Албена Вулева и Цецо Андреев аут от VIP Brother

Третата номинирана - Никита, отиде директно на финал

Обратно в новината

Коментари - Албена Вулева и Цецо Андреев аут от VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уош заслужава най-малкото заради това, че е добро, възпитано и състрадателно момче. Чист, искрен, емоционален, емпатичен... никога не обиди и нападна никого, защитаваше по-слабите, които Албена и нейната глутница злобни койоти нападаха и тормозеха... на фона на всички там той определено изпъква. Кой ДС спечели, ако не той? Простакът Гъмов с его до небесата и супер грешна самооценка? Пародията Джулияна с престорената си доброта и наивност? Благой и Златка с фалшивата си голяма и единствена любов? Изгониха готини образи като Стоян Яя, който беше луд, но поне смешен и правеше шоу с бисерите си, както и Стойко. Дори палячото Цеци ми е по-симпатичен от повечето финалисти в момента... добре, че поне махнаха това зло Албена, макар и доста късно

Къде сте видели как заслужаващия ''печели'' някакво риалити в нова след като всичко е предварително решено. Продуцентите няма как да не покажат последната серия на ''годеницата беглец'' дето вече и за децата стана за резил с нейните сгодявания и забременявания с ''единствената си голяма любов''из предаванията им:)))))

Дано Уош победи. Никой от другите не заслужава

А той с какво заслужава?

Ами поне с това че каза директно на гъмовия да не показва среден пръст и да престанат да тормозят Никита през цялото време най малкото.. Другите си мълчат и не смеят гък да кажат явно защото са пълни дебили или алкохолизирани льокмени

Фрик Брадър

Уошката му липсва коза и за тва е малко неадекватен. Иначе е готин и свестен, дано спечели финала!

Уош да спечели и да се приключва. За мен финалисти трябваше да са Стоян Раянов ЯЯ, Уош, Стойко, Никита и може би Весела Неински. Останалите начело с Албена са дъно, дори не искам да ги коментирам.

Стоян си е куку, а и си показа простотията също; Стойко не е лош, но е посредствен човек; Никита има проблем със самочувствието; Весела не е зле, но отвреме навреме я тресе синдрома на неосъществена примадона. Забрави и пияницата мадам Жени да предложиш. Така че от всички преминали ''вип-ове'', ако трябва да се избира, остава Уош като най-нормален и морален.

Благо - безмозъчен татуиран павиан, с изпържени последни 2 мозъчни клетки от пушене на наргиле; негнуслив при това (топи си чушката в хламидорзавъдник); безморален - рзменя телесни течности в централно телевизионно време пред очите на децата си; нагъл - след всичко това, искащ майката на децата му да ги пусне в долнопробната му дупка на свиждане и като не го получи каза, че ще и натроши зъбите майка и долна мърша - (цитат) думи излезли от устата на вяррващ християнин ?!? Палячо и дебил. Животно-осеменител. Златка - патка - вече казахме развъдник на болести, предавани по полов път, изживяваща поредната си единствена любов с поредния олигофрен. Изхабено лице. Мимически тикове. Неграмотна и нагла чалгарка. Гани - дрънка и отеква на кухо. Няма такъв кич. Гъмов - провален псевдо интелектуалец, невъзпитан пияница. Никита - неуверена, търсеща одобрение чрез външни белези. Албена - завършен психопат-мизантроп. Силно изявени признаци на подранила критическа преди 45. Зловеща гротеска на човек - външно и вътрешно. Уош - търсещ себе си добър човек. Има надежда, но трябва скоро да порасне; едиственият измежду групата олигофрени, който трябва да спечели, ако изобщо трябва да се определя някакъв победител.

Не знам каква е връзката на Борислав с Биг Брадър, но ми се струва, че победата на Никита е нагласена. Гала, Патрашкова и всички от Брадъра славословят "подвизите" на Никита. Направо е възмутително. Да не говорим за мъжа до нея /Боби/, един недодялан, не достатъчно интелигентен и всички от Биг Брадър се държат с него, като че ли е нещо велико! Какво като спечели Никита, тя така се изложи пред цяла България, татуировки по цялото тяло, лицето й е обезобразено, да те е страх да я погледнеш, да не говорим за поведението, пошло и отвратително!!!

Толкова сте заблудена че незнам защо сте си губили времето да гледате още по заблудено предаване:(((9 от 10 ще ви кажат че златито, дето все же сгодява, забременява и жени и предаванията на нова защото там едни и същи миндили се въртят е с тази уговорка там дано излъже още някой заблуден каква ''обич'' има между тях Чудя се благо как не е проумял че резила музасрамва и децата му от Христина които вече са по големи и за това не са се обаждали на майка му...

