Алек Болдуин убил операторката с куршум от револвер

По време на репетицията актьорът тренирал как да вади оръжието и го насочва към камерата

Обратно в новината

Коментари - Алек Болдуин убил операторката с куршум от револвер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сексист!

Когато прочета световна новина, дъвкана от Дир, иде ми да измъкна пиш ..., пищ ..., пис ..., револвера!

Оръжието е револвер, следователно гилзата е в барабана! - Ако по гилзата НЯМА отпечатъци - много е вероятно убийството да е ПРЕДУМИШЛЕНО! - Ако по гилзата ИМА отпечатъци - много е вероятно убийството да е НЕПРЕДУМИШЛЕНО! (и самите отпечатъци ще посочат основния виновник)

Няма как човек, който зарежда револвер да не разпознае патрона хаолостен ли е или боен. Това си е умишлено убийство.

След „непосилен“, „денонощен“ и (забележете) ЕДНОСЕДМИЧЕН ТРУД, НАЙ-НАКРАЯ „УСПЯХА“ да разнищят мистерията – Болдуин Е ДЪРЖАЛ В РЪЦЕТЕ СИ РЕВОЛВЕР, СТРЕЛЯЛ С РЕВОЛВЕР И „НАЙ-НЕОЧАКВАНО“ Е УБИЛ операторката С КУРШУМ ОТ РЕВОЛВЕР, а не с брадва или нож! . Сега за да установят кой е заредил бойният боеприпас в револвера ЩЕ СА ИМ НЕОБХОДИМИ МИНИМУМ 2 – 3 ГОДИНИ! . Явно и полицаите в град Санта Фе и нашите полицаи един баща ги е … „раждал“!

„Нострадамус“- Банкянски каза: Бойният боеприпас е зареден от Радев, а му го е дал Путин! Аз казах - хау

"В момента е невъзможно да се каже кой е сложил бойния патрон сред халосните." Като ще коментирате новината можете да споменете и детайлите по случая! По всичките видове американските статии се споменава как част от снимачният екип напуснал площадката поради множеството инциденти и лоши условия на труд. Като в това число напуснал и оръжейника! Но вместо да подобрят нещата директорите и в това число и Болдуин просто заменили липсите с евтина работна ръка. И така получили 24 годишна за оръжейник! И според данни на разследващите и хора от екипа оръжейника заедно с други стреляли по бутилки с реквизитите - които били съвсем нормални пистолети. Също така навсякъде на площадката имало и бойни и халостни патрони, без да бъдат разделени едни от други. Въпреки че бойни патрони нямат място на такава площадка!

Най- вероятен е варианта малоумие на екипа, но варианта някой умишлено да е подменил патрона не е за изключване. При условие че и и оръжейничката и асистент режисьора са мърлячи, това не е проблем. Защото оръжия без надзор се оставят само в касата или пирамидата. А при 100 човека екип да се разбере кой вентуално може да е подменил патроните е бая трудно, ако няма отпечатъци на гилзата.

Ако няма отпечатъци значи е предумишлено убийство

оръжейникЪТ

Само едно не ми е ясно. Какво търсят бойни патрони в реквизита на снимачна площадка?

неграмотност по отношение на политиките за безопасни условия на труда. Във филмите "реквизитните" амуниции са 2 типа - халостни патрони и копия на истински патрони. Първите се ползват когато трябва да се снима стрелбата, без да се снимат точно патроните, защото те са очевидно различни. Вторите се ползват когато трябва да се снимат амунициите, но тези патрони са без барут - тоест истински реквизит. Дори да омешат халостни с бойни патрони, те могат лесно да се различат. Смесването на бойни с реквизитни патрони води до ей такива инциденти. То реално погледнато бойни патрони никъде не трябва да се търкалят безстопанствено, ама както знаем американците имат много ниска култура на безопасност по отношение на огнестрелните оръжия.

Мисирки, какво да правиме!

С револвер я е застрелял, естествено,в дивия запад Узита си нямахме.

стрелял е с .45 калибър от близо и куршумът е минал през нея и ранил режисьора много гадно!,

МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ НУЛА...... ТОВА НЕ Е ПЪРВИЯТ ИНЦИДЕНТ В ХОЛИВУД С ОРЪЖИЕ И БОЙНИ ПАТРОНИ, НЯКОЛКО ХОЛИВУДСКИ ЗВЕЗДИ СА УБИТИ НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА!

Ако бяха мерките нула, щеше да има къде повече инциденти

E да де, след като филма е каубои и Боудуин е насочил пистолет към камерата е ясно, че е револвер. Поне на много хора им е ясно 1 сек след прочитането за инцидента. Другото ясно е, че някой е заредил умишлено револвера с боен, а не халостен боеприпас. Разликата помежду им е очевидна и няма как да стане случайно. Аз залагам, че Боудуин е имал сексуална връзка с тази и за да я прикрие сега накисва някой друг, а той милия ни лук ял ни мирисал.

То и аз имам връзка с две омъжени колежки, но не ги стрелям

Каква ти е връзката - опъват те анално със страпони ли ?

Имаш ти връзка с баба си и сетра и. Аре потапях се неандерталец.

Като ти чета хвалбата, по добре ти сложи на жена си бронежилетка, че поне да има кой да ти пере гащите и чорапите!

Некадърници! Жалко, много жалко!