Коментари - Ал Ди Меола получи инфаркт по време на концерт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина един от най-великите китаристи. По-долу четох за ваксината и в първия момент си помислих, че прекалявате с конспирациите, но пък наистина тази на Модерна правеше проблеми на сърцето. Все още е сравнително млад за инфаркти наистина, та като нищо може и да е от ваксината. Може и да не е… Но едва ли ще разберем истината. Ако се окаже, че е от ваксините, няма да го признаят.

4 стента са си направо кръст, да се приготвя за оня свят

да го пази БОГ, голям джазмен, велик китарист!

Тепърва ще четем такива неща-голяма част от ваксинираните имат странични ефекти-къде малки, къде сериозни. Просто не искат да си признаят, че се прецакаха, но лъжат единствено себе си.

Важното е, че вие - неваксинираните, никога няма да умрете от нищо и после ние ваксинираните като умрем от ваксината на по 70-80-90 години, светът ще остане само за вас.

Като гледам как почнаха да окапват като круши-спортисти по на 20 години с инсулти и инфаркти... не знам, всеки си преценЯ.... Нали така :)

Мнението на световните кардиолози по въпроса нямат значение за Ганьо.

16 Януари 2021 Ал Ди Меола: Оооооххх!!! :)) Получих първата доза от ваксината на Модерна! Нека започнем концертите на живо веднага щом отново стане безопасно за всички! Изключително лесно Никава болка! Никакви странични ефекти! Силно препоръчвам на всички да се ваксинираме!!! Изиграйте своята роля и помогнете в изкореняването на този вирус! Моля ви!

Ковид ваксина?

Идиот

Нее, не, от затоплизма ще да е.