Алек Сандър пред Life: След "Yerba" започнах да получавам смъртни заплахи

Наскоро певецът пусна нова песен, която има не един, не два, а цели три видео клипа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е момчето със ‘скандалния’ видео клип в съдебната палата

Къв е тоя педик и защо трябва да знам за него?

тоа е ужасен.

свири на ПИЯНО ДИР, не се подигравайте с човека оправете си грешките

Кой ти каза, че е грешка?

единсвеното интересно нещо в тази супер, мега, мулти, бемли я колко яка "песен" беше, че има плагиатстване от desert rose на sting. този модерен мейнстрийм с монотонното мрънкане и гласа през синтезатора не е музика. а ръгайте минусите.

Няма нужда от заплахи, този сам ще свъши в клиниката за наркомани, или във ваната.

Характерното сър е, че вдигат шум за да бъдат забелязани.

едва ли човек който е бил на толкова корици по света трябва да вдига шум за да бъде забелязан

ли ги преценяваш....

Тоя анонимник Х, кой го е чувал и знае изобщо, чак смъртни заплахи получавал. Ей, хората в днешно време за 3 секунди слава и реклама ще си извадят червата на показ. Нема такъв смЕх

Като жена в майчинство се ровя в нета и чета, слушам, гледам какво ли не. Но този го чувам за първи път. Интересно ми е каква е тарифата на dir.bg за подобни платени публикации...

Това е момчето със “скандалния” видео клип в съдебната палата

когато имаш талант и ТрудоЛЮБИЕ, може де изпееш една от най-българските песни само пред камера и микрофон. И да разплачеш слушателите с глас, чувство на изпълнението, неповторимост на излъчването....без компютърна обработка на бездарно пеене, без компютърни графики, без "манекенки", без деца друсащи се с наркотици в https://youtu.be/kdh0X-d6xmo. Когато този сополанко с небългарско име Алек, успее да изпее само 1 от невероятните гласове от АКАПЕЛНОТО пеене на Мария Дшмитрова, ще му платя билета от Дубай до София. А ДИР.МАЙТАП е време да представя младите истински български таланти. Те са чисти, талантливи, излъчващи щастие.

не си запознат с творчеството на александър. той има много красиви балади. изпълнява ги на живо чудесно. но тебе те мързи да погледнеш в интернет и в ютюб но не те мързи да напишеш коментар дълъг колкото библиятя пълен с хейт

Защо го мразите толкова много? Момчето прави уникални клипове на високо ниво. Новата песен е толкова красива - сравнете я с глупостите които пускат други български изпълнители

Да ви имам "музикалните критерии".....

Ти нормална ли си, изобщо! Бахти мутантите! Инвитро ли сте какви сте! Кръстоски с подземни ли сте!? Окъде се пръкнахте такива... същества!?

Да сравним два отвратителни боклука и който ни се струва по-малко отвратителен, да го наречем "красива" "песен", ама друг път.

Страшен лигльо, с претенции! Ама на вас самочувствието с абокати ли ви го преливат нощно време от бидони или какво? Не знаел кога ще се върне от Дубай. Аз не мога да отида някъде и да не знам, кога ще се върна, защото хората, които зависят от труда ми, трябва да знаят кога ще им се получи, пък и аз да разчитам на тях. Композитор бил от малък и певец. Можеха да те опишат имиджмейкърите ти, че си бил композитор още от бебе! Аз станах композитор на дърти години, но в моите песни се пее за социална несправедливост, за нарушени морални принципи и други неща, които доколкото виждам не те засягат. Напълни се този свят с пидори.

ще пита там един известен в Дубай за малко пари да му даде. Борбата им срещу правосъдието е обща.

Ебасиму и тъпнятА! Тоя с една права лопата и да бачка нещо смислено! Аман от пеераси! При това некадърни!

Ридакторьеееее, Да съ върниш у пръви клас, тикво проста. SHAZAM се пише. Не Shezam, Shizam, Shozam. S H E Z A M. Запомни ли? Знам, че е трудно да се запомни, още по-трудно е да се провери. Ама ти си умен, надявам се.

Баси бездарното добиче, и трите му клипа гледах.Такава е посредственост, че държавна агенция "Естрада" би го разстреляла

Може би трябва да се слуша яко напушен и нещо хапчета, така.

ти мазохист ли си

че баща му оперен певец си пуснах двата "клипа", за да не ги наричам "песни" какви то не са. Предупреждавам читавите хора , да не си го причиняват.

Преди всичко обаче съм композитор и певец, при това от много малък. От 6-годишен композирам песни, свиря на пияно и пея. Ми то в България всички сме Пиянисти бе. Композираме, аранжираме и консумираме алкохол масово. Ма този е напред, започнал е да пиянства от 6 годишен. Па и на бутилките е свирил и пял. Така като почне човек от рано винаги е напред и има реален шанс да е Гениален Пиянист.

Ти добре си го написал но има голяма вероятност масово хората да не са наясно, че пияно е за пияниците а пианото за пианисти.

maybe she try in banking business with pink dress ..

Мъж не писка!!!!

Пускам сълза...Две...Три...Рева. Не мога да спра. Хлипан. Напиням се... Ох! Hacp-x ce.

С поредната цензура... без коментар!

В дира вече пишат статии срещу 100-200 лева :) Скоро ще публикуват съобщения от сорта: Пенко поздравява Гинка от село Трънци с песента Камъните падат ! Куцо, кьораво и обратно се надпреварват да са "известни" и да пишат в дир за тях. 200 кинта и си известен.

Едно време по подобен, смешен и жалък разбира се начин ни промиваха с някакъв "човекът глас".Да си спомняте нещо.Ето защо няма дори да ругая.Събирам се след малко с приятели и пожелавам на всички ви честит празник Трифон зарезан.Дори и въздържатели да сте, пак бъдете здрави.С добри мисли.

Ако некой е прочел повече от пет реда на тоя захаросан буламач, молиме го да обесни: за педал ли пишат?

Само част от заглавието прочетох.

не съм го чел, съжалявам....