Коментари - Алек вече не е ерген, вижте коя е приятелката му | Лайф.dir.bg
назад

Алек вече не е ерген, вижте коя е приятелката му

Дамата на сърцето му обича високите скорости и екстремните спортове и не гледа телевизия

Обратно в новината

Коментари - Алек вече не е ерген, вижте коя е приятелката му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ситуацията не е хумористична

Една от фирмите на мадамата търгува с оръжие, бизнес, който убива, но носи много, много пари.Пък тя би шута на Методи, дано не страда много, ама така е, не върти любов с богатата шефка, тя бързо ще те смени.

От трън та на глог,че по-висок ...на снимката все едно е с леля си Ваня Щерева...

Този верно не е наред.

Как пак една не каза , че обича да готви и да чисти, бе хахах

Щото не съществува такава жена , която действително да обича да готви и да чисти, освен , дори да страда от комполсивно обсесивно разстройство и я избива на чистене, то пак не е щото обича да чисти а щото не е в ред с главата, а ако обича да готви е щото трябва да готви в къщи на сополанковците и мъж си ежедневно , а щото е професионален готвач, а професионалните готвачи като се приберат от работа не умират от кеф като се приберат в къщи да продължават да готвят.

Всички много обичат да пътуват и да си почиват. Не разбрах само, какво работят тия тулупченца мамини.

Часовникът тикрака. Положението хич не е хумористично.

...малко съмнителен , как така никой не забеляза какво точно каза : "Срещнахме се на събитието,свързахме се с автомобили - и ДВЕТЕ !!! имаме увлечение към моторните спортове" Всеки нормален би казал " И двамата ..."

Явно са си двечки мъжки бръмчилки.

пропуснали да напишат че лелята е богата и за това е предпочетена за момента. Струва ми се че Царина няма да царува дълго. Едно поне не може да и се отрече - не е гнуслива. В прав и преносен смисъл.

Глупости, приятелка - тия ги разправяйте на вчерашната манджа от картофи в хладилника ми! Тази кака най-вероятно е някоя мадама, минала през три кръга конкурс за избор на подходяща бавачка, организиран от Мама, че я го пуснала сам на светско събитие, я овършал де що застаряващи бръмчалки види, и току се сдобила в къщата си с нещо подобно на Гущеровица...:))) Че нали го видя горката , че се държи се като изтърван от контрол нерез - не подбира, ни на цвят, ни на мирис, ни на вкус, ни на възраст, ни на външен вид...

Алекс,не се излагай!Къде намери тая костенурка?

Е що да се излага, такова му е нивото, такива са му критериите явно на човека. Не е тясно профилиран по критерии за външен вид, личностни качества , интелект, възраст и тн итн, както той сам демонстрира в предаването, в което участва:)) Тоест широо скроена душа, или както Иво Димчев е възпял тънката любовна психология "И ти си парцал и аз съм парцал, но на теб сърцето бих си дал" :)))

И аз не гледам телевизия, чувах за един ерген, който не успя да намери читава годеница. Радвам се обаче, че не само аз мисля, че избаранницата изглежда да му е какичка, значи снимката не ни лъже. Но за любовта няма граници, годините са само една цифра ….четем тези глупави статии за развлечение .

Ако не гледаш телевизия … внимавай да не те намери Алек и да те вземе! Той не подбира!!!

По официална информация, Царина е дългогодишна приятелка на “Мами”! Известна е с псевдонима “ Меча Лапа”! Явно Алек е изпаднал в дупка след като си тръгна от предаването с Наум Шопов вместо с булка …

Е, за кво бегА от финала, и Марго, и онази Надка, бяха по-читави от тази леля. Демек същата история, просто я няма мама да се изкаже от телевизора

Що па тая да изглежда по-възрастна от него. Толкова е смотан горкичкия...и с тази пенсионерска ризка - къс ръкав малко под лактите. Прилича на истински английски ретард, купил неизмазана къща в Шкорпиловци.

Еее, дее по-полека със сравненията и ретардите - всяко племе си има своята стадна мода. Наще левенти видни с полуизмазаните къщи около Шкорпиловци, Бургас , Варна и околностите и не само, се разхождат обикновено с преметната хюменлийка през тумбака, върху тениска с надпис "филип плейн" от лъщящи разноцветни камъчета и анцунг на баленсиага, пресен внос от Турция:))))

и двамата не гледали телевиия., слушат джаз, обичат да пътват, увлчат се по източни религии и спортни автомобили ....клише до клише и опит за елитаризъм

Сго-дих-ме-се!

Този младеж обича някой да го пошляпва. Стази какичка пак предизвиква мама до го ошамари ;)

а все се навира при разни с изтичащ срок на годност. На тази дори с очила и снимана от страни и личи, че е по-дърта, доста. Трябва майка му пак да му налее акъл.

Да не е приятелка на Маминка Царина?

Алек си пада по руси лелички

Не лъжете, приятелката му се казва Гошо.

Дамата определено има вид на по-възрастна от него и е руса. Само казвам. Дано е щастлив и за сведение това че има приятелка не го прави не ерген.

Сашка Васева! Честито на пелеригата Алекс!

Смешен ПиАр.