Ал Бано обяви изчезналата си дъщеря за мъртва

Италианският певец Албано Каризи, известен като Ал Бано, най-после се примири с изчезването на най-голямата си дъщеря Иления и реши да я обяви официално за мъртва, пише в. "Кориере дела сера".

Обратно в новината

Коментари - Ал Бано обяви изчезналата си дъщеря за мъртва | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има някои хора,пак неподготвено се изказват.замълчете!какво ви влиза в работата какво е правил Ал Бано и какво не е....всичко ви е супер уредено и добре,та чуждите проблеми почнахте да разрешавате!....засрамете се!

супер дует и много хармонични и красиви така си остават за мен

Следил съм доста време случая!Иления беше дъщеря и дете с труден за разбиране и за съвместно разбирателство характер!Силно не съвпадаща психология, с тази на родителите си!Беше напуснала дома си и водеше скитнически начин на живот, съпроводен с всичките му опасности.Жалко за младия живот и пълно съчувствие за страданията на родителите и!Но, има едно простичко, фундаментално, житейско правило, валидно за всичко в живота! Което мнозина, и млади и стари пренебрегват и жестоко пострадват!А, то е!Когато живееш достатъчно дълго време с опасноста, най- накрая тя неотменимо те застига!

замалчете ве , тва е велик певец , рядко се раждат такива , в чалгажииска балгария кво да очакваш

Албано даде на хората своя прекрасен глас и талант, заедно с жена си правеха великолепно, радващо сърцата шоу. Затова хората ги заболя толкова от тяхното нещастие, няма как да си безчувствен към някого който ти е дарил толкова радост.

Доколкото съм чел в книгата му, децата си много ги е глезел. И щерката като поотраснала и залитнала към наркотиците и т.н. После са се скарали и с Ромина ...

Ясно е, че по ви е лесно да се заяждате с ОВЕН-а, защото не се показа съпричастен! А нещата с изчезването на дъщерята на Ал Бано бяха стигнали почти до закопчаването на въпросния музикант.Той се измъкна с някакво измислено алиби, и така светът не разбра какво всъщност е търсила дъщерята на световно известен музикант с някакъв мърльо...

Мен ме интересува, защото бях на техен концерт някога, отдава още преди демокрацията. Концерта продължи много, много дълго, два пъти повече от обявеното време. Не съм забравила кадифеният глас на младият Албано, който се носеше в нощта, прекрасната музика, прекрасната му жена. След изчезването на Иления той загуби гласа си, не пееше много години, разведоха се с Ромина, целият му живот се срина. Вряно е че се възстанови и започна отначало, но това не е същият жизнен Албано. Какво да правиш, жестока съдба.

Щастливка

Кого го интересува всичко това? Трагедии по света много ...

А теб какво те интересува? Който не се интересува от съдбата на ближния, не се интересува от своята.

Какъв ближен ми е Ал Банско? Лошо е да изгубиш детето си, но ... никога не съм го виждал, това е станало преди 20 години, на хиляди километри от мен.

Ами като не те интересува, защо си си направил труда да го прочетеш, та и да коментираш?

овен Недей да питаш за кого бие камбаната,тя бие за теб. Но,не смятам че си достатъчно интелигентен,за да разбереш!

Като не те интересува, що коментираш???Резил за хубавата ни зодия.

ъление не е муртва,това е ясно.. друг е вапроса че на албано не му изнася това.. те са се карали много с нея.. тои е виновен тя да изчезне...има информаця че е в санто доминго ,женена за негур

Крещяща неграмотност, съчетана с умопомрачаваща простотия. С този правопис и изказ, върви се гръмни!

неведоми са пътищата Господни. Бог да успокои душите им и да накаже виновниците.

деер

Една прекрасна любов преодоля пречката наречена "пари", но не и пошлостта на съвременния свят и няма да има продължение....