Алекс Петканова: По нищо не отстъпвам на Жената-чудо

Моделът се впусна да търси супергероите в ежедневието ни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя пък е тая чума? За сефте я чувам?

d

Преоблекла се Илиянка погледнала се пак насранка.

Александра също е призната международно, лично съм и виждала лицето на рекламни билбордове в Италия и Франция. Така че твърдениео, че не е привлекателна( субективно), би трябвало да не е фактор в дискусията. За Гал Гадот бих казала, че е еврейка с посредствена актьорска дарба, силен,дразнещ акцент, за която се лобира в Холивуд, разбираемо. Освен наглото й излъчване и високия ръст, нищо в нея не ме впечатлява, прилича на хищно пиле. Просто мнение.

Опа, средно образованите карачки излезнахте от инстаграма да си препикаете територията по женски. Тази мозъчна диария как успя да я изплискаш? Не ти ли се зави леко свят?

на това хубаво момиче да се осъзнае и да се приземи! Няма да е далеч момента, когато ще се срамува от постъпките си, приказките си, от детето си...

И курви хубави не останаха в тая кочина. Баси упадъка. Едно време поне ставаха за плакнене на окото и еветнтуален уикенд. Сега ми предизвикват реакция на отвращение. То бива кривоч ма това на нищо не мяза вече.

Просто селянка!

Еврейчето е топ пиче, докат тая бе става и да рекламира бира ,,Славена,, ;∆

То ако това е критерият аз по нищо не отстъпвам на Р. ДеНиро, или ако си говорим в герои: на Люк Скайуокър, Индиана Джоунс и Джеймс Бонд! :D

Жената шутка. За пари всичко прави. Само да има последователи и да прибира яко от реклами. Прибира по 1000лв. на снимка за реклама. Махнете и се от последователи и ще изреве на умряло. Ще стане жената кранистка.

Оу, вярно си жената чудо Алекс! Щом след цялото това мрънкане, че не ти достига време от готвене, чистене пране, занимания с детето и обслужване на съпруга, все пак си намерила време да публикуваш това словоблудство в Инста с профи фотосесия и кинки екипче...Но, все пак да не забравяме, че когато имаш много задачки и ангажименти, всичко е въпрос до приоритети ..:))

И с какво точно Гал Гадот е по-хубава? Въпрос на вкус, и двете са чаровни, не и изписани.

Бе бих избрал Гал Гадот 100 пъти, пред тази повлекана, гарантирам ти.

Минала си покрай нея...с тези остри черти никак не си приличате.

Нима Всяка една жена не е жената чудо?Работи,чисти,пере,грижи се за децата ...обаче виж ,нея не я споменават, а някаква моделка,която само позира пред камерата и сигурно друг се грижи за дома и и детето и.

Думкай се отзад!

тая се сравнява с Гадот. майкоооооооооооо реваааа

Вълкодав

По нищо псвен по тва че освен дира никой не чул за теб;)

Като им гледам носовете са едно към едно!

Сега си демоде и скучна....може и трансхюман да се направиш с изкуствена глава, тогава се обади да видим резултата

Абе и ти едно "чудо".......Подражаваш на известни личности ама хич те няма. А и с този противен лигав шмиргел с конските зъби до тебе далече няма да стигнеш.......

много поза , много нарцис

На Жената Чудо, така и викаме, ш’ото може да го налапа барабар с макарите ... Ти моиш’ ли да се похвалиш с това?!?

Селските комплексари малките самолетчета са щастливи, откога дебнат за женски име, за да почнат да си избиват простотията и комплексите. СТрахливо, жалки племе, което е ербап само анонимно и на първо място само по злоба. Липсата на култура и възпитание, на неуважение към жената на мижитурките, се предава от поколение на поколение. Цървули, какво да ги правиш. А най тъжното е, че простотиите ги пишат млади мъже, надежда всяка остави за някаква промяна...Варварски ген, вари го, печи го...

"...е ербап само анонимно и на първо място само по злоба." ! И това казано от анонимник... пълна трагедия! Комплесар коментира комплекси- хахахаха

Съгласна съм, тук има много тролове с женски имена. Най-големите клюкарки и гадини са от мъжки пол в тези форуми. Комплексарщина и простотия и избиване на комплекси върху жените. А всичките имат майки и са ги гледали жени и учителите им са били жени. Много ни е повредено обществото, има нещо много сбъркано в начина, по който се възпитават момчетата от малки. После порастват с някакво его и грандоманщина, че им се полагат някакви неща само защото имат израстък чежду краката. Е не е така и няма да я бъде тази вече.

