Алекс Сърчаджиева се завръща на малкия екран със собствено шоу

Заглавието му е "Животът по действителен случай" и ще представя необикновени човешки истории

Обратно в новината

Коментари - Алекс Сърчаджиева се завръща на малкия екран със собствено шоу | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, умиране има, отърване няма. Едни и същи некадърни и безинтересни мутри се въртят. Като пропадане едно предаване, веднага им измислят друго. Вместо да търсят нови, свежи лица, те създават нови предавания, че тези иначе ще умрат от глад. Така едно време противната Вачкова колко предавания направиха, защото тя друго не умее, но дори и да види не я бива. Ами Пънчев? Та и Сашка ксерокса - ще я набутат, защото иначе ще умре от глад извън телевизията.

Повече на "Искрено и безлично" или на "Сърбѝ на кръстопът" ще мяза халтурката съз звучното име "шоу"? За едни безмозъчни зомбита пред телевизорите питам...

изключително мазна и противна. с ужасен писклив глас. отврат!

Алекс поАКЛИЦАТА ... пак се е разпърдела по диваните в студиата.

По~скоро с предаване.Виефзнаете ли какво е шоу,дирници анални?

Щом е намесена Радост Драганова- значи поредна порция “Мармалад”. За Сърчаджиева- телевизията носи пари и популярност, но не развива таланта. Нагледен пример-Рачков, с неговите скучни и малоумни предавания. Не мога да посоча нито една роля, която да го персонализира! Но парите са си пари! Само че, интелигентните хора ходят на театър и опера, на кино, но не гледат бози по телевизиите.

Тази има ужасено дразнещ глас! Много писклив, бе, незнам как ще я издържат събеседниците и!

Тази злобна лелка, продуцентка хахаха

С удоволствие я бих, как да кажа, … оправил

Отврат

Ох, дано не е по едно и също време със съдебен спор!

Ами ако имаш капка интелигентност и грам мозък, би трябвало да си прочел и разбрал, че ще бъде в събота вечер, а не даа дрсскаш тук

Супер новина, харесвам я, уникална е и запълва екрана с присъствието си. Браво Алекс, дерзай!

Какво и е уникалното?Дразнещо присъствие и мазно поведение. БТВ се старае с всяко ново предаване да гони все повече зрители. Стига с тези мармалади и бози!

Какво собствено шоу? Вие разбирате ли нещо изобщо, дир.джурналя. Предаването е на тази халтураджийка и едрорибна мош ...чка Рсдостдраганова с тъпите и съводещи и рубрики

Къде без метресата Радост Драганова...

Телевизионрите и политиците са един и същи дол дренки .

Тази цял живот се пробутва с драмите оклоло майка си и Ласкин и всички трябва да я съжаляват и подкрепят.

Грамадна чутура. Дрънкаща на кухо. Идеалната водеща за Булгаристан.

Намериха й работа най-после. Нямам нищо против нея, но още след като завърши ВИТИЗ не можа да се реализира , опитва се, но.... Да е жива и здрава, всичко най-добро й желая, но не бих я гледала повече на екран. Стга ми два пъти. Мой проблем естествено.

Но като я гледам такава лъчезарна и спокойна, ми иде да запитам - Ласкин го няма, а има ли поне ласки? Въобще как си е решила проблема, все пак е още много далеч от регистрация в НОИ. Тая гореща кръв по майчина линия накъде избива? И тям подобни работи......Та ако може...Но пък ако не може, здраве да е. Щеше да е от полза и на най-младите, които така и така замениха живия контакт с хора с един екран, пред който се пулят денонощно. Защо да не заменят и това с виртуална наслада, за да не губят излишно време и вода в банята?

Коя е майка й на тая,соламо наткото знам?

Аз това съм го гледал. Такива предавания по ТВ да ги ринеш с фадрома, не с лопата.

Аман! До гуша ми дойде от шуробаджанаци и от маманини и татини актьорчета на хранилка ! Аман!

Много от същото, но с друго заглавие