Албенке кога сколаса да станеш та и да пишеш тук:))))

Дано спечели Уош. Но имам подозрения, че може да пробутат Благой и Златка Ако не манипулират вота, би трябвало да са 5 джугани 4 Благой и Златка 3 Гъмов 2 Никита 1 Уош

""Спечелилите'' са договорени в началото още - благо и златка, защото трябва да покаже поредната си жена благо а злати за пореден път да се сгоди, ожени и забременее в поредното пошло предаване на нова..

Албена наистина прилича на Жокера, но явно няма реална самооценка, защото непрекъснато обижда останалите на тема външен вид и възраст... първо се подиграваше на Весела Неински, а тя е само с две-три години по-възрастна от нея. После на Никита, наричаше я бабичка и урод... а са на едни години. Да, Никита има неуспешни корекции, но пак е по-добре от Албена. А по отношение на фигурата просто няма база за сравнение. Албена е изтъкана от злоба и комплекси, които проектира върху другите и всъщност това я загрозява най-много.

Албена е 2 години по-възрастна от “бабичката” Никита.

И тя забрави, че е била с прякура Хигиена Нулева

Албена става единствено за спесимен и нагледен експонат за специализиращите психиатрия. Тя е с много тежка форма на нелекувано заболяване. Защо в България острите психични заболявания не се лекуват, а хората страдащи с години от тях се вкарват за сеир и посмешище из телевизиите?

На мен пък обезобразяването на Албена ми е по-срашно от на Никита. Тя изглежда зловещо, Никита гротесктно. Другата силиконова муцуна Гани и смешна, а Златка е супер състарена и огрухана в лицето за своите 32 години. Всичките са грозно деформирани и обезобразени, евтини с надутите балони и прости по свой начин. С това да кажеш интелигентна на Албена си е гигантски оксиморон.

ЕДИНСТВЕНИЯ път, когато по погрешка превключих на тая тъпня се ужасих от лицата на екрана - паноптикум от филм на ужасите ! Не можех да повярвам, че има толкова обезобразени човешки лица ! Постепенно почнах да различавам Вулева и другите знаменитости. Избягах уплашен !

Рядко деформиран душевно и външно човек. Подчертани психични отклонения, на което в Булгаристан му викат интелект.

Са всички с изключение на Уош, той трябва само малко да се уравновеси, иначе е точно и добро момче.

Победител измежду цялата гнусна гмеж.

Неприятни рускини, ние сме по-толерантни,и евала на Уош,интелигентните хора винаги подкрепят по-слабите.

Трябва да е супер интелигентен и толерантен човек, за да оцелее измежду тази група бесни силиконови чалгаджии и пияници.

почти всички демонстрират простотия - еми никой не е ВИП. само Гъмов и wash mc не са много заядливи. за мен лично ВИП са Татяна Лоова,Орлин Горанов, известни лекари и хора, постигнали нещо. тези са умрели от глад застаряващи плеймейтки и неудачници

Някой ще трябва да спечели, Уош. Гъмов е заядлив елементарен пияница.

Голяма помия е цялото това предаване.

Албена е оникална!

Да, като простите си фенове.

Един от двамата олигофрени в България поддържащи вонящата ВулВева даже се опитват да пишат, че и да мислят!!!

Нов стил - хигиена нулева, се едно съм бил с Албена Вулева.

Добре че изгониха този мисур Злобена ВУЛевова. Кофти е че остават обаче Блатка и Фики. А и тази пачанга с предните гръди Дюлката.

Тая дори не осъзна какъв провал е за нея като човек след като и пред Ники заяви едва ли не смъртта на Никита което само доказва че от исляма не е научила нищо ама се перка с него при влизане и го забрави съвсем вътре и на излизане

Толкова злобно същество като албена едва ли е влизало в тая помия. Всичките глупости дето ги изговориха как ''станала'' друга са от такива като нея - лицемерни злобни алчни и разбира се големи комплексари защото тези качества се показват най ярко когато това което си искал си проумял че няма с какво да го постигнеш.. Поредната боза както виждам с предварително определени ''победители'' златито и джизъна дето освен да показват колко са прости и лицемерни гледащи само към авантата без да има с какво да осъзначт че това се набива в очите от действията им..

В Русия може и да оцелеят ,ама в мюсолмания ако отидат ще берат ядове.Там големите им злобни усти ще бъдат зашити.А. Захажаева сменила ли си е религията,предала ли е Исус.

Вулева в предишният си ж ивот е била есесовка.Надзирател или убиец.Злобна.

тя и в този живот е есесовка и нищо повече.

Защо не си стегнат багажа, Захажаева и щерка й и да ходят да си показват характерите в Русия, колко хубаво, би било, да се прочистим от такива пачаври с лаболна психика и получена недооценка?

ДА бе те ти цапат нацията. Загубен, тъп народ ,дай да ни води Никита...

Ограничен си ,те да си рускини, нищо лошо прптив народа нс Русия, просто са си рускини по рождение, срам за руснаците, явно са се побългарили.

Разбра ли.

Няма как да си интелигентен и простак едновременно, първото изключва второто въпреки, че понякога има и изключения.

