Алек Болдуин продължава със снимките на филма "Rust" въпреки смъртта на Халина Хътчинс

Обвиненията срещу Болдуин и оръжейничката Хана ще бъдат официално повдигнати до края на януари

Обратно в новината

Коментари - Алек Болдуин продължава със снимките на филма "Rust" въпреки смъртта на Халина Хътчинс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ще стане с децата, които е нацвъкал с тази откачената йогистка? Те едва ли получават някалкво възпитание и сега, а ако е в затвора пък хич. Откачалки.

Заради пари и задника ще си рапори. Аман от долнокачествени екшъни. Направи комедия ако си истински режисьор. Там личи кой е майстор и кой халтураджия.

ами плати му неустойката бе отворко като си толкова отворен

За всички, които казват, че Болдуин нямал вина ще кажа едно: Да, той има вина, защото е продуцент на този филм! Той е работодател не само на актьорите, операторите и режисьорите в продукцията, но и на сценичните техници и оръжейника! Щом някой от неговите служителите не си е свършил работата, значи вината е и негова. Ако беше само актьор може би щеше да мине номерът с невинността му, но в случая не е така.

По принцип си прав /а но има вина не затова а заради факта че не си е проверил оръжието или е накарал някой да провери пред него. Кагото останалите актьори. Иначе той е един от продуцентите не единствения. Доколкото съм чела е имало доста токсична атмосфера на терен с ниско ниво на safety. Ден преди инцидента доста от работещите в екипа са напуснали зарди лоши условия на труд, ниско ниво на сигурност и какво ли още не. Бойни патрони са били ползвани с реквизитен пистолет. Между снимките за лично забавление в района на снимките. По принцип заслужава да влезе в затвора но мнлго се съмнявам. Жалло, жената нвма да се върнд и в звата случая

Естествено, че е съпродуцент, не го отбелязах, защото е логично. Няма филм с един-единствен продуцент. Тази филм има 12 продуценти и Алек Болдуин е главният! За токсичната среда - да, имало е оплаквания повреме на продукцията и преди убийството също. Но пак опираме до това, че работодателят създава работната атмосфера. Болдуин е един от главните в случая. Разбира се, той като актьор е разчитал, че другите по веригата ще са си свършили работата, и че не е нужно той самият да проверява оръжието, защото има двама преди него, които е трябвало да го направят, но не са. Той няма да влезе в затвора и това е ясно. Коментира се (в Щатите), че евентуално би получил 18 месеца условна присъда и глоба, но до затвор няма да се стигне със сигурност.

Не си налагам мнението на никого. Но Алек винаги ми е бил неприятен, студен, самовлюбен! Да са му живи и здрави дечицата, негово и на жена му право е да създадат толкова деца, но и в тоя случай има нещо в поведението му /например скоро, след като уби човек, почна да пуска снимки в мрежата как се весели с жената и децата си/, което не ми изглежда нормално, а парвенюшко и цинично...

Нали беше разтърсен съкрушен и т.н.

този е за затвора. убива, пък после не нарочно

Защо да не продължава?! Той няма вина за това, което се е случило. Отговорност носят тези, които му дават съответните аксесоари! Там е заровено кучето!

Има нещо със съвеста и уважението към човешкият живот, това обаче на днешно време са почти изгубени ценности. Когато в Корея на Хелоуин хората беряха душа защото бяха стъпкани, останалите продължиха да празнуват и да се веселят, само на няколкостотин метра от трагедията. За огромно съжаление човечеството осатанява все повече и повече.

Викаш да изпрати някокло хиляди души без работа вкъщи, от уважние... Ок. щом казваш. Ти би ли бил така добър да легнеш и да умреш, от уважение, към децата, който са били експлоатирани за дрехите, които носиш, техниката, която ползваш, забавленията които употребяваш?

Не се хаби, явно този социопат напосал коментара няма капацитета да те разбере. ЕQ минус 100

Какво е EQ.? ДА НЕМАШ ГРЕШКА НЕЩО

Е работата че има. Правилата са за всички, не се насочва огнестрелно оръжие срещу човек без значение дали е празно или не. И не само го е насочил но е натиснал и спусака ,за което излъга. Пистолета стрелял сам да ама не.

евроатлантизъм, демокрация и "всякакви ценности" до дупка

В края на филма на екран ще излиза: По време на снимките не е убит нито един режисьор ( само оператори)...

Алек трябва да влезе във затвора. Така ще бъде справедливо.

Мястото му е в затвора.

Нито е първия нито ще е последния филм, белязан със смърт и завършен. После какви пари ще се вадят само като хукне народа да гледа прословутия филм

Този филм е прокълнат. Всичко, в което участва укромърша е прокълнато.

Любимият ми цвят откакто вдигнаха цените на боите...

Бизнесът ти е бизнес, особено след тази реклама.

Като умряха двама работници лятото на един строеж не помня в кой град. Да не би да фирмата инвяеститор и строителната фирма да спряха да сторят? Като изпоумряха близо 2000 работника докато правеха Стадионите в Катар за световното, да не би да не ги построиха?

Съветвам новия оператор да снима по възможност с дистанционно. Ако му е мил животът.

Ако е засукана мацка по която всички си падат

Галина всъщност е Галина.

дайте му зареден калашник