Алек Болдуин отрече да е дърпал спусъка на пистолета при фаталната стрелба

Шерифството в Санта Фе не пожела да коментира изказването на холивудската звезда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само, че не е дърпал спусъка, изобщо пистолета не го е пипал, още повече че точно в този ден не е бил там, не се казва Алек, а Алекса и е жена. Тоя да говори каквото си иска, обаче си има следствие и съд за тая работа, а вече по показания и по улики е ясно какво е ставало - гърмяли са с истински патрони по мишени, за да се забавляват - хем Алек се прави на пръв демократ, либерал и рпотивник на Втората поправка. Освен това постоянно са се карали и обстановката е била колкото дилетантска, толкова и изнервена. Той е крещял на всички и понеже е много умен, като му дават револвер, го насочва срещу операторите и дърпа спусъка, щото му е толкова акалът и е искал да ги стресне или да се направи тъпашка шега, въпреки че халосните патрони също не са безопасни. Всяка идиотия води след себе си друга по-голяма.

И Америка я тресе яко чалгата. Почнаха циганските изпълнения.

То пък оставало и да стреля.....на тез години

Не е дърпал спусъка, а гащите на рускинята преди да в застреля, руските шлюхи налазиха богаташите в Америка. Преди една такава даже се беше омъжила за Мел Гибсън

Руската курветина в типично руски стил го е шантажирала, че ще го съди за изнасилване, за да му вземе парите, нали са се ебали…, затова и е теглил кур шума

Тва е - след непорочното зачатие измислиха и непорочното убийство.

Пръстът на Господ, Диего Армандо не самичък!

аз го дръпнах....съд за тоя американски боклук, само за пари мислят, за тях човешкия живот е 0, само за да живеят те!

от тия техните музиканти/актьори - единици са на нормални хора, които са успяли да минат през цедката на агенции, продуценти и инвеститори. задължително условие е да си алчен, дисциплиниран като гестаповец и психопат . а също така и да си пр@ститут/ка

Дърпал спусъка? Или може би натискал?

съвсем правилно си е "Пул дъ тригър", но на английски, ама кой да знае такива подробности като превежда на български с познания и по двата езика на ниво читанка ?:))

Виновни са умрелите, че не са се усетили, да побегнат от куршумите.

Луд ли е този, или се прави на по-луд дори!! Каква безочлива наглост. Не че сам ще си признае...но да не коментира тогава. Да му съдерат задника от дела сега!! И като продуцент...!!

на шамарите по слабия пол ?

е това е странно....

На село 2г. след началото на пандемията вирос нема. Дружинката в селската кръчма сме си все в пълен състав. Ракията е до колене. Бая мръвчаци има тая година. Зарзават по мазетата доволно. Мислим и тая зима поред ще го преборим вироса. Нас инфлация, еврозони, еврофондове и такиа работи не ни интересуват. Те на мръвчака и на ракията влияние нямат. Важното е че сме здрави и щастливи, което иде да покаже, че старите изпитани с векове рецепти пак ще спасят света. Наздраве! Вироса мрази първака, да се знай!

Изтривам си всичките филми с този от компютъра, и повече не ща да го чуя!!! Ще оставя само на Владдки пупин и Ердо порно клиповете!

На Пупик "Глубокая жопа" и Ердо гейпорното.

Боже ,Боже ..... Че не го е искал е ясно ,ама защо се прави на идиот....!? Нищо чудно да заяви ,че не помни да е държал револвер ..... Той е артист и тепърва ще се играе "театро" със заглавие "Измъкването на Алек Болдуин от л....та" Достойнство ,чест ......няма ги !