17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА БЕ ДА! Изчакаха малко да се размине бурята с Тодор Желязков, който им изкара мръсните гащи и лъжи наяве. Сега са хванали Шмъркаджиева да твърди обратното - колко били лоши условията, как наистина, едва ли не, живеят на див остров хахахах ИГРИ НА БОЛИМЕ КОРА!

Страдания като на всички останали хора, защо ни занимавате с глупости?

кат знайш да са радващ на рунтава, и на гърбав ще се радващ, като те застигне

Няма, да се купи и да си носи с нея та снимачната площадка. ИМАТ пари за грим и фризьор, а не може да си носи храна и вода. Глупости. В САЩ също няма, всеки си доставя сам.

Актриса?! А няма нужда! После - няма вода, храна, климатик. Само не разбрах отвлечена ли е или сама е отишла. Щото ако е второто си нахлузва гащите и се прибира. Те от Освиенцим ако ѝ прочетат страданията ще се засрамят. Тяхното е било като игра...

За всеки случай беше много по приятна от последнине изкуствени водещи. Тя е лъчезарна и има харизма да води. Пожелавам и късмет!

Е тва ли беше? Това ли е скандалното? Всяко ТВ предаване от този вид, игра или риалити се снимат така, на педал, на един дъх. Това не е филм, не е театър с половин година репетиции. В чужбина е по същия начин. Казвам го от собствен опит и тук и там.

Тази помия се нарича "Игри на волята", понеже изпитва волята на зрителя колко секунди ще издържи преди да смени канала с дистанционното.

Като не й харесва да вземе 1 мотика и да отиде да окопава царевица - там е прохладно сенчесто има вода, вино кебапчета...

Аха,явно не си копал царевица ,мой човек...

Жестоки снимки. Красиви. Другото не ни интересува, честно казано. Аз съм супер повърхностен.

Ама като я "освободиха" орева света и страдаша за службичката. Сега пък било робия. А какво точно й пречи да си има шишенце водичка със себе си и да си пие? Кой й е виновен за това? Излишно и закъсняло изказване

Харесвам Алекс, но това за водата ми се струва странно. Трябва да има осигурена вода на разположение на всеки, ако няма, повдигаш въпроса и си търсиш правата.

Предлагам Стелянчо да го номинираме за Пулицър. Щом Бакаловата е туриха за Оскар, няма невъзможни неща. Давай Стеляне, с тебе сме.

Това нагласено, измислено предаване не можа да случи на водещи - пристрастни, заядливи, елементарни и НЕдобре изглеждащи. Има хиляди фитнеси и добри треньори - толкова не можете да се погрижете да изглеждате нормално на екран.

Детски игри за възрастни, някакво безумие е това шоу

Точно. като "Бързи, смели, сръчни" от едно време.