чела.Честито на всички пешеливши!

Тези крещящи кичозни нокти само подчертават грозотата на ужасните ръце, върху които са лепнати. Отврат!

това е за дами без работа, които само с ноктите си се занимават. Не мога да си представя с такъв маникюр да сготвя, изчистя или нещо друго да свърша.

Грешиш! Една дама никога не би допуснала такава безвкусица. Дамите носят отлично поддържан маникюр в класически червен или неутрален цвят (бежов, слонова кост, френски...), освен това полагат грижи за кожата на ръцете си. Виж, ако под "дама" имаш предвид "кифла"...

Егати кича!

Отвратителни нокти, отвратителни шарении, липса на всякаква естетика и класа! Да сте виждали истинска, класна и стилна жена с такова нещо на ръцете си?? Няма и да видите!

Маникюр като на застаряла порно актриса ;)) Бахти кича.

Ужасни са!

В чужбина са тъкв маникюр могат да бъдат видяни само жени с африкански, индийски или латиноамерикански произход. На тях им е вродена страстта към кича, лъскавото и пъстрото. Не разбирам защо в България дългите шарени нокти се налагат като мода. Грозно и нехигиенично.

Разгледайте галерия със снимки от някое холивудско събитие.Най-красивите жени на планетата никога няма да ги видите с такъв маникюр?? Представяте ли си Анджелина Джоли с такъв маникюр? Естествено, че не. Няма по-красиво от бели чисти ръце с добре изпилени нокти. Най-много дискретен френски маникюр или люк в телесен тон. На такива важни събития единствената, която можете да видите с пошъл и шарен маникюр е Риана. Защо ли...

На снимките от събитията маникюрът им не се вижда много-много. Как дати повярвам? Особено като им гледам роклите напоследък - пълно изпростяване. Както се кава, интелигентността на Земята е постоянна величина, но населението стремглаво се увеличава.

Много грозни. Изключително грозни примери дадени в галерията. А и какво значение има маникюра,след като ръцете изглеждат като ръце на перачка с 20 години стаж. Особено като се има предвид, че жените, които ползват такъв маникюр не правят нищо. Това за мен значи, че си обичат шаренкото по рождение, но не знаят как правилно да се грижат за тялото и кожата си. Ръцете са визитната картичка на жената. Е, след като разгледах галерията, се отвратих.

а оная работа като развъдник за бактерии, хламиди и т.н.

Кифлите с този маникюр дали правят нещо друго, освен да си държат ноктите далече от тялото? С такива нокти не можеш да хванеш нищо - да не говорим как ходят до тоалетна :)))))

Тц-тц-тц-тц! Това по колко време се рисува - за една манджа, за две, три манджи и пране, десет къпания на децата?

Ужасен кич. Много грозни