17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здрасти Дир, не знам коя е госпожата, но ви поздравявам, че сменихте терминологията- от бременно, на порастнало коремче, че цяло лято гледахме бременни коремчета:))) Мале!

пораснало коремче:)

Cтига негативизъм!!! Mомичето притежава рядко срещана красота. Факт. Коя днес не е с лоени джуки, затрудняващи я да говори простотиите си, и без силикон?На такива ли плашила да се радваме?!? Погледнете реално на нещата, дами, господа и трансексуални.

Добре,бе защо на едички снимки са като откачени?Пулят се ,кривят си очите .Една м ормална снимка нямат.Дано бебето не прилича на Петкан

Лудият Рогоносец не е зле да направи един тест за бащинство.

Преместих го, пичове.

Глупава, глупава, глупава жена!

Някои модерни трудови лозунги на списвателите и обектите на дебилните новини "Нито ден без коремче в новините" "Ти показа ли своето коремче днес?" "Днес коремче, утре - две" "Тази година коремче от незнайно кой, догодина - от друг" "С едно коремче напред в борбата за някой лев"

Сега коремче от секс, после от кекс

Сега като изчезна корема на синоптичката , пускат на показ корема на тази защото е ''единствена и неповторима звезда'' в България: протеже на новаманипулативна))) Бихте ли ми обяснили от дира коя е точно тази, какво реално е направила за да я слагате при ''звезди'' и въобще някога ще имате ли реален поглед за това как се списват интересни и интересуващи хората материали..

До къде я докараха ''медиите'' за някой лев да изкарва една бременност нормално нещо за всяка жена като новина на деня, нищо че никой не се вълнува от нея ама обем пълни и мангизи дава..

Този винаги изглежда някакси като плужек до нея. Даже клипчето с обявяването на пола не е сладко, чудиш се това момиче как не му се иска да избяга от него. Не разбирам тази сватба и дете напук ли бяха. Един вид Алекс да каже аз не съм такова момиче дето случе пръсти по самолетите. Да платиш такава цена за хорското мнение. Утре ако тя го напусне, той какво ще организира публичен линч и ще пусне домашно порно???

Тия ще пуснат и запис от раждането, както е тръгнало...

A,DA NI KAJETE KAK I OT KAKVO E BREMENNA?

Предишните просто показваха коремче, тая показва пораснало коремче...Ще има ли трета серия показване на коремче?

Браво, на добър час!

Bg versiq na Kardashian...blqk!