17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕЙ,ТВА СТАРЦИТЕ КАТО СЕ РАЗБЕСНЕЯТ, СПИРКА НЯМАТ! КАК ГО ТЪРПИ ОЩ ЕТАЗИ ЖЕНИЦА?

Всъщност може би го обича, а може и да е поради наследството му. Ако няма завещание половината остава за нея, другото се дели между децата.

Тази наистина е луда. Всяка година бебе на застаряващия чичка. Ако не е бременна не я дават по телевизора...

Ако беше циганка, да я бяха наритали веднага, че се множи без да мисли. Сега, като е Хилария...нормално ли е да е бременна всяка година...Не го разбирам, честно, не че някой ме пита, но какъв е този живот на млада жена, да е бременна 9 месеца всяка година, грубо пресметнато, после да кърми и дундурка бебе...Патология на характера и психиката е това. Все пак, нека са щастливи и здрави, щою това ги радва!

това е било нормално за хората от хилядолетия, заради многото болести глад и други причини едвам са оцелявали 3-4 от 10

На този му е време да си направи вазектомия. Даже е закъснял.....

25 г. разлика...толкова ли беше м/у макрон и брижит? ама, нямали деца.- е, планетата и без това е пренаселена. значи, всичко е наред.

Това е най-голямото богатство, да са му живи и здрави всичките... и да му изядат ушите!!!:)))))))))

Алек е пич...

Пич ама глей да не те заклещи, че няма мърдане.

Може ли някой да отрече ,че това е най голямото богатство?Да са живи и здрави всички!

Егаси катуна са оформили

Като не искаш да те безпокоят, не се показвай и не се фукай,или на принципа ,ем боли , ем сърби, драго ми е що ето???? Фукли ,много важно като ти се гади,а когато се онождеше ,гадеше ли ти се???????

Повече от 2-3 деца си е простотия, невежество. Изкуството е да правиш любов и секс без последствия, а не да се появи след 9 месеца бебе, което ще гледаш поне 20 години. Няма значение, че родителите имат пари - цял живот се срамуваш и се чудиш какви обяснения да даваш, че сте много деца.

освен това може ли някой да обясни как се обръща адекватно внимание на децата ако са цяла сюрия и то на различна възраст

Що за глупости!

Няма да ви разберат, защото не са били във вашите обувки. На теория е едно, но в живота е друго. Децата са богатство, но децата искат внимание и обич. Не е достатъчно само да ги нахраниш и облечеш, но и да общуваш с всяко едно от тях всеки ден, да ги учиш на нещо, да им четеш, да ги разхождаш, да ги водиш на пътешествия, да играеш с тях и т.н и след всичко да остане време и за теб и половинката. А когато са много как се постига всичко това? Не е лесно. Който има пари, делегира тези родителски задължения на бавачка, който не може да си позволи, оставя децата да се гледат сами себе си. А ако децата ти учат в България - абсурд да смогнеш да обърнеш внимание на повече от 3 - безброй домашни, безброй сборници и помагала...

Какво хубаво семейство! Много щастие им желая!

Наистина са щастливци! Да са живи и здрави всичките! Дечицата са прекрасни! Изпитах истинска наслада да споделя тяхната радост!

Кой е подозирал, че тази жена е толкова откачена ?! Тя ще народи май цял футболен отбор на този дядо?! И после ще си ги гледа сама.

Лошо няма, ще става татко и дядо едновременно.