Нямах идея. Благодаря за информацията. Сега да ти дам от другата страна на бариерата инфо. Збърканящината като цяло е при жените. Обществото ги възпитава от малки в ненаказуемост защото са уж "слабият пол", толерантност и търпимост към тях с идеята, че са "бъдещи майки". Всъшност точно това приключи. Идеята за еманципация е правилната, идеята за феминизма не. Еманципацията е равноправие, тоест както няма сантимент за мъжете и трябва да стискат зъби и да търпят, гърбят и влачат това ще е и за вас. Балъците са на свършване и статистически погледнато, слабите мъже не оцеляват нито физически нито финансово. Докато не се създаде индустрия, която да премахне нуждата от това да ви вкарваме едни неща в тялото ще си научите мястото и ще поемете отговорност. Тези, които откажат това, ще си седят стари моми и ще си ближат раните на по чашка или шише вино.

Гал не е такава проста и туткава, а мъжът й не е такъв мухъл, затова е взел нея, а не теб!

Самочувствието е необходимост, но. прекаленото в болестно състтояние. Иди на лекар, може да ти помогнат.

Да де само че нашенката прилича на кобила, а оригинала е готина мацка със супер пропорции.

На Гал Годот на малкото пръстче не можеш да стъпиш

Напротив, даже я водиш! Колкото пишки си строшила и съдържанието им изпила, жената чудо дори и не може да си представи! Курвентия с Курвентия разпрана

Какъв алекс е тая парантия :) тя си е просто Сашка от село !

Сашка на задна прашка.

Ми не отстъпваш. Без гримовете и тя не е супер красавица....

Алекс Петканова всички я помнят с пръстите в устните... Не знам, защо така я захаросват, някои неща не се измиват.

Ха-ха-ха, тая пък много си е повярвала! Голяма наглост и цинизъм, алекс петканова взела, че се самопровъзгласила за жената чудо!

Тъз пък...

Жалка селянка, която си мисли, че всичко е цици и джуки :) Такива с лопата да ги ринеш в Тиквенистан :)

Оф, на такова високо ниво не ходи пералня в кухнята, лузърско е някак и не се връзва. Много герои, малко индианци сме иначе.

Не можеш да и стъпиш на малкият пръст! Никога няма да издържиш това, което тя е изтърпяла за смилането на филма , да не говорим, че е майка на 2 деца. Кифла.

Пак ли тази кльощава хламидиаза....

Абе за Алекс петканова се сещам само това където бяха в Биг Брадър! Там се оказа, че за 1 година връзка тя беше изневерила 19 пъти на партньора си с различни мъже! Поне тя го каза това така, че цитирам нейни думи! Та това какво прави, че на всеки 2 месеца е правила и тройки! Което ще рече, че по нейни думи си е курва! това пък ще рече, че няма как да стъпи и с малкия пръст на Гал Гадот, понеже със сигурност последната не е спала с толкова много мъже не за 1 година ми май и за целия си живот! Само не знам ако се сметнат годините на Алекс Петканова и се сложи средно с 10 мъже на година от как е на 18г, макар, че може и от по рано да е почнала, та не знам това какво прави в километри, но знам, че дори срещу Гал Гадот да бяга с тия насъбрани километри няма да и стигнат няколко живота че да я стигне!!!

Бейби, след 2,3 годинии никой няма да си спомня за теб.

Една обикновена “лека” жена :) Какво ни занимавате?

Отстъпващ по всичко само. Цялата си изкуствена и мазана. Жената чудо е естествено красива и е родила 3 деца. А ти нямаш време за спане щото по цял ден въртиш кавали за пари, парцал.

Тя е Жената Чудо, а ти си Чудната Курва..

Гал Гадот три години е служила в армията, направи шеметна кариера и за капак е родила три деца... Не можеш да я стигнеш дори да бягаш срещу нея.

Ех, мъничко акъл ти трябва само..

Е, сега! Еми Гал Гадот в лице е много по-хубава и чаровна!

Псулютну верно, мойто момиче! Имаш си цици, гъз и путка. Какво повече може да предложи една жена. Всичките сте равни.

След като за теб идеалът за жена е комикс герой... Ми, О.К. Добре.

Е, отстъпваш само по това, че ти е доста по-евтин задника, но на визия го докарваш.

Отсъпваш, имаш за мъж льольо