17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво момче беше, не беше някое разбрано да кажеш.

Алекс, ужасяващо е! Но, за вас пишат, съчувстват Ви! Знаете ли колко по-страшни съдби от Вашата има! Да си на 23 г., бременна в 6-тия месец и мъжът, с който още не сте подписали вече да го няма! Със сигурност има и по-ужасяващи случаи!

Понеже съчувствието и писането за нея много я топли като самотна майка. Тегаво е да сравняваш човешки трагедии.

Алкохолът - тихият убиец. Когато разбереш че имаш проблем, вече е късно.

Не, не е късно. Но е трудно.

Ми нейния мъж беше известен актьор, ти за кой за твоят ли да пишат...

Алкохолна зависимост. Това е.

Маса народ живее и във война - хората губят крайници, роднини, затриват се цели семейства, но нея това какво я топли, страда си жената. Това, че абсулютно всеки губи по един или друг начин най-близките си хора, трябва да ни научат на любов и съчувствие.

Алекс,трябва да намериш друг човек за да разсееш малко загубата.. знам че няма да е същото никога,но пак болката леко по леко ще отшуми... смело напред и ще излезнеш от това... с Бог напред....КУРАЖ

Алекс ела да ми пристанеш и ще забравиш за пияндурника.

късно е! Вече всички, които са те обичали, са обръгнали и болезнено не ги интересуваш. За околните вече е много късно - през годините си опустошил чувствата им, любовта, живота, всичко свято, на което се уповава човек. И присъдата обикновено е една - първо е гневът, после омерзението и накрая безразличие. Няма връщане назад, няма възкръсване на любовта, няма уважение, НЯМАНИЩО!!! Търси връзки с други хора, които не те познават в тази ти алкохолна светлина, и стой трезвен до края на живота си, защото нямаш право отново да опустошаваш души и животи!

Мило, сили и кураж. И на твоята улица ще изгрее слънце, но онова слънце все ще ти е Алекс в душата., в мислите, спомените, дете имаш, но дай боже да срещнеш точният човек. Не се отчайва. Горния си знае работата. На твоите години и аз имам, но не е женен, с майка ти бяхме приятелки в Хасково. Малко съм по малка от Пепа. Бог да я прости, но бъди усмихната и дай боже само хубави неща.

Не плачи, булка, такъв ще намериш!

Само искам да попитам: и как точно ще го запомнят децата му?!?

Вина има и тя Трябвало е да го спре от порока Но всеки си мисли, че това е нещо временно, нещо преходно. Да, ама не е ...самата тя доста често му правеше компания с чаша в ръка.

Продължавай смело напред Алекс,ти си хубава жена,животът си върви.А Ласкин ти го ,,забавяше"Колкото и да те обичаше,той не изпълни желанието на майка ти, винаги да се грижи за теб. Просто ти се грижеше ьа него ,а той пиянстваше.Ти заслужаваш повече

Вече става банално! Нито е първата, нито ще е последната жена, съпруга изгубила съпруга си! Оставете умрелите да почиват в мир и имайте доблестта да запазите малко от личното пространство!

Има хора които пият много повече от Иван и са живи. Това е съдба. Жената страда и това е нормално.