Алек Болдуин през 2017-а: Чудя се какво е да застреляш някого погрешка

Сестрата на Брандън Лий, загинал на снимачната площадка на „Гарванът“, подкрепи семействата на убитата операторка и ранения режисьор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тоя нещо е изперкал

Този е противна личност и алкохолизиран мърляч. не се учудвам на изцепките му. Всеки нормален човек проверява по няколко пъти дори не зареден пистолет. Не е случайно също, че не си говорят с години с по-малкия си брат, който е свестен човек впрочем. Гоелмият Болдуин си е нещастник.

Ама така написано...три пъти четох, за да разбера, кой, кого , кога застрелял.

Наистина нелеп инцидент! При това, не се случва за пръв път... Въпросът е как изобщо истински бойни муниции се намират на снимачната площадка и кой би го допуснал?! В крайна сметка инцидентът е плод на пълно безхаберие и не ми се мисли, какво го очаква този, който реално е отговорен, защото Алек Болдуин определено няма вина. Може би, в бъдеще, не е лошо самите актьори да проверяват оръжието си, преди да го ползват на снимачната площадка.

Щом се сетим за Брандън Лий и още ни и мъчно,и тъжно,и ядосано...Как го убиха това момче - непрежалим!

Това не е шега работа. Как ей така ще попадне боен патрон в пистолета? Значи някой го е сложил. Надали в кутията с хаосни има бойни. А и те визуално се различават.

Човек ако не е чул от другаде, тотално не би могъл да вдене от тая новина какво се е случило.

Добрите реплики за снимки a.k.a. "prop guns" са доста скъпи и не изглеждат 100% като истинските оръжия. Реално в Щатите е доста по-евтино да използваш истински патлак с халосни за снимки, че и изглежда съвсем реално. Да заредиш бойни патрони обаче говори за съвсем друг умисъл...

Истински с халосни патрони не може щото няма да презарежда. Затова си трябват филмови. По принцип де, в този уестърн надали има полу/автоматични оръжия.

Да си наясно краварите / каубои / с къв пиЩтов ползват, да си чувал за револвер

От сега нататък ще почнат да ползват и дубльори на операторите.

И този чичка е станал на 68 и явно не е чул, че оръжие под никакви обстоятелства не се насочва срещу друг човек, освен ако не искаш да го гърмиш. Като гледам обаче има и един ранен, така че кой знае - може да е искал да ги пушне, а сега се прави на ощипан.

Искал е да стреля в камерата, ама бил неточен и уцелил оператора на камерата.

A kaто сцената предвижда това ? И когато още повече се предполага, че оръжието е прегледано и подговено от професионалист преди това ... Явно някой се е издънил в подготовката на сцената.

Викаш екранната му партньорка в сцената е и операторка? Вече излезе инфо, че Дърти Болдуин си е играл с патлака между снимките.

Е вече знаеш какво е!!!!

Много често хората получават нещата или отговорите по начин, по който не са и очаквали.

През 1984 г. актьорът Джон-Ерик Хексум почина, след като се застреля в главата с пистолет, докато се преструваше, че играе руска рулетка с "Магнум" 44 калибър на снимачната площадка на телевизионния сериал Cover Up. Тоя е бил много умен….

сам

'ма той не се е преструвал, че играе на руска рулетка, той направо си я е играл...за последен път.

Добре де ама не стана ясно тия халосни патрони що не са били халосни. Кой по веригата се е издънил.

Щото са малоумници да се пукат с бойно оръжие, заредено с халосни патрони. Има камара газови патлаци, дето са 1:1 реплика с оригиналните. Само дето там боен патрон е невъзможно да сложиш….

Издънил или насадил нарочно

сам

това се казва Ирония...:/