Алек и Хилария Болдуин: 8 години заедно

Актьорът казва, че сватбеният им ден е бил най-щастливият в живота му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все пак беше редно да се спомене, че сватбения ден на двамата е 30 юни 2012: https://en.wikipedia.org/wiki/Alec_Baldwin Също така тук може да се видят веднага рождениете дати на техните 4 деца: Carmen (born August 23, 2013) Rafael (born June 17, 2015) Leonardo Angel Charles (born September 2016) Romeo Alejandro David (born May 2018) Алек Болдуин е известен като страхотен баща и с инцидентите с тъпи папараци, преследващи на улицата неговото семейство - още през октомври 1995 наби и счупи камерата на папарак, правещ снимки на неговото бебе на излизане от болницата, както и сега с тъпи папараци преследващи неговото семейство с Хилария. Алек Болдуин стана известен и с арестуването си от черна полицайка-расистка от Бронкс, патрулираща улиците на богаташкия Манхатън - полицайката-расистка го арестувала, защото си карал колело по улиците на Манхатън, които нямат алеи за велосипедисти, както и за липсата на документ за самоличност.... полицайката-расистка не могла да го познае, понеже не била гледала филми с бели артисти...

Евала. Може си го човека, тя млада и все още фертилна, внасяща свежест в неговия живот, той сигурност и спокойствие в нейния. За какво му е Ким? Да му натяква постоянно, че е пияница, пустиняк и че не го можел повече?

произнася се Илария , ама все пак е дир.бг , тука и датите са грешни , пък какво остава за испанските имена. вчера бяхте писали за Гилейн ама я бяхте изтипосали като Гизлейн Максуел...

Да имаш най-красивата жена на света - Ким Бейсинджер и да я оставиш за нещо неопределено, не го разбирам....

Тя го заряза и не го искаше. Той направо беше побъркан по нея.

заради битката свързана с дъщеря им

Тази жена е бременна през цялото време. Ражда и веднага пак забременява . Тялото има нужда от възстановителен период. Все пак четири деца два аборта и пак бременност за това кратко време ..

Зависи на колко години си, някои ако са на 37 или 40 ,няма да чакат, знаеш защо! Но не е мястото да обясняваме фертилните възможности на хората.

Как може едното детенце да е на 2, а другото, на почти 2, т.е. разликата им да е няколко месеца, но по-малко от 9. Мисирките, пак блеете.

Много изтъркано вече стана за тия. И Алекс изглеждаше по умен преди тази посредствена жена с логорея и мания да се снима из социалните мрежи, явно е търсачка на внимание и популярност, не само на пари...

Ми смешно ми е. На стари години Алек Болдуин реши да се размножава ударно. то явно голямата щерка не ще да му ражда внучета и човека какво да прави- деца си прави :)

Да са живи и здрави! Щом могат да ги отгледат и да им дадат всичко необходимо, няма по-хубаво нещо от децата!

Има нещо безкрайно отвратително е това цялото безкрайно споделяне със Сульо и Пульо на лични неща.

Честит празник на съплеменниците с "Хава нагила". Шалом!

Не мога да си представя, че иска още деца и дето се казва постоянно е бременна...

егати и свинката - ражда всяка година

А ти си скумрия -- само хайвер хвърляш!