Изключения.

Захажаева,.....къде сбъркахме?

Такива са ни виповете, хвани Албена, удари Никита, Цецо и тъпата Джулка сами ще паднат, Гъмов си е паднал от алкохола , а гълъбетата си хвърчат по облаците.

Фактът, че, коментарите са само за Вулева сочи, че сте респектирани, че е силна и ярка личност. Снощи се видя извратения вкус на тълпата-Жокера

Много ме е страх, респектиран съм, чувствам се виновен , че и дишам въздуха на тази коза.

По-долу прочетох, че зрителите били тъпунгери, защото оставили татуираната вътре и не са я изгонили ?! НЕ ДРАГИ, И МИНАЛИЯ ПЪТ И СЕГА "БРАДЪР" СПАСЯВА ТОЗИ БАЦИЛ, ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ "СТЕРИЛНА" ОБСТАНОВКА В КЪЩАТА И ЩЕ ПОДЪРЖАТ НАПРЕЖЕНИЕТО ВИ ДО ДУПКА, ДО КРАЯ НА ФОРМАТА !! ТОВА СИ Е ТЯХНАТА ИГРА !! А ВИЕ СИ ДАВАЙТЕ ПАРИЧКИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ :-))!!

Вулева е резачка, силна, несломима, нападателна. Не и пука за ничие мнение, отстоява своето с аргументи...мисля,че е сама по свой избор.

Мислиш,хм.....какви мисли са те налазили.

Да , тя става за надзирател в сливенския затвор, или за колежка на Нинова, за друго не става.

Чудя се как кожата й я побира, когато напада някого, как самата тя не се пръсва от толкова жлъч, как самата тя се понася, а след това даже не трепери, не заеква, напротив зарежда се, странна физика, транна биология, страннна сила и странно здраве. Тя сама се тормози от нерви, а е видимо спокойна.

Това е присъщо за по-силните характери. По-слабите характери са с обезобразени от пластична хирургия лица и вечно го играят жертви. А българинът обожава такива уроди и мрънкачи.

Кого визираш, Джулката ли, която онзи ден си извади силикона от джуките, или самата Албена, която също е пациент, позорен при тоеа на доктор Енчев,

Силните характери не прибягват до изразяване на злобата си и за това са силни а албената е била и ще бъде едно заядливо същество което днеска плюе а утре аде от там...

Купете си тапи за уши фенове на Биг Брадъра.! Ще пеят Златка, Благо и музикалната Джулка. Албена се напъна да бъде забавна ,да приеме ограничените Джулка, Златка , Цецко от страх да не се наложи да се храни с кучешка храна ,както се наложи в миналото си участие с мама Захажаева.

Това,че е стара и захабена не е нейна вина, до някъде,биологията не прощава. Всичко друго обаче е нейн принос. Не зная какво трябва да е преживял ч овек за да акумолира такава злоба,освен ако не се храни с нея

Вулева се подиграваше на всички със своето предаване, а тя самата се е превърнала в чурук с надути устни, картинката която подиграваше е собствената Й

"Набедиха" Албена В. за много интелигентна. Но аз си мисля, че няма как човек хем да е интелигентен, хем да е простак. Пълната липса на самокритичност също не е присъща на интелигентните хора.

Колкото и да го играе умна, безспорно има дар слово , но дотам, нищо повече, става за политик да лъже и да маже, толкоз.

И никита не е цвете ама само погледнете другите?!

не е цвете, а направо е страшна в буквален смисъл.

Не бих искал Албена да ми е съседка, дори не бих искал да я срещна дори веднъж на улицата....краят остава за вас.

не искаш защото ще те завре на кучето в задника,защото, там ти е мястото

Ей така без нищо......какво означава това, че тя е злобна психопатка, като долнопробната си майка.

Ти откъде знаеш на кого, къде му е мястото, бих казал , че там ебтвоето топло място, без да те познавам, ха сега, де.

Тази жена е змия в човешки образ. Едва ли има семейство и деца, кой нормален мъж би я допуснал до себе си.

няма семейство. няма деца. в живота нещата са логични...

Албена е точно копие на майка си - заядлива и нагла. Влезе в Къщата, като мюсюлманка, излезе с бяла рокля. То бива превземки и фалш, но поведението й не отговаря на вярващ човек.

Албена, колкото и да се пънеше да се забавлява, да организира дискусии, беше изкуствено, като част от играта й.

Албена сама изстреля Никол на финала, заради ледения си и отвратителе характер, поведението и беше, като на зла придворна дама към прислужница, което явно е запазена марка и в живота й. Неприятна личност. Нахална, груба, , злонамерена и с безкрайно самочувствие, дадено й от г-жа Захажаева още в детските години. Това, че словото й тече без спънки, не е достатъчно за изграждането на човешката личност. Има десетки дтуги качества, които тя не притежава.

Албена си вкара автогол.Нямането на мяра и изигра лоша шега.