Коментари - Алек: Не мога да повярвам, но аз съм актуалният ерген в тази откачена работа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не момък ти си актуалния глупак.

В голяма грешка си - тук играят доста пари, а всеки, който успява да ги вземе, изобщо не е глупав. Е, одумват те няколко месеца и те плюят по форумите, което си е нац. спорт, но да ходиш 20 години ежедневно на работа за същите пари едва ли е по-умната алтернатива...

Баш така е. И после започват да валят предложения за реклами и участия в предавания за още пари. В най-лошия случай си правиш Инстаграм като повечето моми от предишните издания и там рекламираш каквото ти падне, а аудиторията ахка в захлас и купува. Та ако си достатъчно умен, можеш доста добре да се възползваш от тази петминутна слава. Който мисли, че някой влиза в това предаване да си търси половинка... е доста наивен, меко казано.

И аз не мога да повярвам, че свестен човек може да се подложи на подобна гавра Ергенът

ТВ шоута като Ергенът, Фермата, Един за друг, БИГ Брадър и тем подобни са страшно долнопробни. В тях се говори на просташки език

Нормално. Простаци правят шоу за простаци.

Не е за вярване, че има глупаци, които си губят времето пред телевизора, за да гледат тази тъпотия. При толкова много ТВ канали.

Мишок

Обаче прави впечатление, че и тримата ергени дотук говорят много добре. Явно ги подлагат на актьорска терапия как да изговарят добре думите.

ми има си сценарий и определен изградн образ за героя "ергенът" и съответно ги подковавават как да се държат какво могат да говорят како не, интонация, жестове , мимики, абе цялостен език на тялото и пълно поведенческо префасониране или коригиране, плюс имат си в служалките хора да им диктуват как да реагират ..

абе за пари ли го правят за що ли? цирк цуш

Като ти гледам розовите меки пръстчета и на мен ми е трудно да повярвам......

Акдее, пак отвориха змиярника… Ликуй народе!!! То че ще е змия, змия ще е, ами дано поне да не е пепелянка

Алек единственият ерген ли е в тази страна, че да трябва да ни занимавате с незначителни неща?!

То и аз не мога да повярвам, че някой продължава да гледа това "шоу" :)

То не е започнало още.